- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #321.461
Inşallah cnm sagollHeh tamam canım kalça kemiklerinin ordan ölçmek kalça ölçüsüymüş buldum 1 ayda böyle inceldiysen bikaç aya erirsin iyice harikasın
Heeeolsun kısa boylu kadınlar orantılı kilolarına geldiğinde çok hoş duruyolar bence hatta eşimin göğsüne başımı koymayı filan çok isterdim anca kafa kafaya tokuşuyon uzun olunca
Kolun en geniş yerinden en üstün birz altından ölçtü hafif tansiyon ölcer gibi kolumu yarı uzattim o şekilde ölçtüB Baharyagmuru35
Bide kol ölçüsünü hoca kolu ne şekil tutarak ve tam kolun neresinden alıyor canım ?
Kız olmadık yerden bile ben çıkıyorm deseneÖhü öhü biz senle kapışak daha doğrusu burya taşıyak
Benden alıntı almış ama yellow girl yazıyor nıye böyle oldu anlamadım.
En doğru karar takımdan uzaklaştırmaymış. o konuda netim artık emek verilecek nokta var verilmeyecek nokta. Hiç idareye gerek yokmuş.
Kendim kullanıyorum canım inofolic combiye başladım yine . Umarım geçen seneki gibi süpriz olur
Koltuk altının dibinden mi az daha alt mı canımKolun en geniş yerinden en üstün birz altından ölçtü hafif tansiyon ölcer gibi kolumu yarı uzattim o şekilde ölçtü
Oysa ne kdar da emindim yapistigina
Evet bncede nazar etti baga
Koltuk altına elini koy 4 parmak sonraKoltuk altının dibinden mi az daha alt mı canım
Çok sağol canım idolüm sensin
Evett bazen catlayana kadar yiyorum sonra aç geziyorumSen hiç bahsetmiyor htc hadi itiraf bakiim mezunum diye yiyip iciyomusun yoksakaç kilosun hiç bahsettiğin yok söyle yoksa çatlarım
Gecmis olsun tatli kizEvet kuzum hem gastrit ilacı alıyorum hem günlük 2bunlik antibiyotik alıyorum. Folik asit falan da alıyorum. Dün 68.70 yada 80 çıkmıştım wc ye çıkınca bayağı düştüm işte.
Insallah ineyim artık yeter dimi kaç senedir uğraşıyorum bir al ver ile geçti.
2 kisi zaten gecen haftada bilmdirmemisti canim mermaid ve cigdem.MİNNAK ADAYLAR LİSTESİ (12 HAZİRAN-19 TEMMUZ)mermaid250 (///%) ?
bellok (93.3///%) ?
cigdemm85 (72.5///%) ?
Verano_porteno (63.6///%) sabit
SchonerDuft (68.0/67,50/0,50/%0,74)
tgb1907 (67.7///%)
@tgb1907 hayatım kilon bugün kaçtı ? Bir de min-nan adtmayları iyice taradım ve son alıntıyı bulup verano yu ekledim ama başka bildirim yok diğer 3kişinin bildirimleri yok mu ?
Esine topuklu giydirsen canimyada yoldaki kaldirimlari kullanin
Ahahahah harikasınız kızlar yaCanım sen otururken o ayakta dursun
YaaaEee sensin ozman o neden o msj 'ın başında schoner yerine yellow girl yaziyo pekibeynim yandı bu nasl bir gündür bugün takımda herşey birbirine girdi iyice
Ol canım tabi hakediyosun şımarmak hakkın
Ooo hoo oo ben mezun olsam kimsenin şımartmasına iltifat etmesine gerek yok mesela direk zaten şımarırımhatta henüz olmadım da ne oldu genede şımarıyorum at kız havanı at kiskananlar çatlasın kolaymı öyle minicik çocukla hemen hedefe var mezun ol fıstık gibi ol herkes yapamaz tabi şımaracan ❤
melisa- ikimizde mezun olduk hayırlı olsun canım ♥♥
Sağol canım benim tam ordan 27cm çıkıyorKoltuk altına elini koy 4 parmak sonra
Meramed ve çiğdem iki haftadır kilo bildirimi yapmıyor ve takım içinde de pek görmedim girip yazdıklarını sanki pek aktifce değiller2 kisi zaten gecen haftada bilmdirmemisti canim mermaid ve cigdem.
bu hafta da yoklar
Bellok gecen hafta bildirmisti ama bu hafta yok
yaa ne tatlisin bn esimin tam kalp hizasina geliyorum guzel oluyo evet
Yok canim bu hafta yoktu onlar zaten bende o listeyi bulmaya üsendimMİNNAK ADAYLAR LİSTESİ (12 HAZİRAN-19 TEMMUZ)mermaid250 (///%) ?
bellok (93.3///%) ?
cigdemm85 (72.5///%) ?
Verano_porteno (63.6///%) sabit
SchonerDuft (68.0/67,50/0,50/%0,74)
tgb1907 (67.7///%)
@tgb1907 hayatım kilon bugün kaçtı ? Bir de min-nan adtmayları iyice taradım ve son alıntıyı bulup verano yu ekledim ama başka bildirim yok diğer 3kişinin bildirimleri yok mu ?
Aahhaaa kız bende htc yi haftaya yakalarım diyorum ya
Evett bazen catlayana kadar yiyorum sonra aç geziyorumbazen normal hic birsey yapmiyorym bazen de 2 3 gun diyet seklinde yapiyorum
mezun olurken 63 kusurdu simdide 64.5 64.7 65 arasi gidip geliyorum canim normal yedigim için diyet beslenmesine gecsem hemen 1 kilosu gider zaten.
yine 63 olmak icin 1 hafta dikkat etmeyi planlıyorum pazartesi baslarim muhtemelen
Gecmis olsun tatli kizguzel vermissin bu hafta tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?