Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

melisa- melisa- 😍 şimdi baktım çok güzel yaaaaaaaaaa çok kıskandım 🙈 çok güzelsin💖💖💖💖💖💖
O nasıl beldir :nazar: karnında dümdüz olmuş belde incecik tam benim istediğim gibi darısı başıma :nazar:fiziğin çok güzel canım ya maşallah pembe balık elbise harika olmuş💗😍😍🤩🤩🤩🤩
Yaaa çok çok çok teşekkür ederim canım benim bide süslenip püslenmiş halimle fotoğraflar haftaya gelcek:KK45:
Aynen herkesin gözüne gözüne sokacak zayifliğini 😂 ee kiz haketti valla 😍
Dedim ennn dar elbiseyi verin bana ahahaha 😂 ama bu 40 bedenmiş daralttırdım böyle bişey çıktı sonunda :KK37:

Termosifon vardı evde fazlalık aşağı bodrum kata taşıdım dar merdivenli bi yoldan taşıdım.bahcede başka yolu yok elim.cizildi düşüyordum az kala . 50 60 kilo var kaslarım titriyor valla . Baya ağır geldi bi de tamamen alttan kaldırıp merdiven inince. Az kala termosifonla bir yere cakiliyordum 😁
Ay amann basit atlamışsın yine de çok geçmiş olsun canım

Termosifon vardı evde fazlalık aşağı bodrum kata taşıdım dar merdivenli bi yoldan taşıdım.bahcede başka yolu yok elim.cizildi düşüyordum az kala . 50 60 kilo var kaslarım titriyor valla . Baya ağır geldi bi de tamamen alttan kaldırıp merdiven inince. Az kala termosifonla bir yere cakiliyordum 😁
Esini bekleseydin canim ne acelesi vardi kiz

onu ben yazmadim canim silcektim ama bi baskasinin sporunu kaybetmemek amaciyla biraktim bende tam cakmadim kim ne yazdi oraya diye:) benim sporum yazili
Tamam canım uçuk kız 'ın yazısı kalmış ;) habire senin yazıları birinin yazılarıyla karıştırıyorum dimi :KK53: bu kızın böyle nesi var diyorsundur :deli: hep de sana mı denk gelir ya :KK70:

Evt ben o şekil verdiğim de çok ciddi halsizlik yaşıyorum kolum bile kalkmıyor o derce oluyorum neyin var canım ne için verdin?
Kontrol için canım. Bende vitamin eksikliği olduğu için sürekli takviye kullanıyorum. Bu aralar aşırı halsizim. Değerler ne durumda merak ettik. Kol hareketlerinde zaten acı verdi.

Tamam canım uçuk kız 'ın yazısı kalmış :KK66: habire senin yazıları birinin yazılarıyla karıştırıyorum dimi :KK53: bu kızın böyle nesi var diyorsundur :deli: hep de sana mı denk gelir ya :KK70:
hahahaah evet kiz vallah öyle oldu:) olsun canim karistir gitsin bende ortaliga karisiom sürekli zaten:D

Ben kizima hep aliyorum dondurma ama ben yemiyorum 😂 ayrica disarida ona ev yemeklerinden aldigim icin kendime de öyle alirim mecbur 😊 ama esim olsa dedigini yapardim belki 😂
Canim benim metom senin metonu döver bi kere 🤣 ayrica ben deli spor yapiyorum güneşe selam verip öle kalmiyorum 😂😂 o nedenle benim daha hizli vermem normal yani 😘😘
Güneşe selam vermekte zor herkesin harcı değil :D
Plank var içinde bir kere :D hem arada aya da selam veriyorum akışım 20 25 dk sürüyor :D :D .
Neyse eşin gittiği yerden gelsin hafta içi aklını çeler senin eminim anlaşma imzaladım eşinle tövbe yalana bak adamı tanımam etmem :D .

yellow düşününce çok az kaldı ama gitmeyince de gitmiyor işte
Arada kalmış bu msj lar 🤣 spor listesini ararken yeni gördüm şimdi 😊 evet canım ya gerçekten çok az kaldı ama takıldığı takılıyor haklısın 👍 ama ben 15gün diyette diildim zaten öncesindeki 15günde diyet modunda diil dim hatta yapamıyorum izin istiyorum demiştim kızların ısrar ı ile bir iki hafta da òyle pek çaba veremeden listede idim yani aslında son 1ay hiç diyet yapmadan sadece spor yaptm canım onunlada sabit kaldım ama şimdi 2gündür tekrar sıkı diyetime de başladım tam kilo verme moduna girdim gene ondan bu ay güzel veririm yine diye düşünüyorum ❤
Yazıklar olsun bana bir ara yakın kilolardaydık. Kim fazla verecek diyorduk. Şimdi koşmamda yetmiyor. Işınlanmayı bulmam lazım. :KK70:
Ahaahaaa aynen sen bulunca tugbaFB tugbaFB yı da yanında ışınla oda bir ara benle aynı idi hatta kapışırken aralar da az az önüme geçtiği bile oluyordu şimdi anca ışınlansanız beni zor yakalarsınız :KK70:
Düşündükçe heyecanlanıyorum. İnsan gerçekten kendini mutlu hissettiği kiloda olmalı. :KK36: :KK36:
Evet bende öyleyim 😍 geçen yaz bodrumdan 73kilo ile donmustum bu yaz simdiden 63üm ve 61le gidip 60la dönmeyi planlıyorum 🤩 aradaki ciddi farka bakarmısın yaaa 😄 10 kilo dan kurtulmak istedigin seyleri yavas yavas giyebilmem karninin duzlesmeye basladigni gormek insani harika hisseddiriyor 😍❤❤şuan bile çok mutlu oluyorum 5li rakamlara gelince nasıl mutlu olucaz kim bilir 🤗🤗🤗

Arada kalmış bu msj lar 🤣 spor listesini ararken yeni gördüm şimdi 😊 evet canım ya gerçekten çok az kaldı ama takıldığı takılıyor haklısın 👍 ama ben 15gün diyette diildim zaten öncesindeki 15günde diyet modunda diil dim hatta yapamıyorum izin istiyorum demiştim kızların ısrar ı ile bir iki hafta da òyle pek çaba veremeden listede idim yani aslında son 1ay hiç diyet yapmadan sadece spor yaptm canım onunlada sabit kaldım ama şimdi 2gündür tekrar sıkı diyetime de başladım tam kilo verme moduna girdim gene ondan bu ay güzel veririm yine diye düşünüyorum ❤

Ahaahaaa aynen sen bulunca tugbaFB tugbaFB yı da yanında ışınla oda bir ara benle aynı idi hatta kapışırken aralar da az az önüme geçtiği bile oluyordu şimdi anca ışınlansanız beni zor yakalarsınız :KK70:

Evet bende öyleyim 😍 geçen yaz bodrumdan 73kilo ile donmustum bu yaz simdiden 63üm ve 61le gidip 60la dönmeyi planlıyorum 🤩 aradaki ciddi farka bakarmısın yaaa 😄 10 kilo dan kurtulmak istedigin seyleri yavas yavas giyebilmem karninin duzlesmeye basladigni gormek insani harika hisseddiriyor 😍❤❤şuan bile çok mutlu oluyorum 5li rakamlara gelince nasıl mutlu olucaz kim bilir 🤗🤗🤗
Genetikte okuyan arkadaşlara sordum. Bizimde işimize yarar bulunca bizede haber ver dediler. :KK70: :rolleyes::KK70:

Back
X