- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #321.421
Biz kisalar hep kaybedenlerizBacım berkas bizim gibi kisa boylu mu onda boy var 61 kilo yetiyor
Ahahhaha otobüsteyim kopartma beni
Aynen B Baharyagmuru35 hatta bence kalça zor giden yer olmasına rağmen gene 3cm olmuş iyi aslında da asıl basen ve bacakta olmamış.Basen, bacak yüklen1 ay icin cok iyi canim ✌
Bu ay kalca ve basene yüklen canim orda düşme olmamis
Yok kiz çıtı pıtılara da rabet var öle demeBiz kisalar hep kaybedenlerizcalisan baagyan bnde evdeyim şamdanimi kirmis yegenler onu tamir etmeye calisiyom
Kolda ne yaptiysa bizde yapalimAynen @Mavi hatta bence kalça zor giden yer olmasına rağmen gene 3cm olmuş iyi aslında da asıl basen ve bacakta olmamış.Basen, bacak yüklen
Tamam canim harikaVerano_porteno canim senin tam bugün 6 ay doluyormuş belki sıkıntı olur diye listeye almadım ama haftaya listedesin
ilk okuyunca küfür mü yazmış bu dedimcinki bin cik zikiyim olur boyle seyler kuzum germeyin ne kendinizi ne takimi özelden konusup hellallesin buraya yansitmamaya calisin
Yah ne hava atmak amaYok kiz çıtı pıtılara da rabet var öle deme
Havamı atıyosun bana evdeyim diyecalışan baagyan olsaydın misafir derdin olmaz o şamdanda yerinde olurdu
Ahahahahahah burda yapmam oyle seylerilk okuyunca küfür mü yazmış bu dedimyok yazmis olamaz dedim zikiyim derken kesin başka şey kastetti dedim ikinci kez okuyunca anladim zekiyi hahaha
Aynen kız millet listeye giriyor 29-30 kolla 10kilo verip mezun olurken de 28-27 kol anca oluyorKolda ne yaptiysa bizde yapalim
Çok çok çok sağol canım gerçekten iyi ki varsınız sizin sayenizde başardm kilomu yine kontrolde tutmaya çalışçam inşallah hepimiz fit fit salınırızmelisa- canim mezuniyetin tam gününü buldu aama arada kaynamasın isterim
Cook tebrik ederim kuzum cok keyifliydi seninle didişmekyardimlarin icinde tesekkur ederim, hakettin ve zafer senin artik ✌ dügünde salına salına gezeceksin ve bizde merakla resimleri bekliyor olacagiz
umarim buraya yolun sadece hoş sohbetin için düşer, dügün telasini atlat gel buralara tekrar ❤
melisa- mezun mu oldunnn tebriklerrr biz seninle yariscaktik galiba yanlis hatirlamiyosam kilomuz yakindi erkenden kaybettm yarisi
Benim kolumdan çok şikayetim yoktu o yüzden başlangıçta kaçtı bilmiyorum ama biri 25 biri 26ydı en son ölçümümde ölçmedim ama değiştiyse haberim yokAynen kız millet listeye giriyor 29-30 kolla 10kilo verip mezun olurken de 28-27 kol anca oluyorondan şok oldum 5cm mezuniyete kadar bile kimsenin kolundan gitmezken maviden 1ayda gitmiş kız mezureyi tersmi tuttular nasıl 26cm kol melisa- senin kolun 27 diilmiydi Allah Allah 26 kol sanki çok ince geldi bana ben mi yanlış biliyom neyse dedin gibi biz bi tio yu öğrenelim de önce neyle oluyomuş bizde yaparız kız
Canım harika incelmişsin tebrik ederim kalçayı baseni nerelerden ölçüyosun ben en geniş yerden baseni ölçüyorum kalça nerden oluyoEki Görüntüle 2288260
Kızlar 1 aylık ölçüm sonucu spor salonunda ölçüldum kilo da 80.4 tu 76.5 .
Kolum en rahatsz oldugum yerdi ve 5 cm incelmiş
Allahtan ölcülerden bahsetmiuoruzÇok çok çok sağol canım gerçekten iyi ki varsınız sizin sayenizde başardm kilomu yine kontrolde tutmaya çalışçam inşallah hepimiz fit fit salınırızsizinle didişmeyi güzel muhabbetlerinizi bırakmam zaten buralardayım ❤❤
sen benden öndesin canım ne kaybetmesi
Benim kolumdan çok şikayetim yoktu o yüzden başlangıçta kaçtı bilmiyorum ama biri 25 biri 26ydı en son ölçümümde ölçmedim ama değiştiyse haberim yok
Aynen nasıl inceldiyse öğrenelim bende ni kolumla yapıyım ötekiyle yapmıyım eşitlensinler
Hoca ölçtü ama kalça popo yuvarlagini alicak şekilde mezüroyu hafif bırakarak olculuyor google a yaz foto çıkar canım . . Basen en geniş yerden aynen. Sagol cnm basen hoc gitmemiş aslında bel 79 oldu ama tişörtle böyle cıktı salondaCanım harika incelmişsin tebrik ederim kalçayı baseni nerelerden ölçüyosun ben en geniş yerden baseni ölçüyorum kalça nerden oluyo
Boyun biraz kısa mıydı canımAllahtan ölcülerden bahsetmiuoruz
Biraz cok az 158 kdarBoyun biraz kısa mıydı canım
Hem dambil hem de spor salonundaki makinalarda calistim hiç lastik yapmadim sinav da yok cnm . Makinalar baya yaradı dambilda tabiCanm dambilla aletle filan mi kol calistin ? Yoksa lastiklemi ? Yoksa şınav mı yaptn ? Çok güzel ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?