- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #321.101
Hmm ben onu diyet yapıyor sanıyordum. Salatalık detoksu yapınca şimdi oldu.iyide Buki de zaten diyet yapmıyor oda hedefe varıp mezun diye biliyorum ben hatta fazlamı zayıfladım filan diye şüpheli idi benim bildiğim kadarı ile canım zaten mezunların öyle olması gerekiyorben kilo vermek isteyenler için dedim kilo fazlası olup ta bacağı 55cm olan kimse yok diye biliyorum mezunların zaten öyle olması gerekiyor yani yoksa onlarda diyete devam eder
Gece kalkarsın büyük ihtimal çiseBugün çok Yoruldum kızlar restaurantta 4.5 litre su içtim ve tüm gün tuvaletim bile gelmedi onca su içimde ne yapıyor anlamadım. Bir kez gittim lavaboya o da eve gelince. Yarın şişliğim gider umarım. Tabi evde içtiğim su ayrı çok su içmekten kör olcam yakında
Bende ondan korkuyorum, dicem de. Hala su içiyorum. Sanki çalışmayı durdurdu.Gece kalkarsın büyük ihtimal çise
Yok kuzum onu vücut temizliği için filan yapmıştı formunu korumak için filan da spor yapıyor ama diyet yapmıyor o hedefinin bile altına inmiştiHmm ben onu diyet yapıyor sanıyordum. Salatalık detoksu yapınca şimdi oldu.
Darısı başımızaYok kuzum onu vücut temizliği için filan yapmıştı formunu korumak için filan da spor yapıyor ama diyet yapmıyor o hedefinin bile altına inmişti
Sağol.cnm yeni gördüm misafrlikteydim ben iyiyim . Pisi hanım da daha iyi çok az yedi ama daha iyi yarın tekrar iğneleri yiyince umuyorum daha da düzelecek sen naslsnMavim nasıl oldu pisicik. Sen nasılsın?
İyiyim ben de canım. Dün çok yoruldum, o bile bana fazlaymış gibi geldi çok yedim dedim kendime.Sağol.cnm yeni gördüm misafrlikteydim ben iyiyim . Pisi hanım da daha iyi çok az yedi ama daha iyi yarın tekrar iğneleri yiyince umuyorum daha da düzelecek sen naslsnakşam menun baya hafif olmuş menun çok iyi
Ben sadece sali gunu yuzdum yarim saat, dis cektirdim canim iltihap kapabilir havuzda. Dizimde de sorun var bi suredir zorlamak istemiyorum. Gecen aksam yurudugumde nuksetti cunku. Tamamen iyilesene kadar yuzerim Sadece
Geçmiş olsun canım. İltihap kapmadan kapanır İnşallah. Dizini zorlamaman en doğrusu şişip ödem yaratma bencede.Ben sadece sali gunu yuzdum yarim saat, dis cektirdim canim iltihap kapabilir havuzda. Dizimde de sorun var bi suredir zorlamak istemiyorum. Gecen aksam yurudugumde nuksetti cunku. Tamamen iyilesene kadar yuzerim Sadece
Spor yapmayi cok seviyorum ama Boyle kisitlaninca gicik oluo insanGeçmiş olsun canım. İltihap kapmadan kapanır İnşallah. Dizini zorlamaman en doğrusu şişip ödem yaratma bencede.
Kuzum yürüyüş yaptım hep ama mesela dr ye gittim dolmuşa yürüdüm 15 dk diyelim onu saymadım ordan avm ye geçtik yürüdük ama saymadım .günlük uzun olmasa da yürüyüşüm var ama kural gereği onları yazmıyorum. Bugün başlarım zaten kalayım listede. En azından ceza alırsam onları da yaparım diş yaptırınca da yoga yapamadım başımı aşağı eğmeye korkuyorum.
Geçmiş olsun. Bu ay diş ayı gibi olmuş.Kuzum yürüyüş yaptım hep ama mesela dr ye gittim dolmuşa yürüdüm 15 dk diyelim onu saymadım ordan avm ye geçtik yürüdük ama saymadım .günlük uzun olmasa da yürüyüşüm var ama kural gereği onları yazmıyorum. Bugün başlarım zaten kalayım listede. En azından ceza alırsam onları da yaparım diş yaptırınca da yoga yapamadım başımı aşağı eğmeye korkuyorum.
cnm gece çok kalktın mı belki de suyu terle atmışsındırGeçmiş olsun. Bu ay diş ayı gibi olmuş.
Hiç kalkmadım hayatımda böyle deliksiz uyuduğumu hiç bilmem. Kedi bile beni uyandıramamış. O kadar suyun 3 litresi hala benle bunu hissediyorum. Ödem atmak için maydanoz suyu yapıcam.cnm gece çok kalktın mı belki de suyu terle atmışsındır
sağol canımGeçmiş olsun. Bu ay diş ayı gibi olmuş.
içme suyunun 1 litresine limon sık öyle iç 2 litre de saf su iç canım ödemleri sökersin mayonozu da yapacaksın zatenHiç kalkmadım hayatımda böyle deliksiz uyuduğumu hiç bilmem. Kedi bile beni uyandıramamış. O kadar suyun 3 litresi hala benle bunu hissediyorum. Ödem atmak için maydanoz suyu yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?