Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar kilo vermisim dün o kdr spor yapınca 400 gr daha gitmiş 77.1 ciktimm
Tebrikler canm bende spor yapınca artı çıktım yapmayıp kasları dinlendirince eksi çıkıyorum genelde yüklenince şişiyor sende tam tersi olmuş eksiyi görmüşsün iyi bari tebrikler

Tebrikler canm bende spor yapınca artı çıktım yapmayıp kasları dinlendirince eksi çıkıyorum genelde yüklenince şişiyor sende tam tersi olmuş eksiyi görmüşsün iyi bari tebrikler
Cuma baya ekside olacağına eminim . Adette 2.gün ama tam anlamıyla başlamadı ben çözemedim bu durumuya böylede başladı basliycak 10 gun sürecek herhalde . Adet etkiler dedim de etkilemedi cuma ins 76.9 u en az gorurum geri artmaz bazen geri artıyo ben sok .
Sende 62 leri goreceksin ben inanıyorum . Matematiksel olarak kilo vermen lazim. Ben dedbenim.keediyle ugrasmaktan hicbirsry yapamadım.bugün biraz ip atlamaya calisicM cok kasmayacagim yapabildigim.kadar bakalım sonrada spor salonu vs.

B Baharyagmuru35 cnm bgn bişey yememişsin ya fırsat bu yani az ye bgn hafif atlat yarına doğru eksiyi görürsün
Şimdi yedim biraz karpuz yarım salatalık 2 tane kofte 1 işaret parmağı kdr sosis o kdr . Gündüz sadece 1 kk peynir ve 2 ısirik ekmek yedim hızlı hızlı k3diyi görür getir saat oldu 3 daha yeni yedim . Hicbirsey yemiyor bizim kedi

Cardio 55 dk zorlayıp.araya zaman koyup dans filan etsen belki puan çıkabilir yukarı . yine iyi yapmışsın tebrikler canimm

Ben bugün pek yapmamaya çalışıyorum bisiklet sürmiycem zaten bölgeselleri hergün yapmak doğru diil onları hafta 3gün yapıcam bisikleti dansı hergün yaparım gene ama bugün sadece zıpladım bende bisiklet yapmıycam bacaklarım dinlensin kaslarım dinlensin yarın sabah gerçek kilomu göreyim diye benimde reglefe karışık oldu zaten bilmiyorum ama cumaya 62yi ucundan görsem razıyım yaa artk 62 ocak istiyorum şeytanın bacağını kırmam lazım kalorice baya az alıyorum ama vücut dirençte ama bu hafta kıracam bencede kesin kırılacak o direnç

sıcakalrdan olmuştur inşallah iyi olur

Şu ıctim.cnm baya 1 lt filan bırak yağ olsun artık ya 4 haftadır 78 lerde cildircM
yaa o zaman gidiyordur canım adetin de sökse iyice de gider cumaya ben yiyip içmedin sandım hiç zaten sabret gidecek senin benim de 3 4 kılo kaldığı için gitmiyor ama bu sefer inatla devam edicem 1 ay da geçse bi yerde kırılacak ve inecek hızlı bi şekilde

yellow bnm vücudum yine hamlıktan acıyor akşam cardıo ip yapayım mı cardıo yapabilirim de ipten emin olamadım böyle acısa d açmak lazım demi vucudu

Canm bunlarla bende çıkamam B Baharyagmuru35 nasıl çıktı bende bilmiyorum ben bolgeselle çıkmadım mekik ve abs yaptm plank da 1dk yaptm zaten o tarz yüklemedim bisiklet herzamanki gibi klasik 1saat yaptm sonra akşam 500zipladim oda ipsizdi zaten daha kolaydı kız park da oynarken de bir ara park aleti yaptm ama onun da puanı az zaten görmedim kendimi 15dakika yaptm sadce ama sabah erken saatte çok dans ettim ben ordan puanları canm dans ve bisikletten aldım 100dakika dans ettim ama 800e çıkmadım 700puan di Mavi nasl ağır sporlar spor salonu vs. Üstüne iple 2000 zıplama felen yaptı bende anlamadım valla

tugbaFB cnm sen ip atlaybilecek misin bgn benim heryerim ağrıyor ama önce cardio yapıcam sonra atlayabilirsem atlarım magnezyum içtim şimdi de
Evet canım yaparım ama 1000 e tamamlar mıyım bilmiyorum
öncesinde ya leslie ya zumba yaparım ama
bu arada bugün ananas yedim öğlen akşamda yemeyi planlıyorum

İshali ve kusması birkaç gün içinde kesilir. Sonra yemeye başlar. Su içebiliyorsa direnci çok düşmez. Ben arada su püskürtüyorum serinlesin diye ama kaçıyor.

yellow bnm vücudum yine hamlıktan acıyor akşam cardıo ip yapayım mı cardıo yapabilirim de ipten emin olamadım böyle acısa d açmak lazım demi vucudu
Dün ne yapmıştın hatırlamıyorum kuzum ama 1 er gün ara ile kas çalıştırmak lazım yada hergün farklı kas grubu calistira bilirsin yani dün bacak ise bugün kol gibi ama genel olarak kas calistirmak dan cok kalori yakimi sağlayan yürüyüş,koşu,dans gibi sporlar hergün yapılabilir canım 1gumden fazla da ara vermemek lazım üstüne gitmek lazım hamlık gittikçe ağrı olmuyor evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…