- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.721
Ayy yanls alintilamisim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yanls alintilamisim
Bn temizlik yapiyorum kuzum ya 10 gun sonra esimin akrabalari gelck yurt disindan ev berbart anca hallederm sonra baslarim spora artikTama canım öyle yapayım.kiz gel beraber başlayalım motive oluruz hem.1.gunden başlayalım bugün ne dersin
Ne iş yapıyor canımAyy kizlar esim yurt disinda calisiyo oranin sartlarini anlatti bugun cok üzuldm ve gerildiminsan hayatinin hic onemi yokmus orda bana hic anlatmamisti bunlari icimi korkunsardi resmen
![]()
![]()
Dogalgaz rafinerisinde kuzumNe iş yapıyor canım
Allahtan hicbiri yok yellowu ki de tgb ninki de en son teeee kac yil once giris yapmislarAyy yanls alintilamisim![]()
Gerçekten tehlikeliymiş kuzumDogalgaz rafinerisinde kuzum
Ne oldu kuzumAyy kizlar esim yurt disinda calisiyo oranin sartlarini anlatti bugun cok üzuldm ve gerildiminsan hayatinin hic onemi yokmus orda bana hic anlatmamisti bunlari icimi korkunsardi resmen
![]()
![]()
Allahtan hicbiri yok yellowu ki de tgb ninki de en son teeee kac yil once giris yapmislaryoksa ikide bir etiketliyoruz
bende yellowun cakmasini etiketlemistim hemen yerime yeni yellow bulmussunuz dediydi
![]()
Bugun cok kotu konustum kac gundr aramiz bozuktu zaten bnde soylendim saydim agzima geleni sonra o anlatinca cok pisman oldum .. kv kp abuk subuk seylerke kafasini dolduruyorum burdn cok uzuldumGerçekten tehlikeliymiş kuzumAllah kolaylık versin korusun inşlh.
sende içini ferah tut kuzum iyi düşün iyi olsun ❤
Evet ya dün biri ölms aksam farketmsler adamin öldugünuNe oldu kuzumkotu birsey mi yaşanmış
Bos ver canim kirmayin birbirinizi kv kp icin uzakta olmasa neyse de uzakta birde bunlari düşünmesin size yazik sen burada o orada uzmeyin birbiriniziBugun cok kotu konustum kac gundr aramiz bozuktu zaten bnde soylendim saydim agzima geleni sonra o anlatinca cok pisman oldum .. kv kp abuk subuk seylerke kafasini dolduruyorum burdn cok uzuldum
Bi dha yapmam zaten hic belli etmiyodu ki zorlandigini bnde keyfi yerinde saniyodmBos ver canim kirmayin birbirinizi kv kp icin uzakta olmasa neyse de uzakta birde bunlari düşünmesin size yazik sen burada o orada uzmeyin birbirinizi
Allah rahmet eylesin cok üzümüymüşEvet ya dün biri ölms aksam farketmsler adamin öldugünuüstüne bi kamyon kum dökmsler görmeden ciksrtirknde adamin kollarini koparmis kepce
![]()
Amin kuzum orasi oyle tabi de ne bilim..Allah rahmet eylesin cok üzümüymüşyakınlarına sabir versin
Olan burada da olsa olacak icini ferah tut kuzum
Benim kardeste gitti biliyorsun şırnak silopiye dustu uzman birliği ama yapacak birsey yok allah omur verdikden sonra gerisi boş kazadan beladan korusun hepsini insallah![]()
Tabi oyle canim kim olsa içi ciz eder ama Allah omur versin size bagislasin dusunmeyin boyle şeyleriAmin kuzum orasi oyle tabi de ne bilim..
Orda biri ölse gömün demektn baska bisey yapamam gelmem 2 gun surer dedi icim yandi resmen![]()
Amin insallah rabbim kimseyi sevdikleriule imtihan etmesin uzaklik zaten zordu simdi daha da zorlasti benim icinTabi oyle canim kim olsa içi ciz eder ama Allah omur versin size bagislasin dusunmeyin boyle şeylerikirmayin da birbirinizi
![]()
Insallah canim benim sizi bebisinize onuda size bağışlasınAmin insallah rabbim kimseyi sevdikleriule imtihan etmesin uzaklik zaten zordu simdi daha da zorlasti benim icin
Belki izinler 4 aya düsebikirmis oyle olursa eylulde gelcek ama tekrar gitcem diyo bosuna mi cektm.bu rezilligi bi faydasi olsun evimizi alalm diyo ikna edebilirsem gondermicemInsallah canim benim sizi bebisinize onuda size bağışlasınkolaylik versin zor olmazmi ama zaman cabuk geciyor bak bartu ne ara dogdu da buyudu 6 ay da geçer