Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biz kisalar hep kaybedenleriz calisan baagyan bnde evdeyim şamdanimi kirmis yegenler onu tamir etmeye calisiyom
Yok kiz çıtı pıtılara da rabet var öle deme
Havamı atıyosun bana evdeyim diye calışan baagyan olsaydın misafir derdin olmaz o şamdanda yerinde olurdu

cinki bin cik zikiyim olur boyle seyler kuzum germeyin ne kendinizi ne takimi özelden konusup hellallesin buraya yansitmamaya calisin
ilk okuyunca küfür mü yazmış bu dedim yok yazmis olamaz dedim zikiyim derken kesin başka şey kastetti dedimikinci kez okuyunca anladim zekiyi hahaha

Yok kiz çıtı pıtılara da rabet var öle deme
Havamı atıyosun bana evdeyim diye calışan baagyan olsaydın misafir derdin olmaz o şamdanda yerinde olurdu
Yah ne hava atmak ama acayip ozledm calismayi keske kendime uygun bi is bulabilsem ama coxuk kucuk diye cesaret edemiyorum

ilk okuyunca küfür mü yazmış bu dedim yok yazmis olamaz dedim zikiyim derken kesin başka şey kastetti dedimikinci kez okuyunca anladim zekiyi hahaha
Ahahahahahah burda yapmam oyle seyler normalde de yapmam birine kufur etcksem icimden ederim genelde dilime de gerizekali fln diye vurur

Kolda ne yaptiysa bizde yapalim
Aynen kız millet listeye giriyor 29-30 kolla 10kilo verip mezun olurken de 28-27 kol anca oluyor ondan şok oldum 5cm mezuniyete kadar bile kimsenin kolundan gitmezken maviden 1ayda gitmiş kız mezureyi tersmi tuttular nasıl 26cm kol melisa- senin kolun 27 diilmiydi Allah Allah 26 kol sanki çok ince geldi bana ben mi yanlış biliyom neyse dedin gibi biz bi tio yu öğrenelim de önce neyle oluyomuş bizde yaparız kız

Çok çok çok sağol canım gerçekten iyi ki varsınız sizin sayenizde başardm kilomu yine kontrolde tutmaya çalışçam inşallah hepimiz fit fit salınırız sizinle didişmeyi güzel muhabbetlerinizi bırakmam zaten buralardayım
melisa- mezun mu oldunnn tebriklerrr biz seninle yariscaktik galiba yanlis hatirlamiyosam kilomuz yakindi erkenden kaybettm yarisi
sen benden öndesin canım ne kaybetmesi
Benim kolumdan çok şikayetim yoktu o yüzden başlangıçta kaçtı bilmiyorum ama biri 25 biri 26ydı en son ölçümümde ölçmedim ama değiştiyse haberim yok
Aynen nasıl inceldiyse öğrenelim bende ni kolumla yapıyım ötekiyle yapmıyım eşitlensinler

Eki Görüntüle 2288260

Kızlar 1 aylık ölçüm sonucu spor salonunda ölçüldum kilo da 80.4 tu 76.5 .
Kolum en rahatsz oldugum yerdi ve 5 cm incelmiş
Canım harika incelmişsin tebrik ederim kalçayı baseni nerelerden ölçüyosun ben en geniş yerden baseni ölçüyorum kalça nerden oluyo

Allahtan ölcülerden bahsetmiuoruz

Canım harika incelmişsin tebrik ederim kalçayı baseni nerelerden ölçüyosun ben en geniş yerden baseni ölçüyorum kalça nerden oluyo
Hoca ölçtü ama kalça popo yuvarlagini alicak şekilde mezüroyu hafif bırakarak olculuyor google a yaz foto çıkar canım . . Basen en geniş yerden aynen. Sagol cnm basen hoc gitmemiş aslında bel 79 oldu ama tişörtle böyle cıktı salonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…