- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.001
Bence gene harika yapmışsın canımkusura bakma kuzum ya yazamadim evet var ama gec kaldiysamda artik kalsin böyle:) persembe 430 Cuma ve hafta sonu toplamda sadece 200 fazla yapamadim malesef spor hafta sonu
Kizlar günaydin
Bu hafta cok güzel düşüş sağladım umarım devamı gelirbi an önce listeye girip mezun olmak istiyorum
Canım çoğu kişide oluyo pzts ödem hafta sonu tuzlu yada karbonhidratlı beslediysen vücut ödem yapmıştır diyet ve spora devam et yarın yada öbür güne ödem gider sonrada eksiler görünür ❤Günaydınnnn. Ben yine +1 im.
Cuma 77.8
P.tesi 78.8
Çok üzgünüm hem kendim için, hem de takımı zora soktuğum için ama cumaya eksiye düşücem mutlaka. Bi de bugün regli olmam gerekiyor ama gelen giden yok.
İnşallahh.Canım çoğu kişide oluyo pzts ödem hafta sonu tuzlu yada karbonhidratlı beslediysen vücut ödem yapmıştır diyet ve spora devam et yarın yada öbür güne ödem gider sonrada eksiler görünür ❤
~08-14 Temmuz spor listesi~
ucukgenclik =600+150+150+150+210
Mavi95 = 449.5+722+472+ 307,5+222+182.5
yellow girl = 700+400+425,5
tgb1907 = 237.5+150+285+300+150
Silent Scream =240+288+117.5+150+213
antiaging = 160+100+192+190+190
cakilinannesi = 378 +270+395+155+310
dugi = 375+300+105+100+500
Buki_89 = 385+420+270+430+200
Dlrykc =293+161+75
SchonerDuft = 45+200+134
Kızlar sporu eklenmeyen herkes haber versin listeyi kapatıcam
EvettttGünaydın canımgüne harika başlamışsın❤
Kizlar bayram hedefim 59 benim insallah ulasabilirim
Haklisin canim, 2 gunluk bi geziye gittik. Dun dondum baya yorulmusum. Bu sabah tartildim hala ayniyim oyuzden gaza basmam lazim. Sen ne alemdesin hic tartildin mi, rakibemi yoklamam lazimVerano_porteno biliyorum haftasonu olduğu için normal aslında ama dün hiç girmedin bugün inslh girersin bizim senle birbirimizi gazlıyor yarışıyor olmamız gerekiyordu
Bende sabit başladım canımHaklisin canim, 2 gunluk bi geziye gittik. Dun dondum baya yorulmusum. Bu sabah tartildim hala ayniyim oyuzden gaza basmam lazim. Sen ne alemdesin hic tartildin mi, rakibemi yoklamam lazimBugun baya isim var, cok hareketli bir gun olur. Tum evi temizlicem guzel kalori yakarim
Iyi Bari arayi acmistir kesin demistimBende sabit başladım canımhafta sonu sıkı diyet yapamadım ama sıkı spor yaptım hafta içi diyetide sıkı tutup güzel düşüş yaşıcaz inşlh hadi bakalım benimde hedef 59lara geçebilmek
Bende öyle ya üstümde iyi duran kiloyu cok belli etmeyen kiyafetleri diil de artık en çok kendimi iyi hissettigim işte tam bu benim tarzim dediğim kıyafetleri giymek istiyorum artk en çok onun için 58 olma hedefim varIyi Bari arayi acmistir kesin demistimBayram hedefin kacti? Ben de 58 de fln baya iyi duruyorum hem de eski kiyafetlerimin bicoguna sigabilirim. Biktim idareten kiyafet almaktan, kendimi icinde iyi hissetmedigim seylere para vermekten
Yaaa çok tatlısın canım benimm sayenizde kendimi tanıyamıyorum valla başardıkOooo mankenimiz de burdaakşam yakıyodun ortalığı o nasıl güzelliktir❤ o nasıl anne fiziği öyle yaaa kuzucuğun ablası sanar artk herkes seni
Bi değişim yok şuan canım çok iyi spor yapmıştım ama malesef dün biraz tuzlu yedim ondan düşüş olsa bile görünmez şimdi bir iki güne belli olur ama hafta ici çok dikkatli beslencem canm cuma ya güzel düşüş olur inşallahYaaa çok tatlısın canım benimm sayenizde kendimi tanıyamıyorum valla başardık
Sen nasılsın canım ptesi bugün tartıldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?