Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kizlar bu arada ben kendimi 65 kilo zannederken 66.1 kiloymusum🤭
Tartima pil aldim sonunda kontrol altindayim.tartisiz olmuyor valla aldigimi verdigimi bilmiyorum.
Ayin 15 ine kadar 62.9 u ucundan gorebilir miyim acaba☺
Sabah basladim bir de diyet gunlugu tutuyorum kendime.
Bence görebilirsinnnn :KK49:

Buyuk basariii bn misafir geldiginde illaki yerim yaptiklarimdan
Normalde dayanamıyorum ben de ama yok bu sefer baş koydum bu yola dönüşüm yokk. Pilav falan da vardı mesela çok da güzel kokuyordu ama cıs yemedim. :işsiz: ve evet yemediğim her şeyi koklamaya başladım. :olamaz::KK45::halay:

Yeni bir kilo verme taktiğiyle devrim yaratan 14. Grup bu haftaya bomba gibi başlamıştı. Onlar önce göz zevkini doyuruyor. Daha sonra kokularını içlerine çekerek beyin dalgalarına doydum uyarısı yapıyordu. Hizmette kusur etmeyen ayaklar tüm gün gezmeye gitmişti.
Seviyorum sizi. Siz böyle matrak olunca bana da enerji geliyor. :KK68: :KK15::KK75:

İyi akşamlarr. Kizlar sizin aileniz de benimki gibi mii? Diyette olduğumu biliyorlar. Sağolsunlar bu ara kızım hasta olduğu için de sık sık geliyolar. Ama anlatamıyorum derdimi. Sen şimdi bundan yemicem mi ondan yemicen mi demelerini de geçtim. Abim geldi iş çıkışı. Limon istemiştim yokmuş. Bi baktım elindeki poşete. Çiskek, çikolata, 2 tane yarım kiloluk meyveli yoğurt. Naptın diyorum, yoğurtları sana aldım diyo. :işsiz: e dedim çok şeker var yiyemem ki. Bunu şekerinden nolcak diyo. Yarın da doğum günüm tembihledim herkesi tek tek kullanıcam almayın pasta falan diye. Abim diyo babam gelcek adam pasta yemesin mi. Anneö diyo pastasız olmaz. Beni bi salın arkadaş seneye yicez işte. Sınamıyorum.:KK20::skandal:
Hepsi aynı canım 🤣🤣

Yellow döndün mu aramıza nerdesin
Eveeettttt 😍😍😍😍😍 şimdi girebildim canım 🤗🤗🤗 gece döndük ❤ harika bir tatil oldu dolu dolu muhteşem 10 gün geçirip deşarj olup geldim :KK36: tabi arka arkaya sürekli çamaşır makinası çalışıyor ve bende mobilya ve parkelerin tozunu alıyorum bitirmek uzereyim :KK66: Bir size bakayım dedim ortalığı bitirip 2-3 saate de ütüye giricem dünya kadar ütü beni bekliyor ondan bugün çok giremem ama bugün tüm işlerimi bitirip yarn itibari ile full aktifim kızlar :KK66: ortalığı hızlı hallediyorum evi temizleyip gitmiştim ondan sadece toz var yani hızla bitirip sporumu yapicam hemen :rapci: sende çok güzel artıları atmışsın canm maşallah

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım döndünüz mü :KK200: :KK200:
Gece Geldik canım temizlik de yaptm bitirdim ;) sadece ütü kaldı :KK76: şimdi bir kahve içip hemen bisiklete oturaym diyorum sporumu tamamlayncada ütüyede başlarım biran önce yarn olsun tartılalım meraktayım ama pek aldığımı sanmıyorum kıyafetlerimde hiç fark olmadı ve kendimi şiş de hissetmiyorum ama reglem e 2gün kaldı onun etkisi yada yolculuğun etkisi ile artı çıkmam inşallah

Back
X