Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Heh tamam canım kalça kemiklerinin ordan ölçmek kalça ölçüsüymüş buldum 1 ayda böyle inceldiysen bikaç aya erirsin iyice harikasın :super:

Heee:KK23: olsun kısa boylu kadınlar orantılı kilolarına geldiğinde çok hoş duruyolar bence hatta eşimin göğsüne başımı koymayı filan çok isterdim anca kafa kafaya tokuşuyon uzun olunca :KK70::KK70::KK70:
Inşallah cnm sagoll 😊😊

Öhü öhü biz senle kapışak daha doğrusu burya taşıyak :KK70:

Benden alıntı almış ama yellow girl yazıyor nıye böyle oldu anlamadım.

En doğru karar takımdan uzaklaştırmaymış. o konuda netim artık emek verilecek nokta var verilmeyecek nokta. Hiç idareye gerek yokmuş.

Kendim kullanıyorum canım inofolic combiye başladım yine . Umarım geçen seneki gibi süpriz olur
Kız olmadık yerden bile ben çıkıyorm desene 😂 korku filmi gibi oldum size iyice hee :KK70: kuyudan çıkan kız vardı yaa hani işte o benim :KK70:

Oysa ne kdar da emindim yapistigina 🙄🙄

Eklentiler

• IMG20190712184129.webp
    IMG20190712184129.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 32
Çok sağol canım idolüm sensin :KK36:
:oops::KK60:
Sen hiç bahsetmiyor htc hadi itiraf bakiim mezunum diye yiyip iciyomusun yoksa 😄 kaç kilosun hiç bahsettiğin yok 😂 söyle yoksa çatlarım
Evett bazen catlayana kadar yiyorum sonra aç geziyorum :KK70:bazen normal hic birsey yapmiyorym bazen de 2 3 gun diyet seklinde yapiyorum
mezun olurken 63 kusurdu simdide 64.5 64.7 65 arasi gidip geliyorum canim normal yedigim için diyet beslenmesine gecsem hemen 1 kilosu gider zaten.
yine 63 olmak icin 1 hafta dikkat etmeyi planlıyorum pazartesi baslarim muhtemelen
Evet kuzum hem gastrit ilacı alıyorum hem günlük 2bunlik antibiyotik alıyorum. Folik asit falan da alıyorum. Dün 68.70 yada 80 çıkmıştım wc ye çıkınca bayağı düştüm işte.
Insallah ineyim artık yeter dimi kaç senedir uğraşıyorum bir al ver ile geçti.
Gecmis olsun tatli kiz :KK8:guzel vermissin bu hafta tebrik ederim

MİNNAK ADAYLAR LİSTESİ (12 HAZİRAN-19 TEMMUZ)
mermaid250 (///%) ?
bellok (93.3///%) ?
cigdemm85 (72.5///%) ?

Verano_porteno (63.6///%) sabit
SchonerDuft (68.0/67,50/0,50/%0,74)
tgb1907 (67.7///%)

@tgb1907 hayatım kilon bugün kaçtı ? Bir de min-nan adtmayları iyice taradım ve son alıntıyı bulup verano yu ekledim ama başka bildirim yok diğer 3kişinin bildirimleri yok mu ?

mermaid250 (///%) ?
bellok (93.3///%) ?
cigdemm85 (72.5///%) ?

tgb1907 (67.7///%)

@tgb1907 hayatım kilon bugün kaçtı ? Bir de min-nan adtmayları iyice taradım ve son alıntıyı bulup verano yu ekledim ama başka bildirim yok diğer 3kişinin bildirimleri yok mu ?
2 kisi zaten gecen haftada bilmdirmemisti canim mermaid ve cigdem.
bu hafta da yoklar
Bellok gecen hafta bildirmisti ama bu hafta yok

Esine topuklu giydirsen canim 😂😂 yada yoldaki kaldirimlari kullanin😂
Canım sen otururken o ayakta dursun 😄
Ahahahah harikasınız kızlar ya :KK70: :KK70:
Eee sensin ozman o neden o msj 'ın başında schoner yerine yellow girl yaziyo peki :KK53: beynim yandı :KK70: bu nasl bir gündür bugün takımda herşey birbirine girdi iyice 😄

Ol canım tabi hakediyosun şımarmak hakkın 😍
Ooo hoo oo ben mezun olsam kimsenin şımartmasına iltifat etmesine gerek yok mesela direk zaten şımarırım :KK70:hatta henüz olmadım da ne oldu genede şımarıyorum 😂 at kız havanı at kiskananlar çatlasın kolaymı öyle minicik çocukla hemen hedefe var mezun ol fıstık gibi ol herkes yapamaz tabi şımaracan ❤
Yaaa:KK200::KK200::KK200: valla kendi başarımdan çok sizin başarınız olduğunu düşündüğüm için size hava atamam ama gerçek hayatımda herkese hava atçağımın garantisini verebilirim ahaahahahaahhaha:KK70::KK70::KK53:
melisa- melisa- ikimizde mezun olduk hayırlı olsun canım ♥♥
💕💕 seninde hayırlı olsun canım

2 kisi zaten gecen haftada bilmdirmemisti canim mermaid ve cigdem.
bu hafta da yoklar
Bellok gecen hafta bildirmisti ama bu hafta yok
Meramed ve çiğdem iki haftadır kilo bildirimi yapmıyor ve takım içinde de pek görmedim girip yazdıklarını sanki pek aktifce değiller tugbaFB tugbaFB ne yapalım kızlar asıl listeye zaten bu sekilde giremezler ama yedeklerde devam ereceklerse bile bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum

Kizlar simdi konuyla alakasiz olcak ama bi soru sorcam. Bnm bubyakinda misafirlerm gelck evime ilk kez gelcekler halilari yikamaya gonderemiyorum esim para gondermedi henuz elde silcem hangi detrjani kullansam temizler baya kirliler cunku yeni halilarda malum sildikce kusuyo lekeyi bana bi el ativerin

:KK70::KK70::KK70: yaa ne tatlisin 😊 bn esimin tam kalp hizasina geliyorum guzel oluyo evet 😂
😂😂😂
mermaid250 (///%) ?
bellok (93.3///%) ?
cigdemm85 (72.5///%) ?

tgb1907 (67.7///%)

Yok canim bu hafta yoktu onlar zaten bende o listeyi bulmaya üsendim 😂 öle bi iyilik yaptin ki 😚

mermaid250 (///%) ?
bellok (93.3///%) ?
cigdemm85 (72.5///%) ?

tgb1907 (67.7/67.9/+0.2/%-0.30)

:oops::KK60:

Evett bazen catlayana kadar yiyorum sonra aç geziyorum :KK70:bazen normal hic birsey yapmiyorym bazen de 2 3 gun diyet seklinde yapiyorum
mezun olurken 63 kusurdu simdide 64.5 64.7 65 arasi gidip geliyorum canim normal yedigim için diyet beslenmesine gecsem hemen 1 kilosu gider zaten.
yine 63 olmak icin 1 hafta dikkat etmeyi planlıyorum pazartesi baslarim muhtemelen

Gecmis olsun tatli kiz :KK8:guzel vermissin bu hafta tebrik ederim
Aahhaaa kız bende htc yi haftaya yakalarım diyorum ya :KK70: hiç çaktırmıyorsun sende zaten 63kusurla mı mezundun vaayy vaayy şimdi 64küsür mu :KK53: kız ben senden 2kilo zayıfım yaa :rolleyes: anam geçmişim ya hemide gram filan diil tam 2 kilo :rolleyes: tam şimdi seviniyorken ikimizin boy farkını filan ele alma :63: sonuçta geçtim haftaya da gene melisa- melisa- la aynı kilo oluruz 😍 eee geriye aslinda tek bir rakibim kalmıştı desene onuda diskaliye ettiniz 😂 :KK70: tugbaFB tugbaFB 😂

Back
X