- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #321.141
ben öyle durumlarda yiyorum 1 tanesini yiyorum aç kalmaktansa ye bence akşam yemek yiyorsan onunla dengelersin. pilav olarak pirinç pilavı varsa sadece yemegini yiyorumkızlar bugün yemekte dolma var pirinç ve kıymadan yanında da yoğurt var sizce pirinç sıkıntı olur mu
elma çayını nasıl yapıyorsunuz canımElma çayı daha mantıklı dimi onun tadı daha güzel.
ben de 1 tane dolma yiycem yoğurtla dengelerim akşamda yeşil fasulye yiycemben öyle durumlarda yiyorum 1 tanesini yiyorum aç kalmaktansa ye bence akşam yemek yiyorsan onunla dengelersin. pilav olarak pirinç pilavı varsa sadece yemegini yiyorum
aynen canım aç kalmakta iyi değil çünkü afiyet olsun :)ben de 1 tane dolma yiycem yoğurtla dengelerim akşamda yeşil fasulye yiycem
ip çok iyi ama azla başlamak en iyisi ben hırsla 1000atladım dün bileklerim çekmedi ama hep ip atlamak isterimsporumu gündüz yapıyorum bugün. 200 ip atlama, 10 dakika yavaş yürüyüş, birazdan 40 dakika hızlı yürüyüş
geçen cuma kaçtın bide en sağlıklısı sabah hiç bişey yemeden tuvalete çıkıp üzerinde olabildiğince az kıyafetle tartılacaksınKizlarrrrr kediyi veterinere götürdük iğne vuruldu geldim tartıldım bi tartildimmi artık hergün tartılıyorum ya bidaha gerçekten tartilmiycm ve kilommm 76.7
Üni hayatımda plates ve yoga yapıyordum. Haftanın üç günü plates bir gün yoga yapıyordum. Burada kurs var mı bilmiyorum ki dans okulum kapanmış. Kasları uzatıyor baya rahatlatıyor dediğin gibi onu araştırayım. Burada bir sürü spor salonu var. Bir tane yoga var o da bana çok ters ya yürücem yarım saat ya da minübüse 15 dakika yürüyüp binicem resmen yerleşkenin dışına kurmuşlar ucuz diye kirası sanırım.ucukgenclik canım yoga yapmayı denesene 1 2 haftalık yap sabah uyanınca ya da akşam yatmadan 1 saat önce bende çok sıkıntı yaşıyorum biliyorsun. inan yoga yapınca bayağı değişti
Bir elmayı dilimliyorum kaynatırken içine karanfil, çubuk tarçın, çeyrek kabuğuyla limon atıyorum.elma çayını nasıl yapıyorsunuz canım
Çok sevindim sporun gücü canımKizlarrrrr kediyi veterinere götürdük iğne vuruldu geldim tartıldım bi tartildimmi artık hergün tartılıyorum ya bidaha gerçekten tartilmiycm ve kilommm 76.7
Ben temizlik yapıyorum.Hadi ben günlük iğne için hastaneye gittim. Herkes yarın için spor mu yapıyor.
Ellerine sağlık canım. Temiz temiz kirletin evinizi.Ben temizlik yapıyorum.
Ip atlama ekledim ya vücut değişik birşey yapınca bence gitti diye düşünüyorum.Çok sevindim sporun gücü canım
Öle tartildim ama adetim bi de . Geçen cuma 77.6 idi şimdi 76.7 tam tersi rakamlar yer degstrdi.geçen cuma kaçtın bide en sağlıklısı sabah hiç bişey yemeden tuvalete çıkıp üzerinde olabildiğince az kıyafetle tartılacaksın
Yoga yapınca faydası oldu mu ?Üni hayatımda plates ve yoga yapıyordum. Haftanın üç günü plates bir gün yoga yapıyordum. Burada kurs var mı bilmiyorum ki dans okulum kapanmış. Kasları uzatıyor baya rahatlatıyor dediğin gibi onu araştırayım. Burada bir sürü spor salonu var. Bir tane yoga var o da bana çok ters ya yürücem yarım saat ya da minübüse 15 dakika yürüyüp binicem resmen yerleşkenin dışına kurmuşlar ucuz diye kirası sanırım.
Hiç hatırlamıyorumki. O zamanlarda bu kilodaydım sanırım.Yoga yapınca faydası oldu mu ?
Sana link atacam bana hatırlat evde bir mat ile çok kolay yaparsın
Bence yarın için vücudunu arındırıyor dicem de listede de değil kesin spor yapıyor gizli gizli 1000 puan yapıp günlük sporu yazıcak birazdan.Yellow nerelerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?