- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.921
Is yerinde yogun oluyorum bu ara kuzum aksam girmiyorum normalde kizim bayagi erken uyudu banada zaman kaldi iyi ki girmisim iyi kaynattikArada yazıyorum canımsen yoğun oluyosundur gormemissindir kızlar rahat verirse sessizlik olursa evde anca o zaman bakıyorum
Kuzum napiyosun nasilsin ❤Hayırlı olsun canım
❤
gayet iyi canım korsesiz de giyeceksin bu gidişle zatenKızlar şimdi çekildim ama korse var simit bölgesi ve baseni kapliyan ins korsesz de gzl olcak birgun bu elbise . Cok yapışıyor üste bi 5 kilo daha var korsesz gymeye. Eki Görüntüle 2287174
yellow ben de var o çizgiler zate her insanda olurmuş zayıfladıkça ortaya çoıkarmış bide üstüne spor yapınca çok normal kız zayıfladıktan sonra 1 ay abs direk baklava yaparız ohh tas gibiKızlaaarrr "Ab cracks" trendi başladı biliyorsunuz dur ünlülerde hızla yayılıyor var mı aranızda Ab cracks si olsun isteyenyani dikine karın çizgisi kası söylemesi ayıptır bende var da baktıkça grur duyuyorum şu alt karın ında tam istediğim forma sokarsam tam bir sporcu karnı olacak yağlar gittikçe kaslarım ortaya çıkmaya başladı
benim dediğim bu değil kız yanlarda iki çizgi bu nerden çıkmış
İlk diyetisyenim bana çok düşük kalorilerle beslenmemi söylemişti. Yaklaşık 1300 kalorinin altına düşmemek gerekiyormuş. Düşük kalorili beslenmeye alışınca vücut normal beslenmede çok hızlı kilo alıyormuş. 1400'lik diyetle 12 kilo verdim. Tabii diyeti bırakınca çoğunu geri aldım.Kızlar bugün 1000 kalori yemiş 1000 kalori yakmisim
Iyi geceler ben kacar
Ahahahah çok güldüm süpriz diyince ne oldu didimBirde şu yazımı düzeltmeyi becerebilirsem koca koca yazıyor
nasıl olduğunu karıştırmaAhahahah çok güldüm süpriz diyince ne oldu didimkız nasıl oldu kazen abi kıyak mı geçti sana
aynen bende öleydim bende yatmadan 1000 tane ip atladımgünaydın kızlar sabah yataktan kalkamıyordum az daha dayak yemiş gibiydim yavaş yavaş açılıyorum sanki umarım akşama spor yapabilirim
vayy tubi ama nabzı iyi yükseltiyor demi akşama kadar açılırmıyız kiaynen bende öleydim bende yatmadan 1000 tane ip atladım
günaydın canım afiyet olsunGünaydın kızlar.
Sabah kahvaltıya sağlıkla başladım. Domates, salatalık, yeşillik, peynir, zeytin. Bir de otelde tekrar aklıma geldi ve çaya limon dilimi atmaya başladım. Bağırsakları acayip çalıştırıyor. Sanırım limon kabuğundan dolayı.
vayy tubi ama nabzı iyi yükseltiyor demi akşama kadar açılırmıyız ki
off ben de kalkabilseydim keşke neyse olmadı akşama en kötü leslie yaparım tubi kaslarım açılınca ipi bırakmıycam karnım bile acıyor cardıo da göbek odaklıydı dünöle bir ter boşaldı ki anlatamam
nabız atışımdan bi süre banyoya giremedim
ben açıldım bilesabah yarım saat hızlı tempo yürüşümü yaptım
yaa 100 lü set halinde yapıyorum ben 70 lere geldikten sonra karnımdan kırt kırt diye ses geliyoroff ben de kalkabilseydim keşke neyse olmadı akşama en kötü leslie yaparım tubi kaslarım açılınca ipi bırakmıycam karnım bile acıyor cardıo da göbek odaklıydı dün
neyse iyi olmuş arkadaşıma yakışırnasıl olduğunu karıştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?