Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arada yazıyorum canım sen yoğun oluyosundur gormemissindir kızlar rahat verirse sessizlik olursa evde anca o zaman bakıyorum
Is yerinde yogun oluyorum bu ara kuzum aksam girmiyorum normalde kizim bayagi erken uyudu banada zaman kaldi iyi ki girmisim iyi kaynattik

yellow ben de var o çizgiler zate her insanda olurmuş zayıfladıkça ortaya çoıkarmış bide üstüne spor yapınca çok normal kız zayıfladıktan sonra 1 ay abs direk baklava yaparız ohh tas gibi

Kızlar bugün 1000 kalori yemiş 1000 kalori yakmisim
Iyi geceler ben kacar
İlk diyetisyenim bana çok düşük kalorilerle beslenmemi söylemişti. Yaklaşık 1300 kalorinin altına düşmemek gerekiyormuş. Düşük kalorili beslenmeye alışınca vücut normal beslenmede çok hızlı kilo alıyormuş. 1400'lik diyetle 12 kilo verdim. Tabii diyeti bırakınca çoğunu geri aldım.

Günaydın kızlar.
Sabah kahvaltıya sağlıkla başladım. Domates, salatalık, yeşillik, peynir, zeytin. Bir de otelde tekrar aklıma geldi ve çaya limon dilimi atmaya başladım. Bağırsakları acayip çalıştırıyor. Sanırım limon kabuğundan dolayı.

günaydın canım afiyet olsun
sabahları benim bağırsaklarımı da filtre kahve çalıştırır

öle bir ter boşaldı ki anlatamam
nabız atışımdan bi süre banyoya giremedim
ben açıldım bile sabah yarım saat hızlı tempo yürüşümü yaptım
off ben de kalkabilseydim keşke neyse olmadı akşama en kötü leslie yaparım tubi kaslarım açılınca ipi bırakmıycam karnım bile acıyor cardıo da göbek odaklıydı dün

off ben de kalkabilseydim keşke neyse olmadı akşama en kötü leslie yaparım tubi kaslarım açılınca ipi bırakmıycam karnım bile acıyor cardıo da göbek odaklıydı dün
yaa 100 lü set halinde yapıyorum ben 70 lere geldikten sonra karnımdan kırt kırt diye ses geliyor
ben ipsiz atladığım için çok hızlı atlıyorum birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…