- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #321.281
Canım kilona göre 500gram bence harikaBu hafta 500gr verebilmisim haftaya insallah daha cok gider
Sagol canimharikasın kaptin
Daha cok olabilirdi aslindabence gayet iyi kuzum kilon az olduğu için süper yani
Yavasliyo kilo vermem sanirim ama dün misafirlerle yedim biraz yemeseydim belki su an 58 lerdeydimCanım kilona göre 500gram bence harikaMaşallah her hafta çok güzel verdin hemen 59lara geldin 58lere geçiyosun darısı başımız
Evt canm kilo azaldikca yavaşlar ama olsun zaten iki üç gün içinde tartıda 58ler yazar ❤Yavasliyo kilo vermem sanirim ama dün misafirlerle yedim biraz yemeseydim belki su an 58 lerdeydim
canım bu listede sanırım sadece schoner ve ben kaldıkMİNNAK ADAYLAR LİSTESİ (12 HAZİRAN-19 TEMMUZ)antiaging (69.6///%)
mermaid250 (///%)
Dlrykc (54.6///%)
bellok (93.3///%)
cigdemm85 (72.5///%)
Verano_porteno (63.6///%)
SchonerDuft (68.0///%)
tgb1907 (67.7///%)
2 kisi gecen hafta bildirim yapmadi zaten kuzum evet onlari atlamisim uyanir uyanmaz bunu uyku sersemi paylasincacanım bu listede sanırım sadece schoner ve ben kaldık
antiaging ve dlrykc esas listede
diğerlerinide hiç görmedim bu hafta
kılo gidince insanın iştahı kaçıyor iyice kılo vermek istiyor demi bu sefer bırakmayalım canım 500 500 versek bile eylülde ideal kıloya gelirizgünde 2binlik antibiyotik kullanmama rağmen adetimde pazartesi olmasına rağmen wc nin düzelmesi ile 1 günde 1 kiloya yakın gitmesi muhteşem 2 gün yemek yemicem
Canm sen daha geçenlerde 60kusür diilmiydin neden ödem atıcı ve çaylara ve spora rağmen ödemler inip tartı geri 60küsüra gelmedi ki ? Hiç kilo veesen bile en azindan ödemlerini atıp son indiğim kiloda olmalydın 60ın altini bile gormustunkızlar ben paazartesi 62,00dım bu 3 günlük sonucum kilosu takılanlar ödemi olanlar elma çayını yapın spor da yapın iştah kesiyor vc ye çıkartıyor
maşallah sana darısıda bana inşallahİyiyim bende zayifliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?