Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Inşallah cnm sagoll

Kız olmadık yerden bile ben çıkıyorm desene korku filmi gibi oldum size iyice hee kuyudan çıkan kız vardı yaa hani işte o benim

Çok sağol canım idolüm sensin

Sen hiç bahsetmiyor htc hadi itiraf bakiim mezunum diye yiyip iciyomusun yoksa kaç kilosun hiç bahsettiğin yok söyle yoksa çatlarım
Evett bazen catlayana kadar yiyorum sonra aç geziyorum bazen normal hic birsey yapmiyorym bazen de 2 3 gun diyet seklinde yapiyorum
mezun olurken 63 kusurdu simdide 64.5 64.7 65 arasi gidip geliyorum canim normal yedigim için diyet beslenmesine gecsem hemen 1 kilosu gider zaten.
yine 63 olmak icin 1 hafta dikkat etmeyi planlıyorum pazartesi baslarim muhtemelen
Gecmis olsun tatli kiz guzel vermissin bu hafta tebrik ederim

MİNNAK ADAYLAR LİSTESİ (12 HAZİRAN-19 TEMMUZ)
mermaid250 (///%) ?
bellok (93.3///%) ?
cigdemm85 (72.5///%) ?

Verano_porteno (63.6///%) sabit
SchonerDuft (68.0/67,50/0,50/%0,74)
tgb1907 (67.7///%)

@tgb1907 hayatım kilon bugün kaçtı ? Bir de min-nan adtmayları iyice taradım ve son alıntıyı bulup verano yu ekledim ama başka bildirim yok diğer 3kişinin bildirimleri yok mu ?

2 kisi zaten gecen haftada bilmdirmemisti canim mermaid ve cigdem.
bu hafta da yoklar
Bellok gecen hafta bildirmisti ama bu hafta yok

Esine topuklu giydirsen canim yada yoldaki kaldirimlari kullanin
Canım sen otururken o ayakta dursun
Ahahahah harikasınız kızlar ya
Yaaa valla kendi başarımdan çok sizin başarınız olduğunu düşündüğüm için size hava atamam ama gerçek hayatımda herkese hava atçağımın garantisini verebilirim ahaahahahaahhaha
melisa- ikimizde mezun olduk hayırlı olsun canım ♥♥
seninde hayırlı olsun canım

2 kisi zaten gecen haftada bilmdirmemisti canim mermaid ve cigdem.
bu hafta da yoklar
Bellok gecen hafta bildirmisti ama bu hafta yok
Meramed ve çiğdem iki haftadır kilo bildirimi yapmıyor ve takım içinde de pek görmedim girip yazdıklarını sanki pek aktifce değiller tugbaFB ne yapalım kızlar asıl listeye zaten bu sekilde giremezler ama yedeklerde devam ereceklerse bile bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum

Kizlar simdi konuyla alakasiz olcak ama bi soru sorcam. Bnm bubyakinda misafirlerm gelck evime ilk kez gelcekler halilari yikamaya gonderemiyorum esim para gondermedi henuz elde silcem hangi detrjani kullansam temizler baya kirliler cunku yeni halilarda malum sildikce kusuyo lekeyi bana bi el ativerin

yaa ne tatlisin bn esimin tam kalp hizasina geliyorum guzel oluyo evet

Yok canim bu hafta yoktu onlar zaten bende o listeyi bulmaya üsendim öle bi iyilik yaptin ki

MİNNAK ADAYLAR LİSTESİ (12 HAZİRAN-19 TEMMUZ)
mermaid250 (///%) ?
bellok (93.3///%) ?
cigdemm85 (72.5///%) ?

Verano_porteno (63.6///%) sabit
SchonerDuft (68.0/67,50/0,50/%0,74)
tgb1907 (67.7/67.9/+0.2/%-0.30)

Aahhaaa kız bende htc yi haftaya yakalarım diyorum ya hiç çaktırmıyorsun sende zaten 63kusurla mı mezundun vaayy vaayy şimdi 64küsür mu kız ben senden 2kilo zayıfım yaa anam geçmişim ya hemide gram filan diil tam 2 kilo tam şimdi seviniyorken ikimizin boy farkını filan ele alma sonuçta geçtim haftaya da gene melisa- la aynı kilo oluruz eee geriye aslinda tek bir rakibim kalmıştı desene onuda diskaliye ettiniz tugbaFB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…