- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #320.901
iyiki 800 yapmamisim uyuyamadan hala devam etcektin
Valla ole klcKtida aksam gezmeye çıkınca deniz kenarında yuruduk arabasz kaldık ya arabanin teker gitti taksiteyim gece gece pahalıya patladı bize gezmek esimde yorgundu kötü olduiyiki 800 yapmamisim uyuyamadan hala devam etcektin
Sen ölmedin mı daha yuruyebiliyomusun sürünmem lazım dı senin şimdiValla ole klcKtida aksam gezmeye çıkınca deniz kenarında yuruduk arabasz kaldık ya arabanin teker gitti taksiteyim gece gece pahalıya patladı bize gezmek esimde yorgundu kötü oldu
Siz hangi sahile gittiniz ki canım geçmiş olsunGece gece 70 tl taksi ye gitti ya arabanin tekerlek ayrı masraf bi de araba çok uzakta kaldı ..
Sağol Cnm.bostanli döndüğümüzde arabanın teker iniktiSiz hangi sahile gittiniz ki canım geçmiş olsun
Valla yururum daha da uyuycam artikSen ölmedin mı daha yuruyebiliyomusun sürünmem lazım dı senin şimdi
Iyi geveler tatlimAy şarjım yüzde 1. Ben kaçıyorum. İyi geceler herkeseee
Yaaa bu tarafa mı geldiniz şansa bak yaa ksk ya doğrumu yürüdünüz mavişehir doğru mu ? Çok tutmuş takside valla lastikde gitmiş yazık ya bide eşin sinirli zaten kızmistir şimdi böyle oldu diyeSağol Cnm.bostanli döndüğümüzde arabanın teker inikti
Bostanlida yuruduk de ev bornova atatürk de . Baya tuttu . Esimde baya yorgundu . Birsey demedi ama baya kötü oldu ya akşam akşam baya zarardayız . Bir de bnm kedi hiçbirşey yemedi sabahtan beri cok halsz bakislari bile farklı ona moralm bzukYaaa bu tarafa mı geldiniz şansa bak yaa ksk ya doğrumu yürüdünüz mavişehir doğru mu ? Çok tutmuş takside valla lastikde gitmiş yazık ya bide eşin sinirli zaten kızmistir şimdi böyle oldu diye
Hayırlı olsun canımdrdotty , pro üye olduğunda çok heveslenmistim
Ya kızlar iyi misiniz
Yarına yataktan kazıyarak kaldıracaklar sizi niye yüklendiniz bu kadar (diyip 5000 ip atlayıp gelirmişim)
Arada yazıyorum canımKuzum niye bakip gidiyosun ki gel iki lafin belini kirariz
Kızımın barbielerinde var o kastan
Aynen bazen kalp atışımı dokunmadan duyunca hoşuma gidiyor. Daha hızlı daha hızlı diyip soluk soluğa bırakıyorum kendimi sonra çift nefes alıp veriyorum nabzı düzenliyorum.Yani zaten kosu dedigin yuruyus dedigin iste o dur bende bir ara bostanliya yuruyodum hep o sekil ara ara kosarak ve kalanida kosar gibi hizla zaten spor denilen yuruyus asıl o dur.oburlerini ben de hesaplamiyorum cunki sonucata spor sayilmaz diyetisyenlerde spor hocalarında zaten gündelik yuremeyi spor saymıyor nabız çok yüksek olacak şekilde yürümek lazım ki yağ yansın
Keşke ama sıcakta dayanamıyorumDaha ne sporu ariyosun
Her gün git sen bi deri bi kemik kalirsin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?