Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Enfeksiyon kapmış cnm bahçede bakıyordum da yıllardır sokak kedisiydi evde durmuyor bizde camda bahçede bakıyordum arada eve alıyorduk ishal halsiz yemek yemiyordu ,hiriltili nefes alma yorgunluk hepsi vardi baya kötüydü. Hergün antibiyotik igne vuruluyor . 4.gun oldu. Durumu baya duzeldi dun ilk kez yemek de yedi . Bakalim.iyilesecek inşallah . Evde bakıyoruz 4 5 gundur doktor artık hep evde bakin diyor bakalım evde kuş da var ama bakıyoruz salmadık. Dışarı kaçmaya çalışıyor engelliyoruz . Öyle 😓
Keşke burada olsaydınız burada 20 lira her iğne

Bizim evin dibinde kocaman boş arazi var otlarla kaplı. Evin dibindeki elektirik direğine uçurtma dolanmış. Teller biribirine değince kıvılcım çıkıyo. Arazide yangın çıktı. :işsiz: yazık goncam koştu hemen söndürcem diye uğraştı. Uçurtmayı almaya çalıştılar. Aksiyon vardı bugün. :rolleyes:

Bizim evin dibinde kocaman boş arazi var otlarla kaplı. Evin dibindeki elektirik direğine uçurtma dolanmış. Teller biribirine değince kıvılcım çıkıyo. Arazide yangın çıktı. :işsiz: yazık goncam koştu hemen söndürcem diye uğraştı. Uçurtmayı almaya çalıştılar. Aksiyon vardı bugün. :rolleyes:
Geçmiş olsun kuzum :KK57:

Kızlar pek gelemiyorum netim çok az bakıp sporumu yazıp çıkıyorum bu arada bi arkadaşın tavsiyesiyle hindibali kahve aldım acayip tok tutuyor beni dünden beri içiyorum biraz acı ama olsun 🤣🤣

Herkes tatilde bnce heryer bomboş bende istiyorumm :mad::mad:
Benim de çok denize giresim var bende eşime yarın sabah denize gidelim gece geri döneriz dedim 😒 zaten şuradan 50dk da orda olcaz yok tatilden yeni gelmiş canı istemiyomuş illa haftaya dio haftaya asıl ne gereği var haftaya pazar zati bodruma tatile gitmeye 3gün kalmış olcak hiç gerek olmucak asıl yani 🙄 yarın gidelim işte diom inat etti kıskançlıklar da bastırdı zaten herzamn severek gittiğimiz havuza bile yok orası güzel diil gitmeyelim dedi 🤣 Allah Allah her yıl güzeldi şimdi ben zayıflayınca havuz çirkin oldu Neden acaba dedim 😂 nasıl gülüyor ya çok fena bu adam :KK70: ondan denize de havuza da boşver gitmeyelim diye tutturdu ama beni kandıramaz 🤣 ikna etcem :KK70: şimdi tavla oynıcaz kazanırsam sabah götüreceksin dedim 🤣

Back
X