Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herşeyde bir hayır vardır diyorlar iyiki tuğba seni farkedipte izne ayırmamış ben seni iki günde eksilere geçircem canım ❤ cuma gününe damgamızı vurucaz
Valla vuralım canım. Valla farkında olmadan bencede bana iyilik yaptı. Böyle devam ederse. Bayrama kadar mezun olurum ben. Hatta biz mezun oluruz bayramda.

Aman Tanrım OMG mükemmel gözüküyorsun canım. Tatildeki görüntün bunun yanında şişman alakası kalmamış. Maşallah maşallah.
çok tşk canm yaaa ❤❤❤ tatilde alkolleri içip içip şiştik tabi gelince hem şişlik gitti hem 1 kilo daha gitti tekarar sıkılaşmada oldu artk zaten her verdiğim kiloda direk fark oluyor 2kilo daha atsam gene direk belirgin fark olur hadi bayrama kadar atarız inşlh çoook aminn

Kuzum kas ce kemik ağrımdan dediğin sporları yapamıyorum malesef yoksa çok haklısın yoga esneklik kazandırdığı için yapıyorum ama en zor hareketi plank yani.
Listeye uyuyorum kaçamak yapmıyorum. Listeye uyuyorum . Yürüyüş yapmaya çalışıyorum eskiye göre kilom cidden iyi gidiyor kaç gün 67yi gördüm bu benim için muhteşem birşey ilk defa böyle oluyor.
Manavgata gidicez 26sinda büyük ihtimal ile biraz ondan sıkılaşmak istiyorum.

Canım yürüyüş çok güzel farkettiriyor güzel kilo attırıyor hem ağrılarınıda diğerleri kadar etkilemez canım içi zaten plank güzel sıkılaştırıyor böyle devam et bence bozma kilo gene yavaşlamasın iyi gitmeye başladı bozmadan devam et bence listen zaten çok çok iyi senin

Aaayyy çok mutlu oldum canım yaaa ❤ çok teşekkür ederim ☺ inşlh bide 59-58 e geçince çok güzel olucak ✌ yüzdük yüzdük sonuna geldik artk
Mutlu ol tabiki canım inşallah inşallah ben de her kilo da farkediyo gerçekten 60 dan sonrasi baya farkediyor 1 kg bile inşallah bayramda bende herkes zayıf görsün istiyorum 58de falan gidersem iyi olacak oraya belki son anda57ile bile gidebilirim inşallah yuzduk yuzduk kuyruğuna geldim dediğin gibi azcik kaldii

Hepimiz bayramda hedeflerimizden fazla vermiş olalım İnşallah.

Ben o durumu kahvaltı yapmamak için ekmeği dilim alıyorum yoksa bende kahvaltıda bayılıyorum ekmek içi sandviç gibi yemeğe.
Peyniri koycan ekmegin arasina domates salatalik zeytin mis bn bide patatesi ekmek arasinda yemeye bayilirim sebepsiz

Peyniri koycan ekmegin arasina domates salatalik zeytin mis bn bide patatesi ekmek arasinda yemeye bayilirim sebepsiz
Of bende en çok kahvaltı ve sandaviç severim neden kilo aldimiz belli oldu bol kaşarı eritçeksin tostun için de yada börek simit veya pişi olcak kahvaltıda yanında tulum peyniri ve domates of bide meşhur izmir boyozu var kiiii kendisini 7 aydır hiç yemedim siz bana tam detoksa girecekken neler hatirlattiniz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…