Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ta 18 haziranda 78.5 e düşmüşüm 21 haziranda 78,2
28 haziranda 78.4 olmuşum tekrar .
15 gündür 78 lerdeyim yani .
Cuma günü de anı bi düşüş ol.asi lazım.bu kadar kalmaya bnce.
Olmazsa napicam ben ?? Moralim aşırı bozulur geçen hafta zaten psikolojim bozuldu bu hafta Hakli olarak isyan bayrağını çekerim ben kesin kendimi biliyorum . Ya 77 ye düşemezsem

Olmazsa napicam ben ?? Moralim aşırı bozulur geçen hafta zaten psikolojim bozuldu bu hafta Hakli olarak isyan bayrağını çekerim ben kesin kendimi biliyorum . Ya 77 ye düşemezsem
Yeme düzenini değiştirmelisin demekki canım. Bende yerimde sayıyorum. Pes etmicez. Şimdiden moralini bozmaya başlama lütfen.

Düşersin bence. Hem güzel spor yapıyorsun hem de kaçamak yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla. Ki birkaç gün önce mıydı 77 küsürü görmüştün sanırımm. 78 yok artık gitti o. :halay:

Offf kızlar oğlum bi sinir krizi geçirdi onunla beraber bende geçirdimmm ayy ne zormuş şu iki yaş allaha şükür uyudu ya içki içmem lazm sakinleşmem için o derece delirdik
Dişleri tam çıktımı. En son çıkan dişler benim kızım için en zoruydu hiç okdr zor çıkarmamışti mahvoldu çocuk ve aşırı huysuzluk yapıyor onlar. Dis çıkarken damagi kanamisti vs Allah kolaylık versin yavrulara

Dişleri tam çıktımı. En son çıkan dişler benim kızım için en zoruydu hiç okdr zor çıkarmamışti mahvoldu çocuk ve aşırı huysuzluk yapıyor onlar. Dis çıkarken damagi kanamisti vs Allah kolaylık versin yavrulara
Amin canım senin kızın kaç yaşında şu anda
Son 4 azının hiç biri daha çıkmadı peki ateş yapmış mıydı en korktuğum ateş :( bu sefer acıdan değil de inattan yaptı ama onlarda başlayınca artık nolcaz bilmiyorum

Back
X