Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çakıl beni gecer baya hızlı veriyor 🤣🤣 yeni başladı birde . Ama elimden geleni yaparım geçmemesi için 🤣🤣şuraya bak herkesin gram var ya çok çekişmeli olacak
Evt ondan en güzel kaplamalardan biri sizin olcak çakıl yeni hızlı gider ondan seni gecebilir ama sen daha başlangıçta ondan 1kiloya yakın öndesin ve hırslısın ondan sen de onu geçebilirsin çok çekişmeli olacak sizinkisi size direk fayda getircek 😍
Verano_porteno Verano_porteno ile de biz öle olucaz oda yeni beni geçebilir bende yavas veriyorum ama biraz öndeyim bastırırsam gene önde gidebilirim 😍 tam kapışırız
SchonerDuft SchonerDuft ve tugbaFB tugbaFB zaten başa başlar 😍
Diğer kızlarda yine çok çok yakın 😍 aslında kaptine tam denk eş olsa grup muhtesem oldu
Sadece kaptanının tam hırslı kalınabileceği yakın kiloda kimse yok :( 58-59-60 kilo aralığında biri daha olsaydı keşke yaaa :(

Canım.cok dondurma çekti ya demin gidip alacaktım.bizim.firinin açık domdurmasindan yine vazgeçtim şimdi yine gidesim var off napcamya çok canım.cektii 😪😪😪
Canim yltum gun sadecw karbonhidrat ve seker ile gecmis ve onlarinda miktari az ve ac birakacak sadece daha fazla seker ve karbonhidrat ihtiyaci yartacak sekilde olmuş :( onda şuan canının dondurma istemesi cok normal malesef miktarları az olsada hepsi aynı gün
Sarma
Çiğköfte
Pilav
Karpuz
Bitter çikolata
Bu liste hiç olmadı canım tamam hafi diyelim miktarlari azdi ve onca sporla bunları yaptn peki geriye ne kaldı listede başka hiç birşey yok gerisi resmen aç kalsın ve bunlar seni iyice tatlı isteğine itti :( bir yada ikisini tercih etseydin yani sarma ve karpiluz yada çiğköfte ve bitter yada pilav ı normal menüye biri nı jafldi en fazla ikisini ekleseydin bu grubun ama s3nde başka menü yok sadece direk bu riskli grup ile beslemişsin pirinç zaten şeker ,çikolata öyle,karpuz en şekerli meyvedir ilk sıradadır :( hangi açıdan baksak olmadı bu mavicim olmadı:( bide bukadar şeker üstüne dondurma yersen ne olur?

Canim yltum gun sadecw karbonhidrat ve seker ile gecmis ve onlarinda miktari az ve ac birakacak sadece daha fazla seker ve karbonhidrat ihtiyaci yartacak sekilde olmuş :KK43: onda şuan canının dondurma istemesi cok normal malesef miktarları az olsada hepsi aynı gün
Sarma
Çiğköfte
Pilav
Karpuz
Bitter çikolata
Bu liste hiç olmadı canım tamam hafi diyelim miktarlari azdi ve onca sporla bunları yaptn peki geriye ne kaldı listede başka hiç birşey yok gerisi resmen aç kalsın ve bunlar seni iyice tatlı isteğine itti :KK43: bir yada ikisini tercih etseydin yani sarma ve karpiluz yada çiğköfte ve bitter yada pilav ı normal menüye biri nı jafldi en fazla ikisini ekleseydin bu grubun ama s3nde başka menü yok sadece direk bu riskli grup ile beslemişsin pirinç zaten şeker ,çikolata öyle,karpuz en şekerli meyvedir ilk sıradadır :KK43: hangi açıdan baksak olmadı bu mavicim olmadı:KK43: bide bukadar şeker üstüne dondurma yersen ne olur?

Adetim ondan olabilir çok stresliyim cnm . Yemedim. Haklisin 😪😪

Aahhaaa kız bende htc yi haftaya yakalarım diyorum ya :KK70: hiç çaktırmıyorsun sende zaten 63kusurla mı mezundun vaayy vaayy şimdi 64küsür mu :KK53: kız ben senden 2kilo zayıfım yaa :rolleyes: anam geçmişim ya hemide gram filan diil tam 2 kilo :rolleyes: tam şimdi seviniyorken ikimizin boy farkını filan ele alma :63: sonuçta geçtim haftaya da gene melisa- melisa- la aynı kilo oluruz 😍 eee geriye aslinda tek bir rakibim kalmıştı desene onuda diskaliye ettiniz 😂 :KK70: tugbaFB tugbaFB 😂
Bak mezun olmasam biz eşleşirdik yarışmada üzüldüm 😶 gönüllerde yarışırız bizde 😂😂

Ya kızlar size ne dicem ben bikaç gündür civan perçemi çayı içiyorum o kadar fazla ödem attırdı ki ben hiç böyle bi hız görmedim tavsiye ederim

Back
X