- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.021
66.7 idim sabah sonra yine tartildim 66.5 oldum ✌ dün arkadasimin tartisinda tartildim dijital degildi 64.5 ciktimaynı duygulardayız arkadaşım bende de biran önce mezun olma isteği var hadi inşallah bu kez mezun olucaz kaç kilosun?
Ödem olmuştur canım aynen cumaya iyi bi düşüş görürsün çok iyi spor yapıyosunBi değişim yok şuan canım çok iyi spor yapmıştım ama malesef dün biraz tuzlu yedim ondan düşüş olsa bile görünmez şimdi bir iki güne belli olur ama hafta ici çok dikkatli beslencem canm cuma ya güzel düşüş olur inşallah
Boyum kisa ki bnmO kiloyla hiç sanmıyorum canım.
Yok kuzucum 58i beklemiycem ama evet 58 hatta 57 ye iniyim diyorum ve inene kadar aynen de devam ederim ama mezuniyet için 58i beklemiycem 60barajini kırıp 59lara geçiş yaptğım gibi mezun olurum kuzum ✌66.7 idim sabah sonra yine tartildim 66.5 oldum ✌ dün arkadasimin tartisinda tartildim dijital degildi 64.5 ciktimsenin safak yakin kuzum benim biraz daha var sen 58 le mezun olacaksin dimi
Evt şuanBoyum kisa ki bnmkisa boylular ses verin beni ancak siz anlarssiniz su an her yerimden fazlaliligim var
Onca şey yazdım bir fotoğraf koyduramadım. Ne kadar beceriksizim ben.Boyum kisa ki bnmkisa boylular ses verin beni ancak siz anlarssiniz su an her yerimden fazlaliligim var
AyyyEvt şuanmelisa- ile benim aramda sadece 500grm filan var hatta haftaya o da klamamis olucak yani direk aynı kiloyuz diyebilirim ozaman benim de onun gibi incecik olmam gerek ama şuan ince diğilim yani onun beli incecik ve gobek çıkıntısı resmen sıfır karnı dümdüz manken gibi tam benim istediğim görüntüde ama ben öyle diilim çünki boyu uzun ve htc71 yi de mezun etmistik onun da fotolarini biliyorum ve şuan ondan da 2-3 kilo aşşağı inmisim ama onun goruntusude resmen incecik olmuş görseniz 100grm bile kilo fazla si resmen yoktu karnı fialn dümdüz incecik di oda benle aynı kilolarda iken ikiside manken oldu ama benim boyum kısa olduğu için 5 kilo daha vermem lazım bana 58şart ucukgenclik gerçekten boydan ötürü aynı kilo da görüntü farkı çok oluyor malesef kaptin benden de 5cm filan daha kısa ondan onun da 53filan olması lazim malesef
yağlar gidince fit bir vücut kalacak.Ayyyhtc71 yi bende gordmmmm baya daşş yani bnm bayaa zayiflamam lazim ve spora baslamam lazim baska turlu istedigim goruntuye ulasamam 158 boya 59 kilo cok fazla daha cok yolum var
Cok kilo vereceksin dimi düsüreceksin yani kilonuBayram hedefini değiştirebiliyor muyuz kızlar
158 boya 53 senin iyi olur bence canmAyyyhtc71 yi bende gordmmmm baya daşş yani bnm bayaa zayiflamam lazim ve spora baslamam lazim baska turlu istedigim goruntuye ulasamam 158 boya 59 kilo cok fazla daha cok yolum var
Yani kendimi çok mahçup hissediyorum. Böyle gitmediğini görmek üzücü. Ama bu hafta çok sıkı çalışcamm. Spor programımı da değiştircem, vücut alıştı ondan fayda görmüyorum sanırım. Yine de 72ye çok mu uçtum dedim. Neyse ama elimden geleni yapicam. 72 olmasa bile cezama razıyımCok kilo vereceksin dimi düsüreceksin yani kilonu(digerini düsünmek istemiyorumda )
Yok canim düsürme hedefini sana güveniyoruz yaparsin sen ❤ takildigin yerde yardim iste hepimiz seve seve yardimci oluruzYani kendimi çok mahçup hissediyorum. Böyle gitmediğini görmek üzücü. Ama bu hafta çok sıkı çalışcamm. Spor programımı da değiştircem, vücut alıştı ondan fayda görmüyorum sanırım. Yine de 72ye çok mu uçtum dedim. Neyse ama elimden geleni yapicam. 72 olmasa bile cezama razıyım
Teşekkür ederimmmYok canim düsürme hedefini sana güveniyoruz yaparsin sen ❤ takildigin yerde yardim iste hepimiz seve seve yardimci oluruz
Spor konusunda dablonde ambition dan yardim alabilirsin dimi sari kiz
adet olmadığın için bunlar adet olunc 1 kilo birden inersin yeterki kaçamak yapma tatlı isteğini tarçınlı süt iç bir minik kare bitter ye evde varsa hurman hurma da yiyebilirsin.Yani kendimi çok mahçup hissediyorum. Böyle gitmediğini görmek üzücü. Ama bu hafta çok sıkı çalışcamm. Spor programımı da değiştircem, vücut alıştı ondan fayda görmüyorum sanırım. Yine de 72ye çok mu uçtum dedim. Neyse ama elimden geleni yapicam. 72 olmasa bile cezama razıyım
youtube a 45 dk 500 kalori yazarsan zenci bir adam ve sarı kısa saçlı bir kadının videosunu göreceksin onlar 10 yaparken sen 3 tane yaparsan yeterli olur başlangıç içinBir de bana memnun kaldığınız kardiyo linki atar misiniziz? Bugün 400 ip atladım, hemen abanmayım dedim alışkın değilim diye artırıcam her gün.
Canım Fitnessblender videolarını kesinlikle öneririm dizlerinde sorun yoksa. Bazen lunge ve squat fazla yaptırabiliyorlar çünkü. Ama çoğu videoda daha kolay seçenekleri de gösteriyorlar. Mesela zıplayarak squat yapamıyorsan onun yerine ne yapabileceğini gösteriyorlar. 5 günlük videoları da var. Program çizmekte zorlanıyorsan bunlarla başlayabilirsin. Sonra kendin video seçersin. Ben dün 1000 kalorilik videolarını yaptım bugün 700 gram eksik çıktım valla tartıda :)Bir de bana memnun kaldığınız kardiyo linki atar misiniziz? Bugün 400 ip atladım, hemen abanmayım dedim alışkın değilim diye artırıcam her gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?