- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #321.241
Yellow tartıldın miBen de yapmadım bugün aslında aşırı dans edesim vardı ama asla fırsat olmadı inanılmaz koşturmalı tempolu bir gündü zaten keç kez eve girip çıktım nerelere gittim geldim anlatamam tam akşam üstü işlerim bitti hadi buseferde tam hava serinleyip güneş gitti tam kızı parka çıkardığım saat olduğu için bu seferde onu parka çıkardım daha saat 22:00 a kadar park da kaldık zaten gün bitti öyle artk yarın çok güzel dans ederim bendespor yok ama kaç bin adım attım kimbilir tüm gün koşuşturma çok güzel kalori yaktım orası kesin
Bu arada hayırlı olsun anasınıfınızzz.Ben de yapmadım bugün aslında aşırı dans edesim vardı ama asla fırsat olmadı inanılmaz koşturmalı tempolu bir gündü zaten keç kez eve girip çıktım nerelere gittim geldim anlatamam tam akşam üstü işlerim bitti hadi buseferde tam hava serinleyip güneş gitti tam kızı parka çıkardığım saat olduğu için bu seferde onu parka çıkardım daha saat 22:00 a kadar park da kaldık zaten gün bitti öyle artk yarın çok güzel dans ederim bendespor yok ama kaç bin adım attım kimbilir tüm gün koşuşturma çok güzel kalori yaktım orası kesin
Çok klasik olacak ama nasıl geldiğini anlamayacaksın canım çok çabuk geçti bama da doğduğu daha dün gibiBu arada hayırlı olsun anasınıfınızzz.güzel bir sene geçirirsiniz inşallahh. Allahım bana da nasip etsin o günleri görmeyi
Biz daha çok miniğiz ama sanki hep varmış gibi hayatımızda. İnsan böyle görünce bir an önce büyüsün o günleri görsün istiyor. Bi yandan da hemen büyümesin bu günlere de geri dönme şansımız yok diyorum. Allah herkesin evladını kendine bağışlasınn.Çok klasik olacak ama nasıl geldiğini anlamayacaksın canım çok çabuk geçti bama da doğduğu daha dün gibi
Amin canım inşallah insan çok rahatlıyor ya bütün yükü bitiyorBu arada hayırlı olsun anasınıfınızzz.güzel bir sene geçirirsiniz inşallahh. Allahım bana da nasip etsin o günleri görmeyi
Her yıl ayrı güzel hepsinin tadını çıkarın canım hiçbiri gelmiycek ❤ 5 yaş da çok harika valla bende tadını çıkarıyorum halaBiz daha çok miniğiz ama sanki hep varmış gibi hayatımızda. İnsan böyle görünce bir an önce büyüsün o günleri görsün istiyor. Bi yandan da hemen büyümesin bu günlere de geri dönme şansımız yok diyorum. Allah herkesin evladını kendine bağışlasınn.hep güzel zamanlarını görelim inşallah
Hedefine çok az kaldık. Tüm anneler kıskancak seniiiAmin canım inşallah insan çok rahatlıyor ya bütün yükü bitiyorhadi bakalım eylülde çocuğumu okula çok fit bir anne olrak götürüp getirmem lazım
Aynen valla çok çabuk geçtiği için hep tadını çıkarmak lazımBiz daha çok miniğiz ama sanki hep varmış gibi hayatımızda. İnsan böyle görünce bir an önce büyüsün o günleri görsün istiyor. Bi yandan da hemen büyümesin bu günlere de geri dönme şansımız yok diyorum. Allah herkesin evladını kendine bağışlasınn.hep güzel zamanlarını görelim inşallah
Aayyy iyice heveslendim sağol canımHedefine çok az kaldık. Tüm anneler kıskancak seniii
Durmak yok yola devammmAayyy iyice heveslendim sağol canımhiç bukadar yaklaşmamıştım valla şaka gibi son 5 kilo ❤ geri sayımdayım artık
O pis inatçı yağlardan eser kalmayacakDurmak yok yola devammm
Maşallah en yorucu işi yapmışsın canım. Ellerine sağlık.Kizlar yorumları anca okudum maşallah güzel konuşmuşsunuz.ben bugün spor yapamadım. Dünkü zıplamadan sonra hem alt bacağım, hem de karnım çok acıyor. Hatta topallıyorum biraz ve tüm gün de hiç durmadım. Dip köşe temizlik yaptım. Apartmanı da yıkadım allahim 7 kova şu taşıdım çamur çıktı resmen. Bu komşular çok pis. bu saatten sonra da spor yapmak istemiyorum yarın artı görmemek için. Annem ip getirdi bugün bana. Yarına daga iyi olurum bence. Yarın atlarım artık.
inşllah canımYarın yemekte etliekmekvar ama ben yeşil fasulye goturcem direncem yemiucem kızlar sanırım 58 i iki haftaya görürüm bu ayki regl sonrası inşallah
SüprizYellow tartıldın mi
1 saat yürüyüş 150 puanucukgenclik yürüyüş ün puanı nı bildirmedin canım?
tugbaFB toplu yazıcam demiştin puanlarını kuzum?
SchonerDuft kuzum hala hiç puanın yok yapamadıysan eğer yarın bir vakit ayırmayı dene canm haftada birgün de olsa güzel tam bir spor yapmak şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?