Kız ben kendimi bildim bileli öyle idim 6 yaşından itibaren okuldaki tüm dans ve gösterilere katılırdım orta okulda kendi dans grubunu kurmuştuk hem o grupla okul özel günlerinde dans ederdik hemde çeşitliufak çaplı yarışmalara katılırdık lisede de aynı devam ettirmistik zaten lise bitip 18olunca sırf sabaha kadar dans edebilmek için gece çöplerine gireceğimiz günleri iple çekerdik evlendikten sonrada hala bak tatilde olsun burda gece çıkacak zaman olsun hep danslar olan yada iyi şarkılı büyük cluplere gidiyoruz ben sabaha kadar durmadan 4-5 saat dans ediyorum mesela

düşüncede sadece nikah memuru gelince masaya oturmustuk imza atılınca kalmistik hemen

öyle bir oynadık eşim ile

canm nasl sevmezsin ya

aşk bu aşk ❤ ama vücut bukadar alışık olunca hareketsiz geçirdiği dönemler hemen kilo almaya meyilli oluyor ondan hamilelikte aşırı kilo aldım çünkü erken doğum tehlikesi vardı bebek assagida taşıdım sürekli kasılma vardı ilaçla kontrol altına lainmisti ve aylarca yürüteme bile yasaktı full yatinca vücut heryedigini depo etti 20 kilo aldım ozman hareket en önemli şey gercekten