Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Heh tamam canım kalça kemiklerinin ordan ölçmek kalça ölçüsüymüş buldum 1 ayda böyle inceldiysen bikaç aya erirsin iyice harikasın
Biraz cok az 158 kdar
Heee olsun kısa boylu kadınlar orantılı kilolarına geldiğinde çok hoş duruyolar bence hatta eşimin göğsüne başımı koymayı filan çok isterdim anca kafa kafaya tokuşuyon uzun olunca

Evt canım zaten ihtiyacın yok kollarin çok güzel incecik valla 26 da ince olur doğru biliyorum demek ki hatta biri 25 miş bencede 25 tam zaten

yaa ne tatlisin bn esimin tam kalp hizasina geliyorum guzel oluyo evet

Zayifliyosunnn hemde ilaclarla ole miii bnce bu hizla istesigin kiloya inceksn hemen masalahhhh sanaaaa

Sizin evde kuvet var miydi üzülme onun icin onunde daha 300 kilo civari var hun uzun
Evet kuzum hem gastrit ilacı alıyorum hem günlük 2bunlik antibiyotik alıyorum. Folik asit falan da alıyorum. Dün 68.70 yada 80 çıkmıştım wc ye çıkınca bayağı düştüm işte.
Insallah ineyim artık yeter dimi kaç senedir uğraşıyorum bir al ver ile geçti.

Folik asiti doktor mu verdi kendin mi kullaniyosun olcak olcak inaniyorum zayiflicazZ

bi zamanlar yapmıştık
güzel fikir bi boşlukta yapalım
yada kim kimle yarışmak istiyor söylesin
Öhü öhü biz senle kapışak daha doğrusu burya taşıyak
Benden alıntı almış ama yellow girl yazıyor nıye böyle oldu anlamadım.
En doğru karar takımdan uzaklaştırmaymış. o konuda netim artık emek verilecek nokta var verilmeyecek nokta. Hiç idareye gerek yokmuş.
Folik asiti doktor mu verdi kendin mi kullaniyosun olcak olcak inaniyorum zayiflicazZ
Kendim kullanıyorum canım inofolic combiye başladım yine . Umarım geçen seneki gibi süpriz olur

Evet ama iste biz ve vicdanimiz baskan fln olamayiz insallah hadi bakalim biraz daha zayifla da gecen tlc de izledm obez kadinlar hamile kaliyo dogumlari ne zor ne riskliyms onlarin

Eee sensin ozman o neden o msj 'ın başında schoner yerine yellow girl yaziyo peki beynim yandı bu nasl bir gündür bugün takımda herşey birbirine girdi iyice
İltifatlardan şımarık kız olcam en sonunda görceniz az kaldı
Ol canım tabi hakediyosun şımarmak hakkın
Ooo hoo oo ben mezun olsam kimsenin şımartmasına iltifat etmesine gerek yok mesela direk zaten şımarırım hatta henüz olmadım da ne oldu genede şımarıyorum at kız havanı at kiskananlar çatlasın kolaymı öyle minicik çocukla hemen hedefe var mezun ol fıstık gibi ol herkes yapamaz tabi şımaracan ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…