- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #319.061
Hahahah degil mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah degil mi
Bence görebilirsinnnnGunaydin kizlar bu arada ben kendimi 65 kilo zannederken 66.1 kiloymusum
Tartima pil aldim sonunda kontrol altindayim.tartisiz olmuyor valla aldigimi verdigimi bilmiyorum.
Ayin 15 ine kadar 62.9 u ucundan gorebilir miyim acaba☺
Sabah basladim bir de diyet gunlugu tutuyorum kendime.
Normalde dayanamıyorum ben de ama yok bu sefer baş koydum bu yola dönüşüm yokk. Pilav falan da vardı mesela çok da güzel kokuyordu ama cıs yemedim.Buyuk basariii bn misafir geldiginde illaki yerim yaptiklarimdan
Evet git gel yaparak da kalori harcıyorum sonuçta.Hahahah degil mineyseki mumlari ufleyerek spor yapip kokladigin pastanin kalorisini sifirlamissin canim endiselenmemize gerek yok
![]()
Haydaa. Kolay gelsinnnBugün babama denize gitmeyelim evi temizleyelim dedim. Babam mutfağa dolaba daldı kızlar bir saatten fazla oldu. Bütün dolabı sökmüş her yerini tek tek yıkıyor. Ben sadece evi süpürüp silmeyi planlıyordum. Sonra sokağa çıkacaktım.![]()
Bu hafta komşular dicek bunlar bu evde ne yapıyorda sürekli sürekli ayrıntı temizlik yapıyorlar.Haydaa. Kolay gelsinnn![]()
Hepsi aynı canımİyi akşamlarr. Kizlar sizin aileniz de benimki gibi mii? Diyette olduğumu biliyorlar. Sağolsunlar bu ara kızım hasta olduğu için de sık sık geliyolar. Ama anlatamıyorum derdimi. Sen şimdi bundan yemicem mi ondan yemicen mi demelerini de geçtim. Abim geldi iş çıkışı. Limon istemiştim yokmuş. Bi baktım elindeki poşete. Çiskek, çikolata, 2 tane yarım kiloluk meyveli yoğurt. Naptın diyorum, yoğurtları sana aldım diyo.e dedim çok şeker var yiyemem ki. Bunu şekerinden nolcak diyo. Yarın da doğum günüm tembihledim herkesi tek tek kullanıcam almayın pasta falan diye. Abim diyo babam gelcek adam pasta yemesin mi. Anneö diyo pastasız olmaz. Beni bi salın arkadaş seneye yicez işte. Sınamıyorum.
![]()
Yellow döndün mu aramıza nerdesinHepsi aynı canım![]()
Kızın boynu ortaya çıkmış resmen önceki resimde boyun yokteksasa gitsinsinler o zaman dr.now hepsini tas yapmadan once
ay bir tane kiz vardi zayiflamis nasil guzel olmus dur resmini atam
Eki Görüntüle 2283316
EveeetttttYellow döndün mu aramıza nerdesin
Harika gidiyorsun orkideKızlar iki buçuk saat pazar gezdim şimdi de 40 dk yürüyüşten geldim
Hoşgeldin canım döndünüz müCanımmmmgeldiiiiimmmm bende özledim
![]()
Hatta bi çay kaşığı pulbiber azcık limonda atın kızlar hazır yemişkenKızlar menulerinizin içine her gün bir kase yoğurt muhakkak ekleyin bel çevresini ilceltmeye yariyormus![]()
Sena bi foto paylaş kiz ilham olursunKızlar menulerinizin içine her gün bir kase yoğurt muhakkak ekleyin bel çevresini ilceltmeye yariyormus![]()
Gece Geldik canım temizlik de yaptm bitirdimHoşgeldin canım döndünüz mü![]()
![]()