Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar simdi konuyla alakasiz olcak ama bi soru sorcam. Bnm bubyakinda misafirlerm gelck evime ilk kez gelcekler halilari yikamaya gonderemiyorum esim para gondermedi henuz elde silcem hangi detrjani kullansam temizler baya kirliler cunku yeni halilarda malum sildikce kusuyo lekeyi bana bi el ativerin
Canim beyaz sabun rendesi bu konuda en iyisi tüm haliyi onunla sil leke olan kısımlar içinde bimde satilan bulaşık makinesi parlatıcısı çok iyi , bunu devamli kullanabilirsin bartu biseymi döktü hemen bununla müdahele et 😊 yalnız seffaf renk olacak parlatici ona dikkat et

Aahhaaa kız bende htc yi haftaya yakalarım diyorum ya :KK70: hiç çaktırmıyorsun sende zaten 63kusurla mı mezundun vaayy vaayy şimdi 64küsür mu :KK53: kız ben senden 2kilo zayıfım yaa :rolleyes: anam geçmişim ya hemide gram filan diil tam 2 kilo :rolleyes: tam şimdi seviniyorken ikimizin boy farkını filan ele alma :63: sonuçta geçtim haftaya da gene @berkas la aynı kilo oluruz 😍 eee geriye aslinda tek bir rakibim kalmıştı desene onuda diskaliye ettiniz 😂 :KK70: tugbaFB tugbaFB 😂
Yorum yok 😂😂

MİNNAK ADAYLAR LİSTESİ (12 HAZİRAN-19 TEMMUZ)
mermaid250 (///%) ?
bellok (93.3///%) ?
cigdemm85 (72.5///%) ?

Verano_porteno (63.6///%) sabit
SchonerDuft (68.0/67,50/0,50/%0,74)
tgb1907 (67.7/67.9/+0.2/%-0.30)
Ben bide eşleştirme de yaptm yaptm tubim şimdi paylaşıcam herkese uyarsa o şekilde kapışırız takım çok güzel hareketlenir ben direk kilolalara ve gördüğüm kadarı ile birbiri ile kapışmak isteğinde olanlara göre direk ayirdim genede değişiklik isterseniz yorumlar ve düzenleriz birlikte 😘

Ben bide eleştir me de yaptm yaptm tubim şimdi paylaşıcam herkese uyarsa o şekilde kapışırız takım çok güzel hareketlenir ben direk kilolalara ve gördüğüm kadarı ile birbiri ile kapışmak isteğinde olanlara göre direk ayirdim genede değişiklik isterseniz yorumlar ve düzenleriz birlikte 😘
Ay eline saglik kuzum
Benimde bu hafta sonu eşim yok cok güzel kilo vericem eminim ✌ SchonerDuft SchonerDuft i ver bana çatır çatır yiyim 😂😂😂

Yedeklerden sadec verano yu kapışmaya alıyorum zaten o da haftaya listede olacak
Verano_porteno Verano_porteno canım kilomuz aynı sayılır bana en yakın kilo şuan sensin sanada benim canım ne dersin bu hafta birlikte kapışalım mı?
ucukgenclik ucukgenclik bu hafta yarışmalara girmek istermisin canım durumundan dolayı özellikle soruyum dedim istersen tubi ve schonerlara senide ekleriz üçlü kapışırsınız ama şuan hazır diilim dersen de önümüzdeki haftalar dahil olabilirsin kızlar ben listeyi yazicam değişiklik isteyen bildirsin lütfen❤

Canim beyaz sabun rendesi bu konuda en iyisi tüm haliyi onunla sil leke olan kısımlar içinde bimde satilan bulaşık makinesi parlatıcısı çok iyi , bunu devamli kullanabilirsin bartu biseymi döktü hemen bununla müdahele et 😊 yalnız seffaf renk olacak parlatici ona dikkat et
Beyaz sabun yok yesil arap sabunu var o olur mu ki parlaticiyi bndr cok kullaniyorum bnce lekeler icin yapilms o parlatici fln drgil😂

Ben bide eşleştirme de yaptm yaptm tubim şimdi paylaşıcam herkese uyarsa o şekilde kapışırız takım çok güzel hareketlenir ben direk kilolalara ve gördüğüm kadarı ile birbiri ile kapışmak isteğinde olanlara göre direk ayirdim genede değişiklik isterseniz yorumlar ve düzenleriz birlikte 😘
Ay cok heyecanli bnde var miyi. Listede

Aahhaaa kız bende htc yi haftaya yakalarım diyorum ya :KK70: hiç çaktırmıyorsun sende zaten 63kusurla mı mezundun vaayy vaayy şimdi 64küsür mu :KK53: kız ben senden 2kilo zayıfım yaa :rolleyes: anam geçmişim ya hemide gram filan diil tam 2 kilo :rolleyes: tam şimdi seviniyorken ikimizin boy farkını filan ele alma :63: sonuçta geçtim haftaya da gene @berkas la aynı kilo oluruz 😍 eee geriye aslinda tek bir rakibim kalmıştı desene onuda diskaliye ettiniz 😂 :KK70: tugbaFB tugbaFB 😂
:KK70: tabi gectin fistik :KK8: 65 de fena degil yani ama ustu kurtarmaz istemiyorum daha fazlasını o yuzden tekrar 63 e dönecegim :KK8:

☆☆☆YARIŞLAR BAŞLASIN :KK55:
Yakın kilolarda kapışanlar :KK11:

B Baharyagmuru35 = 76.5 ile
Kizilbodur Kizilbodur =77.8

Silent Scream Silent Scream =71.3 ile
A antiaging =69.1

SchonerDuft SchonerDuft =67.5 ile
tugbaFB tugbaFB =67.9

Verano_porteno Verano_porteno =63.6 ile
blonde ambition blonde ambition =62.5

D dugi =56.5 ile
D Dlrykc =54.00

kaptinn kaptinn =59.3 😂 seni şimdi napıyım bilemedim :KK70: herkesin arası ya aynı sadece gram fark var yada 1kilo en fazla 2kilo var canım ama senin 1-2kilo altın da yok üstün de yok bu nasl şanstır :KK70:Yakın tek biri vardı yarış başlamadan elendi oda napalim şimdi 😂 dugilere alırsak dugi ile aran 3 kilo Dlrykc ile 5 kilo aranız da fark var ? Bize alırsak benle 3.200 benle 4.300 verona ile aranda fark var ? Napalım nasıl kapışılır bilemedim seninkini ?

A antiaging =69.1

tugbaFB tugbaFB =67.9

D dugi =56.5 ile
D Dlrykc =54.00

kaptinn kaptinn =59.3 😂 seni şimdi napıyım bilemedim :KK70: herkesin arası ya aynı sadece gram fark var yada 1kilo en fazla 2kilo var canım ama senin 1-2kilo altın da yok üstün de yok bu nasl şanstır :KK70:Yakın tek biri vardı yarış başlamadan elendi oda napalim şimdi 😂 dugilere alırsak dugi ile aran 3 kilo Dlrykc ile 5 kilo aranız da fark var ? Bize alırsak benle 3.200 benle 4.300 verona ile aranda fark var ? Napalım nasıl kapışılır bilemedim seninkini ?
Yemin ederim nasi bi sans yok bende yaaa o kadar mi yok hic mi yok yani bu sans bi bende mi yok :D:D:D:D kendimle yarisirim bn eslestir beni benimle eslestir kustüm size :D

A antiaging =69.1

tugbaFB tugbaFB =67.9

D dugi =56.5 ile
D Dlrykc =54.00

Çakıl beni gecer baya hızlı veriyor 🤣🤣 yeni başladı birde . Ama elimden geleni yaparım geçmemesi için 🤣🤣şuraya bak herkesin gram var ya çok çekişmeli olacak

Yemin ederim nasi bi sans yok bende yaaa o kadar mi yok hic mi yok yani bu sans bi bende mi yok :KK70::KK70::KK70::KK70: kendimle yarisirim bn eslestir beni benimle eslestir kustüm size :KK70:
nasıl olcak bu nasl şanstır 59 yok 58 de yok 57 de yok en yakın 56da D dugi var onu yakalaya bilirim dersen oraya yazayım 3lü kapışın kuzum altlarda en yakın o 🤣 ustlere bakindca 59 dan gene yok 60 kilo biri de yok 61 de yok hatta 62 bile yok o en yakın 62.5 ile benim kuzum Aramız da şuan 3.200 var ama zaten ben yavaş veriyorum ikimizde kilo versek bile haftaya aramız zaten 4 kilo olacak benim eşim verano ile de aran şimdiden 4 kilodan fazla o da bu hafta sabit çıkmış belliki oda çok hızlı giremiycem źaten sağlık problemi var ondan verano ve benle motive olamazsın gibi geldi direk biz seni yakalamaya uğraşmaz oda imkansız 🤣 senin de biz gecmeyelim diye bir derdin olmucak ondan bilemedim ama istersen biz seni yakalamaya çalışırız yada 😄 56 da dugi yi yakalamaya calismak beni motive eder dersen istersen oraya yazarım hangini istersen kuzum ? En uygun anca iki grupdan biri zaten sen karar ver kuzum

nasıl olcak bu nasl şanstır 59 yok 58 de yok 57 de yok en yakın 56da D dugi var onu yakalaya bilirim dersen oraya yazayım 3lü kapışın kuzum altlarda en yakın o 🤣 ustlere bakindca 59 dan gene yok 60 kilo biri de yok 61 de yok hatta 62 bile yok o en yakın 62.5 ile benim kuzum Aramız da şuan 3.200 var ama zaten ben yavaş veriyorum ikimizde kilo versek bile haftaya aramız zaten 4 kilo olacak benim eşim verano ile de aran şimdiden 4 kilodan fazla o da bu hafta sabit çıkmış belliki oda çok hızlı giremiycem źaten sağlık problemi var ondan verano ve benle motive olamazsın gibi geldi direk biz seni yakalamaya uğraşmaz oda imkansız 🤣 senin de biz gecmeyelim diye bir derdin olmucak ondan bilemedim ama istersen biz seni yakalamaya çalışırız yada 😄 56 da dugi yi yakalamaya calismak beni motive eder dersen istersen oraya yazarım hangini istersen kuzum ? En uygun anca iki grupdan biri zaten sen karar ver kuzum
Tek rakibim kendim :D yaz beni benimle diger benide 58 kilo yaz 😂

Kızlar,bacak inceltme için ne tavsiye edersiniz. Uzun 45dk değilde daha az olacak şekilde ve gerçekten bu bacak inceltmede çok iyi dediğiniz bişey var mı? Çalışıyorum bu sebeple de çok yorgun oluyorum eve gelince . 45dk vakit ayırmak zor oluyor, tavsiyelerinizi bekliyorum💜

Kızlar,bacak inceltme için ne tavsiye edersiniz. Uzun 45dk değilde daha az olacak şekilde ve gerçekten bu bacak inceltmede çok iyi dediğiniz bişey var mı? Çalışıyorum bu sebeple de çok yorgun oluyorum eve gelince . 45dk vakit ayırmak zor oluyor, tavsiyelerinizi bekliyorum💜
Bende yavastan baslicam spora artik tskipte kalaym 😁

Back
X