Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok gecmis olsn cnm neyi var kedinin ? Hava degisiminden dir seninde stres yapma
Enfeksiyon kapmış cnm bahçede bakıyordum da yıllardır sokak kedisiydi evde durmuyor bizde camda bahçede bakıyordum arada eve alıyorduk ishal halsiz yemek yemiyordu ,hiriltili nefes alma yorgunluk hepsi vardi baya kötüydü. Hergün antibiyotik igne vuruluyor . 4.gun oldu. Durumu baya duzeldi dun ilk kez yemek de yedi . Bakalim.iyilesecek inşallah . Evde bakıyoruz 4 5 gundur doktor artık hep evde bakin diyor bakalım evde kuş da var ama bakıyoruz salmadık. Dışarı kaçmaya çalışıyor engelliyoruz . Öyle 😓

Evde canim.cok.sıkılıyor bi cumartesi izinli eşim hep geziyorduk onda da yine evdeyiz . Sıcak biryerlerede çıkılmıyor bu sıcakta .hafta ici zaten hep evdeyim bi spora gidiyorum o kdr . Cook sıkıcı... çok sıkılıyorum bu aralar..

:KK70::KK70:
Ayy bol aksiyonlu bi gündü o günde
Siz sosyal medyadanda takiplesiyodunuz sildi mi ordan seni 😂
Kiz onun ne sucu var sorun benim mikemmelligim ve egom ya :ruh:
Selam kızlar .
Adetim 5.günü ama 2.gunu gibi cok 😓haftada 1 kez denize gidiyoruz ona da gidemedik.bugun böyle olunca . Kediyi veterinere götürdük yine iğne için filan . Hala tam iyileşmedi . Maddi olarak iğneler de zorlamaya başladı . Yarın ara verelim pazartesi konusalim bazen 7 bazen 10 gun sürüyor dedi doktor her gittiğimizde 50 50 gidiyor . Kedicik de hala tamamen iyileşmedi ..
Moralim Çok bozuk ..
Gecmis olsun canim neyi var kedicigin onemli birsey mi

Et canim cok tesekkurler 😊😊insallah .
Ne demek canimm istikrarlı ve kaçamak siz olursa 73.8 ile temmuzu kapatabilirsin 😌😌
Evde canim.cok.sıkılıyor bi cumartesi izinli eşim hep geziyorduk onda da yine evdeyiz . Sıcak biryerlerede çıkılmıyor bu sıcakta .hafta ici zaten hep evdeyim bi spora gidiyorum o kdr . Cook sıkıcı... çok sıkılıyorum bu aralar..
Bı yabancı diziye falan baslasan

Canım yanlış anlama söylediklerimi. İzmir dışından mi gelin geldin acaba,

Valla bana azim verdin ben bacak hareketlerine başlayayim bugünden 🤗😊
Bi kendime yok o azim zatn :D gunluk azdan baslayip cogaltarak yaparsan hem hamlamazsn hemde sekil bozuklugu olmaz bi anda basladn mi kaslar şişiyo cunku kas yaparkn göz cikartmayalm :D

Kiz onun ne sucu var sorun benim mikemmelligim ve egom ya :ruh:

Gecmis olsun canim neyi var kedicigin onemli birsey mi
Yok kuzum onu demiyor onla takipleşmiyoduk biz zaten kötü bişeyde yaşamadı ki onla zati 🤣 biz başka arkadaş la takipleşiyoduk oda olay çıkartıp giderken drdotyi beni ve kendini bam latmıştı🤣

Bi kendime yok o azim zatn :KK70: gunluk azdan baslayip cogaltarak yaparsan hem hamlamazsn hemde sekil bozuklugu olmaz bi anda basladn mi kaslar şişiyo cunku kas yaparkn göz cikartmayalm :KK70:
Tama canım öyle yapayım.kiz gel beraber başlayalım motive oluruz hem.1.gunden başlayalım bugün ne dersin

🤣 Tuğba sesli gülüyorum çünkü aklıma ne geldi :KK70: biri bana bunu yazmıştı yaa 🤣 hani hayr dedikçe açıkladıkça hayır sen bana soktun lafı diye tutturdu sonra kaç kişi akşama kadar uğraştk da gene de olmadı topluca ceza alana kadar üstümden alamamıştik ahahaahaa :KK70:
Hatırladım olayda benim ve B Baharyagmuru35 arasında geçmişti o kendi sanmıştı

Back
X