- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #319.701
Biliyorum canım planın öle idi ama rüyama böle girdinBiraz zayifliyayim da bikac ay sonra bakicaz hayrlisi❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum canım planın öle idi ama rüyama böle girdinBiraz zayifliyayim da bikac ay sonra bakicaz hayrlisi❤
Yeme şeklini değiştir 3 ara öğün yapıyorsan sabahı çıkar öğlen ve akşam yap sporu çok yapıyorsan 2 gün dinlen . Ve şekerli şeyler yeme meyve beyaz ekmek pirinç makarna ve bitter çikolata dahil . Menülerini anımsamıyorum istersen örnek menü oluşturalım 3 4 günlük işe yarayacağını düşünüyorumKızlar ta 18 haziranda 78.5 e düşmüşüm 21 haziranda 78,2
28 haziranda 78.4 olmuşum tekrar .
15 gündür 78 lerdeyim yani .
Cuma günü de anı bi düşüş ol.asi lazım.bu kadar kalmaya bnce.
Olmazsa napicam ben ?? Moralim aşırı bozulur geçen hafta zaten psikolojim bozuldu bu hafta Hakli olarak isyan bayrağını çekerim ben kesin kendimi biliyorum . Ya 77 ye düşemezsem
uyma sen onlara canım ama sadece kahve içme peynir,domates,1 dilim ekmek te ekleSabah Nescafe yle başladım yine ama buradaki arkadaşlar kahvaltı hazirliyiomusşimdi duydum. Patates kizartmasi bile var ki ben bayılırım![]()
Mavicim. Bana alinma canım ama ben tam 1 ay boyunca 63 kiloda yerimde saydım. İnsan tabiki gıcık oluyor ama senin kesinlikle menüleri değiştirmen lzim ne zaman buraya gelip menunu görsem bitter ve kakaolu süt var.sen daha çok koruma döneminde gibi besleniyorsun .spor yapmasan bence alırsın bile.lutfen menülerini düzelt bak nasıl kilo vereceksin.sakin pes etmeKızlar ta 18 haziranda 78.5 e düşmüşüm 21 haziranda 78,2
28 haziranda 78.4 olmuşum tekrar .
15 gündür 78 lerdeyim yani .
Cuma günü de anı bi düşüş ol.asi lazım.bu kadar kalmaya bnce.
Olmazsa napicam ben ?? Moralim aşırı bozulur geçen hafta zaten psikolojim bozuldu bu hafta Hakli olarak isyan bayrağını çekerim ben kesin kendimi biliyorum . Ya 77 ye düşemezsem
Evt canm her yaşın ayrı bir zorluğu var valla sendromlar bitmiyor zaten 2yaş sendromu 5yaş sendromu derken biz bitiyoruzOfff kızlar oğlum bi sinir krizi geçirdi onunla beraber bende geçirdimmm ayy ne zormuş şu iki yaş allaha şükür uyudu ya içki içmem lazm sakinleşmem için o derece delirdik
yellow başım tutmuştu biliyo musun ama pes etmedim üstüne üstüne spor yapıyorumArkadaşlar herkesi tebrik ederim harika spor yapıyorsunuzben bukadar fazla spora katılım olan bir liste ve listedeki herkesin bukadar iyi spor yaptığı bir hafta hiç görmemiştim
harikasınız ❤ en fit kadınlar bizim takımın kadınları olucak
![]()
tugbaFB hayatım benden daha iyi spor yapmaya başladın valla tebrik ederim
azmine hayranım böyle devam harika gidiyorsun ❤
sorma bende kendime şaşıyorum zatenArkadaşlar herkesi tebrik ederim harika spor yapıyorsunuzben bukadar fazla spora katılım olan bir liste ve listedeki herkesin bukadar iyi spor yaptığı bir hafta hiç görmemiştim
harikasınız ❤ en fit kadınlar bizim takımın kadınları olucak
![]()
tugbaFB hayatım benden daha iyi spor yapmaya başladın valla tebrik ederim
azmine hayranım böyle devam harika gidiyorsun ❤
inan benimde öle sadece bacak olsa her yerim ağrıyordu dün ama pes etmedim yaptım sporumuyellow başım tutmuştu biliyo musun ama pes etmedim üstüne üstüne spor yapıyorumbacaklarım çok acıyor ama geçecek yaz olunca mı ne spora isteğim hat safada
Evet canım yazın iyice spor yapası geliyor insanın ❤bide yaptıkça yapası geliyor zaten sporun bağımlılık yapan bir yönü var o salgıladığı hormonlardan ötürü endorfin serotonin filan yükseliyor ve vücut onu hep istiyor daha enerjik daha neşeli olmayı sağlıyor yaptıkça vazgeçemiyorsun yapmak için vakit olmasa vakit yaratıyorsunyellow başım tutmuştu biliyo musun ama pes etmedim üstüne üstüne spor yapıyorumbacaklarım çok acıyor ama geçecek yaz olunca mı ne spora isteğim hat safada
sorma bende kendime şaşıyorum zaten
bu arada bugün yarıştığım tartı ile 66.5 olmuyorum yani izine ayrıldığım kilomun 1.6 üzerindeyim
11 günde tam 3 kilo verdimhemde detoks yapmadan
SchonerDuft in verdği diyetisyen listesi ile
ben de isterim listeyi yadoğru anladım galiba aslında 65 küsürsun dimi
ayyy çok sevindim canım
❤ harika gidiyorsun nerdeyse izin kilona döndün sayılır hatta düz 2kilo daha atar izin kilonun altına da geçersin yakında ✌ 3kilo süper canım maşallah
bu arada listeyi bende istemiştim ama zayıflamiyım diye vermedin dimi
aklınca beni yakalıycan kurnaz
![]()
ay yok yanlış yazmışım şimdiki tartımla 67.5 ama yarıştığım tartı ile 66.5 olacaktıdoğru anladım galiba aslında 65 küsürsun dimi
ayyy çok sevindim canım
❤ harika gidiyorsun nerdeyse izin kilona döndün sayılır hatta düz 2kilo daha atar izin kilonun altına da geçersin yakında ✌ 3kilo süper canım maşallah
bu arada listeyi bende istemiştim ama zayıflamiyım diye vermedin dimi
aklınca beni yakalıycan kurnaz
![]()
Enemmmm bunlar zayiflatiyor muay yok yanlış yazmışım şimdiki tartımla 67.5 ama yarıştığım tartı ile 66.5 olacaktı
her gün verebiliyor olmak güzelaman nazar etmeyim
ay doğru istemiştim dimi
bak yazıyorum harfiyen uygulayacaksın yoksa veremiyorsun
sabah:
2 yağlı poğaça (yada açma hangisini seviyorsan artık)
ara:
1 bardak 3'ü bir arada
öğlen:
pizza yada mantı yada kumpir yada hamburger (bunlar dönüşümlü yenilecek)
1 bardak light kola (light olması çok önemli)
ara:
1 büyük dilim karpuz
akşam:
dürüm çeşitleri, kebap çeşitleri
ara:
sütlü tatlı (kesinlikle şerbetli değil yoksa kilo yapar)
liste bu şekilde canım![]()
Aaayyy sesli güldumay yok yanlış yazmışım şimdiki tartımla 67.5 ama yarıştığım tartı ile 66.5 olacaktı
her gün verebiliyor olmak güzelaman nazar etmeyim
ay doğru istemiştim dimi
bak yazıyorum harfiyen uygulayacaksın yoksa veremiyorsun
sabah:
2 yağlı poğaça (yada açma hangisini seviyorsan artık)
ara:
1 bardak 3'ü bir arada
öğlen:
pizza yada mantı yada kumpir yada hamburger (bunlar dönüşümlü yenilecek)
ara:
1 büyük dilim karpuz
akşam:
dürüm çeşitleri, kebap çeşitleri
ara:
sütlü tatlı (kesinlikle şerbetli değil yoksa kilo yapar)
liste bu şekilde canım![]()
Yok kuzum sen yapma oEnemmmm bunlar zayiflatiyor mu
Ben sokkk ben iptallll
Hele bakın kim gelmiş hoş gelmiş balummmEnemmmm bunlar zayiflatiyor mu
Ben sokkk ben iptallll