- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.261
Aaayyy çok mutlu oldum canım yaaaHarikasın canımçok hoş bir fiziğin var
Valla vuralım canım. Valla farkında olmadan bencede bana iyilik yaptı. Böyle devam ederse. Bayrama kadar mezun olurum ben. Hatta biz mezun oluruz bayramda.Herşeyde bir hayır vardır diyorlar iyiki tuğba seni farkedipte izne ayırmamışben seni iki günde eksilere geçircem canım ❤ cuma gününe damgamızı vurucaz
Aynen öyle hepsini pazar günü yedim.Masallah be vallabigunde mi yedin bunlari
Bizde babamla alıp geldik. Şimdide yoğurtlu semizotu yaptım onu yicem.Bizde eksikleri alıp kızımla parka geçtik✌ hadi bakalım sabah kalkınca aç karna tartılalım bakalım cumaya kadar net sonuç ne olucak ☺
Aman Tanrım OMG mükemmel gözüküyorsun canım. Tatildeki görüntün bunun yanında şişman alakası kalmamış. Maşallah maşallah.Eki Görüntüle 2289621 Eki Görüntüle 2289622
Detoks öncesi 62kilodan 2foto bırakalım şuraya bakalım detoks sonrası ne olacak
Hadi inşallah bayrama mezun olalımValla vuralım canım. Valla farkında olmadan bencede bana iyilik yaptı. Böyle devam ederse. Bayrama kadar mezun olurum ben. Hatta biz mezun oluruz bayramda.
Aman Tanrım OMG mükemmel gözüküyorsun canım. Tatildeki görüntün bunun yanında şişman alakası kalmamış. Maşallah maşallah.
Kuzum kas ce kemik ağrımdan dediğin sporları yapamıyorum malesef yoksa çok haklısın yoga esneklik kazandırdığı için yapıyorum ama en zor hareketi plank yani.Canm mesela ben 59a inince incelme üzerine gideceğim şuan senin için o tarz bir şey çok erken bence onun diil de yağdan kilo vermenin üzerine gitmelisin ideal kiloya gelince 1 beden daha incelme üzerine gidebiliriz şuan öncelik kilo verme olmalı ama 59a 58 e gelsem mesela ozman ince olmak için 50 kilo 55 kilo olmaya gerk kalmaz incelme üzerine yogunlasirz bastan beride spor la gittiğimiz için de 58-59 da incecik oluruz ama şuan kilo fazlamız var senin uyguladığı diyet çok güzel sadece sporunu değiştirip sikilastiricilari birakip onun yerine hareketli tempolu yağ yakımı sağlayıcı şeyler yapmalısın cardio,koşu,dans zumba vs.,zıplama,ip atlama gibi senin hareketli yağ yakıcı lenfamatik sistemi harekete geçirici şeyler yapman gerek öyle yaparsan çok güzel yağdan vermeye başlarsın ve en son 2-3 kilo kala sporunu degistirip tekrar sıkılaşma üzerine devam edersin canım şuan bence spor konusunda tersden gidiyorsun ondan kilo vermeni yavaşlatıyor
Canım yürüyüş çok güzel farkettiriyor güzel kilo attırıyor hem ağrılarınıda diğerleri kadar etkilemez canım içi zaten plank güzel sıkılaştırıyor böyle devam et bence bozma kilo gene yavaşlamasın iyi gitmeye başladı bozmadan devam et bence listen zaten çok çok iyi seninKuzum kas ce kemik ağrımdan dediğin sporları yapamıyorum malesef yoksa çok haklısın yoga esneklik kazandırdığı için yapıyorum ama en zor hareketi plank yani.
Listeye uyuyorum kaçamak yapmıyorum. Listeye uyuyorum . Yürüyüş yapmaya çalışıyorum eskiye göre kilom cidden iyi gidiyor kaç gün 67yi gördüm bu benim için muhteşem birşey ilk defa böyle oluyor.
Manavgata gidicez 26sinda büyük ihtimal ile biraz ondan sıkılaşmak istiyorum.
Mutlu ol tabiki canımAaayyy çok mutlu oldum canım yaaa❤ çok teşekkür ederim ☺ inşlh bide 59-58 e geçince çok güzel olucak ✌ yüzdük yüzdük sonuna geldik artk
İnanirim.bende mesela bi ogunde 1 ekmek yeme potansiyeline sahibimAynen öyle hepsini pazar günü yedim.
Ben o durumu kahvaltı yapmamak için ekmeği dilim alıyorum yoksa bende kahvaltıda bayılıyorum ekmek içi sandviç gibi yemeğe.İnanirim.bende mesela bi ogunde 1 ekmek yeme potansiyeline sahibim
Hepimiz bayramda hedeflerimizden fazla vermiş olalım İnşallah.çok tşk canm yaaa ❤❤❤ tatilde alkolleri içip içip şiştik tabi gelince hem şişlik gitti hem 1 kilo daha gitti tekarar sıkılaşmada oldu artk zaten her verdiğim kiloda direk fark oluyor 2kilo daha atsam gene direk belirgin fark olur hadi bayrama kadar atarız inşlh çoook aminn
Biz yiyemiyoruz bari kedi yesinKedim şuan 100 gr ördekli, 60 gr kuzu etli yaş mama, 30gr salam yedi resmen bana nispet yapıyor.
Peyniri koycan ekmegin arasina domates salatalik zeytin misBen o durumu kahvaltı yapmamak için ekmeği dilim alıyorum yoksa bende kahvaltıda bayılıyorum ekmek içi sandviç gibi yemeğe.
Sansli veletKedim şuan 100 gr ördekli, 60 gr kuzu etli yaş mama, 30gr salam yedi resmen bana nispet yapıyor.
Of bende en çok kahvaltı ve sandaviç severimPeyniri koycan ekmegin arasina domates salatalik zeytin misbn bide patatesi ekmek arasinda yemeye bayilirim sebepsiz
Eki Görüntüle 2289621 Eki Görüntüle 2289622
Detoks öncesi 62kilodan 2foto bırakalım şuraya bakalım detoks sonrası ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?