Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahahaha bi kere dinimize aykiri gunah atilir mi cope ziyan mi olsun

Bizde seni merak ediyorduk hatta daha gecen gun htc ve tuğba ile seni konustuk napiyo nezamn döner acaba filan diye iyuki uğradn canm keßke yoğunlukda bitseymisde geri başlasaymışsın olsun bitince gelirsin sende biz buralardayız bekleriz takımcanak bayram hedefi koyduk bizde bakalm onu tutturmaya çalışıcaz hep beraber bide spor listesi yapıyoruz gine kişisel kapışmalarda yaptk yakın kilolar da 2li kapışıyor herkes gene harektlenip hızlandırmak ve hirslandirmak için birşeyler yaptk gene devam ediyoruz ✌ benim de son 3-4 kilom kaldı mezun olmak üzereyim canım tatilden hiç artisiz dondum ve haftaya ikinci tatilde olup gene hiç bozmadan donucem çok kararlı gidiyorum şuan 62 kilo oldum elif ❤ 1.takima basladigimizda ben ilk hafta 75.8 mişim yaa inamiyorum ordan 62 ye geldim sonunda 60a da veda etmek üzereyim

Son düzenleme:
Gözün yeterince yemiş mavicim. Mideye inmesede olur.

15 -21 Temmuz spor listemiz

Mavi95= 600
yellow girl= 520
Buki_89=
cakilinannesi=200+370
dugi= 60
ucukgenclik=
tgb1907=177.5
antiaging=220
Dlrykc= 105
SchonerDuft= 66

1200 ipsiz zıplama 150 puan
500 ip atlama 100 puan
20dk kardiyo 120 puan
Toplam 370

tugbaFB Bir de 177.5 puan varmış sanırım dünden araya karışmasın yorumda gördüm ekleyim dedimm.

Peynir iyidir ama yaninda ekmek yedirir olmaz o
Zaten evin karşısında hem fırın hem pastahane vardı. Hergün okul bitsin de evime döneyim diyordum. Şaka şaka sıcak sıcak mideye gömüyordum. Sonra eve döndüm 6 ay annem görmemişti beni. Kadın beni tanıyamadı. Diyetisyen spor salonu sıkı denetim altına aldı. Ondan sonra dondurma yemez oldum. Ekmek patates hiç yemedim. Pasta yemeyi bıraktım. Sağolsun spor hocam. Canıma okuyordu.

Bnm annemde niye diyet yapiyon senin kilon iyi diyip duruyo ana var ana var iste

282,5 puan bugün benimde

Ye tabi kiii. Sonuna kadar hak ettin ödülüü. ben de 69u görünce yerim belki bi tane. inşallah o günleri görürsem 2 yıldır 6lı rakamları görmedim.
Canm ben de kaç yıldır 62yi gormemistim ama oldu buraya 72 ile geldim burdan önce 1. Takımda idim orada senin gibi idim bende 75.8 ile başladım ve 69a düşünce izne ayrıldım tatillerde yedim içtim 72-73 e kadar geri çıktım buraya başladım sonra ve önce tatilde geri aldıkları verip 69a inip tekarar listeye dahil oldum sonra simdi 62yim 75den buraya direk 13kilo var artı arada da 4kilo daha alıp verme var yani onu yapmasam zaten mezudum aslında 17 kilo verdim yani ama olsun oda ders oldu bak şimdi nasl temkinli gidiyorum tatile aynı olmasın diye korkudan yemiyorum hiç bozmuyorum vazgeçmezsen oluyor bak ben canlı örneğim sana ben nasl geldi isem sende gelirsin ve emziriyorsun çok çok daha hızlı gelirsin canım ben 58-59 u en son 10yıl önce gördüm tam 10yıl sonra tekrar görücem ama ne farkeder arada 20yil da olsa kafaya koyduysak görürüz her şey kafada bitir inanırsan oluyor ✌

Senin hedef 53 diil mi işte sen niye kurnazlık yapiyosun bak şimdi yollarım yersin ertesi gün 60 olursun 60 olmak istemiyorsan 53ken ye bari de ertesi gün ha 53 ha 55 dersin üzülmezsin
Şaka baptiiim mezun olunca isterim sizden artik bnde size kestane sekeri gonderirim

Ben hayatım boyunca kilo aldım verdim maalesef. En büyük başarım 72.9dan 50ye inmekti. Ama artık çok sıkıldım. O kadar gayretle veriyorum sonra geri alıyorum emeklerine yazık. Ki doğumdan sonra 73 kiloydum nasıl bir cahilliktir 85lere çıktım çok kızıyorum kendime. Bu sefer başka olcak ama olmak zorunda. Tamamen kurtulup bir daha eskiye dönmek istemiyorum.

Canm dün güzel spor yaptm ya ondan bugun halsizlik oldu gecen hafta da zaten mesela yuksek puanlı sporlar yaptgm entarileri hiç yapmadım 4gün spor yapmıştım hem kaslar dinlenmiş oluyor hemde ertesi gün tekrar aynı şekil yapmaya kalkarsam ev işi yapcak halim kalmaz zaten sırayla birgün spora asılıyorum bir gün ev işine bide çocuk var malum

Bende öyle canım 12 yaşında ayağım kırıldı 1 ay yattım o 1 ay da 45 kilodan 60 kilo olup öyle başladı kilo maceram sonra 60 dan 73 e 73 den 60 a inip sonra tekrar 73 e çıkıp bikac yıl kalıp 76 ya çıkıp 69 a geri inip sonra hastalık geçirdim akciğerime pıhtı attı ölümden dondum hastanede Surekli kan aliyolardi çok acıkıyordum orda tostları yiyince hastaneden 72 kiloyla çıktım evlenene kdr geri 76 evlendikten sonra 82 oldum . Sonra 82 den 76 ya inip 76 dan 88 e çıktım . 88 den 80 e inip tekrar 88 e çıkıp tekrar 80 e inip bu sefer 91 e çıktım. Ve yıllardır 5 yıldır inemedigim evlendiğim kilom 76 ya sonunda indim . Ben de 69 u bi görsem dünyalar benim olacak . Baya uzun anlattım . Içımi dökesim geldi blonde ambition @uçukgençlik kilo alma hikayem böyle oldu size de anlatmış olayım böylelikle
Kizilbodur bak senin çocuk da var benim olmadığı halde boyle seneye çocuk da düşünüyorum yine diyet yaparım ama en az 10 kilo hamileliğin şartı alınıyormus . Hic slmak istemiyorum . Dikkat edersem herhslde oyle yagdan artmaz umarim .
Yani Bnce bu kararlılkla birakmazsin.
Yıllardır olamadığı kiloya inince insan gururlaniyor . Kendine güveni artıyor . Devamı gelecek diyor . Ve gelecek devamı inanıyorum . Sabret , inancini kaybetme, kilo veremeyeceğin ya da çok az giden haftalar oluyor . Ben hep ondan bırakmıştım . Bu sefer kendime birakirsam bu vucut düzelmeyecek birakmazsam düzelecek elbet vucut direncini kaybedecek . Ama birakirsam hicbir faydası olmayacak hicbir kazancım olmayacak dedim . Kendimle konuştum . Önemli olan bu dönemlerde sabretmek ve devam etmek . O tartıda belli olmayabilir ama vucutta belli oluyor hadi onda da olmadı diyet sporla mecbur olucak . Bunu unutma ve hiç bırakma o kiloya ineceğiz 69 u göreceğiz

Canm bence en büyük başarı bunu söylemek bu bilince varabilmek yoksa 50de olsak işte bi önemi olmuyor çünki geri gelcek ama o bilince ulaştıysak kalıcı olcak demektir bende çok alıp verdim ama o bilince bende bu yıl ulaştım şimdi kendime çok kızıyor ama bir okadar da hayret ediyorum inanamıyorum nasl o kiloya ulaştım hemen hızlıca geri kurtulmak için yada kurtulduğunda korumak için nasıl çabalamadım insan sırf damak zevki için bunu kendine nasl yapar o halde nasl dolaştım kendimi hiç mi görmedim diye çok kızıyorum çok ama senin bebegin daha ufak ben de bebek okadarken de 67lere kadar gelip tekrar 70lere çıkmıştım kackez yazık bedenimize ama bak sana o aydınlanma şimdiden gelmiş sen daha bebeğin ufakken hemn kurtulcaksin canım bu bilinclede zaten kilonda kalıcı olucak bundan sonra ömür boyu koriycaz bu kiloları daha önce nasıl olduysak gene olucak 50 de olursun yeterki iste

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…