Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben öyle durumlarda yiyorum 1 tanesini yiyorum aç kalmaktansa ye bence akşam yemek yiyorsan onunla dengelersin. pilav olarak pirinç pilavı varsa sadece yemegini yiyorum
ben de 1 tane dolma yiycem yoğurtla dengelerim akşamda yeşil fasulye yiycem

sporumu gündüz yapıyorum bugün. 200 ip atlama, 10 dakika yavaş yürüyüş, birazdan 40 dakika hızlı yürüyüş
ip çok iyi ama azla başlamak en iyisi ben hırsla 1000atladım dün bileklerim çekmedi ama hep ip atlamak isterim

Kizlarrrrr kediyi veterinere götürdük iğne vuruldu geldim tartıldım bi tartildimmi artık hergün tartılıyorum ya bidaha gerçekten tartilmiycm ve kilommm 76.7
geçen cuma kaçtın bide en sağlıklısı sabah hiç bişey yemeden tuvalete çıkıp üzerinde olabildiğince az kıyafetle tartılacaksın

ucukgenclik canım yoga yapmayı denesene 1 2 haftalık yap sabah uyanınca ya da akşam yatmadan 1 saat önce bende çok sıkıntı yaşıyorum biliyorsun. inan yoga yapınca bayağı değişti
Üni hayatımda plates ve yoga yapıyordum. Haftanın üç günü plates bir gün yoga yapıyordum. Burada kurs var mı bilmiyorum ki dans okulum kapanmış. Kasları uzatıyor baya rahatlatıyor dediğin gibi onu araştırayım. Burada bir sürü spor salonu var. Bir tane yoga var o da bana çok ters ya yürücem yarım saat ya da minübüse 15 dakika yürüyüp binicem resmen yerleşkenin dışına kurmuşlar ucuz diye kirası sanırım.

geçen cuma kaçtın bide en sağlıklısı sabah hiç bişey yemeden tuvalete çıkıp üzerinde olabildiğince az kıyafetle tartılacaksın
Öle tartildim ama adetim bi de . Geçen cuma 77.6 idi şimdi 76.7 tam tersi rakamlar yer degstrdi. belki yarın 100 200 gr daha az çıkar umarimm

Yoga yapınca faydası oldu mu ?
Sana link atacam bana hatırlat evde bir mat ile çok kolay yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…