Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vücudum çok şiş 41 gün oldu düşükten sonra halen regl olamadım önümüzdeki haftaya kadar hala olmazsam doktora gidicem o zaman yaptırırım canım
cnm düşük yaptığını duymadım ama şimdi altta bildirim olmayınca farkettim ama soramadım üzmemek için geçmiş olsun normal regl olmaman ama tabi kontrol amaçlı da git mutlaka

Regle oldu şeklinde oldu yani ilk pedlerim normal adet oluyor şekilde idi ama sadece 1gün oldu 2. Gün koyduğum pedde lekele bile olmadı kar beyaz kaldı canım tam 1gun geldi sadece
doktora git madem bi baktır hormonlarına bana normal gelmedi ama belki de normaldir

cnm düşük yaptığını duymadım ama şimdi altta bildirim olmayınca farkettim ama soramadım üzmemek için geçmiş olsun normal regl olmaman ama tabi kontrol amaçlı da git mutlaka
sağol canım nromal mi regl olmamam bilmiyorum ya stres oldum haftaya kadar olmazsam gidicem

sağol canım nromal mi regl olmamam bilmiyorum ya stres oldum haftaya kadar olmazsam gidicem
sonuçta değişik bi durum yasadın kürtaj oldu mu bilmyorum olduysa o da bi operasyon sonuçta üzüntüde yaşadın bana normal geldi canım ilaçlar da almışsındır

Bildiğim kadarıyla 3günden kısa ve 10 günden uzunsa normal olmuyormuş blonde ambition
Evt gerçi öbür gittiğim de 3gundu 3gunde de az az gelir dolu dolu gelmez ama dr 3gun olması da az az olmasida normal dedi genede bakalım dedi hormon kan testler hep normal ultrasonla detaylı inceleme hep normal eeee şimdide 1gune indi bu ne o zaman diye iyice bir şaştım artık valla 1 normal diildir bencede ama yumurtalık,rahim ve kan testleri hep normal çıkmıştı psikolojik filan mı ozman bu ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…