- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.281
Simit yaaaOf bende en çok kahvaltı ve sandaviç severimneden kilo aldimiz belli oldu bol kaşarı eritçeksin tostun için de yada börek simit veya pişi olcak kahvaltıda yanında tulum peyniri ve domates of bide meşhur izmir boyozu var kiiii kendisini 7 aydır hiç yemedim siz bana tam detoksa girecekken neler hatirlattiniz yaa
Onu günde 2 3 dk yapmaya çalışıyorum. Bugün sporu düzensiz yaptım adetim 2 gün geçmiş oldu yarın da olmaz isem sadece yürüyüş yapacam . Ellerim de karnimda şişCanım yürüyüş çok güzel farkettiriyor güzel kilo attırıyor hem ağrılarınıda diğerleri kadar etkilemez canım içi zaten plank güzel sıkılaştırıyor böyle devam et bence bozma kilo gene yavaşlamasın iyi gitmeye başladı bozmadan devam et bence listen zaten çok çok iyi senin
Patso dimi bende çok yerdim öyle içine mayonezPeyniri koycan ekmegin arasina domates salatalik zeytin misbn bide patatesi ekmek arasinda yemeye bayilirim sebepsiz
Ekmek arası patatesss. Ne çok yedim ünideyken. Patso diyolardı orda. Her yerde aynı mi adı bilmiyorum.Peyniri koycan ekmegin arasina domates salatalik zeytin misbn bide patatesi ekmek arasinda yemeye bayilirim sebepsiz
Bilmem miSimit yaaaSchonerDuft bilir bnm simit aşkimi calisirken hergn yerdim yanina peynir cayyyy boyoz cok merak ediyorum bende ya pisi gibi bisey dimi
Kedim şuan 100 gr ördekli, 60 gr kuzu etli yaş mama, 30gr salam yedi resmen bana nispet yapıyor.
Hayırrr pişi gibi değil boyozz. Çok anlatılır bi şey de değil gerçi.Simit yaaaSchonerDuft bilir bnm simit aşkimi calisirken hergn yerdim yanina peynir cayyyy boyoz cok merak ediyorum bende ya pisi gibi bisey dimi
Ya onlar pis kaka şeyler biz yarın detosumuzu yapıcaz. Unuttun zaten tadını boşver sen onuOf bende en çok kahvaltı ve sandaviç severimneden kilo aldimiz belli oldu bol kaşarı eritçeksin tostun için de yada börek simit veya pişi olcak kahvaltıda yanında tulum peyniri ve domates of bide meşhur izmir boyozu var kiiii kendisini 7 aydır hiç yemedim siz bana tam detoksa girecekken neler hatirlattiniz yaa
Ne zaman yedin. Bugün deme sakın.Diyet sayfasını yemek sayfasına cevirdiniz kızlar topluca ceza alicanizbeni de dahil edin bari . Ah ah o yediğim profiterollu pasta neydi öyle yaa böyle birşey yok
Yok cnm ya doğum.gunumde hazirandaNe zaman yedin. Bugün deme sakın.
Kaliyo evet denendi onaylandiPatso dimi bende çok yerdim öyle içine mayonez
Ama kızlar siz yemeyin sonra bacak basen yapışıp kalıyor.
Bir de yerinde yemedi masada ben yoğurtlu semizotu mu yerken karşımda lezzetini tadına vararak yedi. Şimdi de karşımda uzanıyor.çok komikmiş valla iyi yemiş masallah
Valla biz lisede patatesli diyoduk veriyodu kantinciEkmek arası patatesss. Ne çok yedim ünideyken. Patso diyolardı orda. Her yerde aynı mi adı bilmiyorum.
Gittigimde cogunluk yapmis oluyo afiyetle yiyorumBilmem mimantı börek simit birde kuru fasulye etli nohut senden sorulurdu .
Halen annen kuru fasulye yapıyor mu :) her kuru fasulye gördüğümde sen geliyorsun aklıma
Bir de yerinde yemedi masada ben yoğurtlu semizotu mu yerken karşımda lezzetini tadına vararak yedi. Şimdi de karşımda uzanıyor.
Biz üsküdarda patso adında bir yer vardı sadece bunu yapardıValla biz lisede patatesli diyoduk veriyodu kantinci
Dogumdan sonra bi sure yiyemedm gaz yaoar diye bi ara emziremedim ya o zmn annem yapti ozlemisindir diyoBilmem mimantı börek simit birde kuru fasulye etli nohut senden sorulurdu .
Halen annen kuru fasulye yapıyor mu :) her kuru fasulye gördüğümde sen geliyorsun aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?