Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hay maşallah yapabiliyorsan yap spor çok faydalı . Ama sicskta yürüme zararlı

Kızlar şimdi çekildim ama korse var simit bölgesi ve baseni kapliyan ins korsesz de gzl olcak birgun bu elbise . Cok yapışıyor üste bi 5 kilo daha var korsesz gymeye. Eki Görüntüle 2287174
inslh biran once gider gobek bolgesi canim yazin sicak ta korse çok zor ya ben hayatta giyemem

Normzl yürüyüş cnm dkkasi 1 puan olan listeden mi çıkıyor kaçırdım.ben orayı noldu ki ??
Bölgesel ihtiyaca diil de benim puanımı yakalamaya göre yapıyomuş bende listeden çıkayım kötü etkilemiyim ozman dedim basen hareketi yapman lazım senin dedim oda yetişeyim diye hanginin puanı yulsekse onu yapıyorum diyince yani puanı yükseği diil ihtiyacı yapmak lazım

Kuzum niye bakip gidiyosun ki gel iki lafin belini kirariz

Kızlaaarrr "Ab cracks" trendi başladı biliyorsunuz dur ünlülerde hızla yayılıyor var mı aranızda Ab cracks si olsun isteyen yani dikine karın çizgisi kası söylemesi ayıptır bende var da baktıkça grur duyuyorum şu alt karın ında tam istediğim forma sokarsam tam bir sporcu karnı olacak yağlar gittikçe kaslarım ortaya çıkmaya başladı

Sohbet bugün bayağı uzunmuş .
Yolculuk, orta kulak iltihabı için kullandığım ilaçlar 4 gündür sarstı beni. Bugün dönüşte zor araba kullandım. Gençlik ne kadar güzelmiş kıymetini bilmek lazım. O kadar spora pestilim çıkıp ağzım gözüm ayrılırdı herhalde . Sporcu arkadaşları tebrik ediyor bol kilo vermeler diliyorum. İyi geceler.

Hic görmemistim ben böle bi kas
istegramda çok moda canım bu akim mankenler şarkıcılar sosyete filan şimdi tam migrenin ordaki bu kas çizgisini çıkarmaya çalışıyormuş bu hafta magazin haberlerinde görüncede hoşuma gitmişti benim miğde bölgesinde hiç yağ yok içine doğru ve kaslari da uzun suredir calistirmis olduğum icin uzerinde yagda kalmadigi icib o cizgim var migde kismi icine dogru duracak kadar yag gitmis olmasi gerekiyormus göbek deliğinin altıda sımsıkı hale bir gelse müthiş olacak çok az kaldı

**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =600
Mavi95 = 449.5+682
orkide1453 = 402.5
SchonerDuft =
yellow girl = 700
tgb1907 =
Silent Scream =240+288
antiaging = 160
cakilinannesi = 378 +270
dugi = 375
Verano_porteno =
Buki_89 = 385
Dlrykc =293

Puanima ekleme yapıyorum cnm 40 dk normal hız yürüyüş 40 puan 722 puan
blonde ambition
ucukgenclik sen uyu ben spor yapiyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…