- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.341
Ahahaha bi kere dinimize aykiri gunah atilir mi cope ziyan mi olsunTabi canım kaçış nereye kadar ne diyorlar korkularınla yüzleşeceksinB Baharyagmuru35 bütün çikolata ve tatlılarla ve fırında ne var ne yoksa yüzleş korkularının üzerine git o boyoz senden daha güçlü diil bunu yabancı kanoda takip ettim programda görmüştüm doktor bu tarz hastaları ilk önce yuzlestiriyordu en sevdikleri yiyecekleri saydırdı ve sipariş etti sonra paketleri eline vardı aç önüne köy biraz bak dedi sonra yanındaki çöpe atacaksın dedi açtılar bantlar kokladılar filan baya zorlandılar iç savaş yaďadklari hallerinden kesindi ama sonra çöpe attılar ve kendilerini süper hissettiklerini resmen güç kazandıklarını aslında tüm kontrolün kendi allarında olduklarını söylediler hatta duygulanp bunu başarabildiği için ağlayanlar oldu bunlardan sonra süper kilolar verdirdi dr onlara ama not kimse bu deneyi uygulamasın büyük ihtimal bakıp koklarımdan sonra hepiniz yersiniz yabancı kanallra bakmayn sonuçta burası Türkiye
Bizde seni merak ediyorduk hatta daha gecen gun htc ve tuğba ile seni konustuk napiyo nezamn döner acaba filan diyeKızlar nasılsınsınız ben çok yoğunum ya hem ev işleri yoğunlaştı küçük oğlum iyice bana düşkünleşti hiç kucağımdan inmiyor büyük oğlum deniz diye tutturdu tatile gitmek istiyor hem iş yeri yoğunlaştı bu ay hem emekli personel hem ilişik kesen hem yeni gelen okadar çok ki çok yoruldum
NidennnnnHarika kız gene beni geçtin aahhaaahaaben dün 520 bugün 180 sadece bisiklet sürdüm okadar bide yarin detoksa girdigim için 2gun yürüyüş dışında spor yapamam
Gözün yeterince yemiş mavicim. Mideye inmesede olur.Hic gerek yok canım başıma kendim yapmasam da geldi . Eşim arkadaşının yanına gittik tabi silecek görüştük ilk kez kadin gitmiş olala keklerden almis çok da severim gece saat 11 paketleri açtılar yiyolar ısrar da ediyorlar ilk kez tanışınca hayır deyincede ayıp oluyor zorla gazoz koyuyorlar esin izin veriyor bak dediler eşim de kas göz yaptı ayıp diye . Çaktırmadan gazozu döktümkekler de burnuma kokusu geldi baya çok da bayılırım ama yemedim . daha da çok olay oldu . Yine 8 10 kişi önümde hem cips hem dondurma hem cikolata hem kek hem baklava yedi benim de önüme koydular hiç yemedim
Zaten evin karşısında hem fırın hem pastahane vardı. Hergün okul bitsin de evime döneyim diyordum. Şaka şaka sıcak sıcak mideye gömüyordum. Sonra eve döndüm 6 ay annem görmemişti beni. Kadın beni tanıyamadı. Diyetisyen spor salonu sıkı denetim altına aldı. Ondan sonra dondurma yemez oldum. Ekmek patates hiç yemedim. Pasta yemeyi bıraktım. Sağolsun spor hocam. Canıma okuyordu.Peynir iyidir ama yaninda ekmek yedirir olmaz o
Bnm annemde niye diyet yapiyon senin kilon iyi diyip duruyo ana var ana var isteZaten evin karşısında hem fırın hem pastahane vardı. Hergün okul bitsin de evime döneyim diyordum. Şaka şaka sıcak sıcak mideye gömüyordum. Sonra eve döndüm 6 ay annem görmemişti beni. Kadın beni tanıyamadı. Diyetisyen spor salonu sıkı denetim altına aldı. Ondan sonra dondurma yemez oldum. Ekmek patates hiç yemedim. Pasta yemeyi bıraktım. Sağolsun spor hocam. Canıma okuyordu.
15 -21 Temmuz spor listemiz
Mavi95= 600
yellow girl= 520
Buki_89=
cakilinannesi=200+370
dugi= 60
ucukgenclik=
tgb1907=177.5
antiaging=220
Dlrykc= 105
SchonerDuft= 66
1200 ipsiz zıplama 150 puan
500 ip atlama 100 puan
20dk kardiyo 120 puan
Toplam 370
tugbaFB Bir de 177.5 puan varmış sanırım dünden araya karışmasın yorumda gördüm ekleyim dedimm.
Canm ben de kaç yıldır 62yi gormemistim ama oldu buraya 72 ile geldim burdan önce 1. Takımda idim orada senin gibi idim bende 75.8 ile başladım ve 69a düşünce izne ayrıldım tatillerde yedim içtim 72-73 e kadar geri çıktım buraya başladım sonra ve önce tatilde geri aldıkları verip 69a inip tekarar listeye dahil oldum sonra simdi 62yim 75den buraya direk 13kilo var artı arada da 4kilo daha alıp verme var yani onu yapmasam zaten mezudum aslında 17 kilo verdim yani ama olsun oda ders oldu bak şimdi nasl temkinli gidiyorum tatile aynı olmasın diye korkudan yemiyorum hiç bozmuyorum vazgeçmezsen oluyor bak ben canlı örneğim sana ben nasl geldi isem sende gelirsin ve emziriyorsun çok çok daha hızlı gelirsin canımYe tabi kiii. Sonuna kadar hak ettin ödülüü.ben de 69u görünce yerim belki bi tane. inşallah o günleri görürsem 2 yıldır 6lı rakamları görmedim.
Senin hedef 53 diil mi işte sen niye kurnazlık yapiyosunVerdiklermde buna dahil mi
Şaka baptiiimSenin hedef 53 diil mi işte sen niye kurnazlık yapiyosunbak şimdi yollarım yersin ertesi gün 60 olursun 60 olmak istemiyorsan 53ken ye bari de ertesi gün ha 53 ha 55 dersin üzülmezsin
Ben hayatım boyunca kilo aldım verdim maalesef. En büyük başarım 72.9dan 50ye inmekti. Ama artık çok sıkıldım. O kadar gayretle veriyorum sonra geri alıyorum emeklerine yazık. Ki doğumdan sonra 73 kiloydum nasıl bir cahilliktir 85lere çıktım çok kızıyorum kendime. Bu sefer başka olcak ama olmak zorunda. Tamamen kurtulup bir daha eskiye dönmek istemiyorum.Canm ben de kaç yıldır 62yi gormemistim ama oldu buraya 72 ile geldim burdan önce 1. Takımda idim orada senin gibi idim bende 75.8 ile başladım ve 69a düşünce izne ayrıldım tatillerde yedim içtim 72-73 e kadar geri çıktım buraya başladım sonra ve önce tatilde geri aldıkları verip 69a inip tekarar listeye dahil oldum sonra simdi 62yim 75den buraya direk 13kilo var artı arada da 4kilo daha alıp verme var yani onu yapmasam zaten mezudum aslında 17 kilo verdim yani ama olsun oda ders oldu bak şimdi nasl temkinli gidiyorum tatile aynı olmasın diye korkudan yemiyorum hiç bozmuyorum vazgeçmezsen oluyor bak ben canlı örneğim sana ben nasl geldi isem sende gelirsin ve emziriyorsun çok çok daha hızlı gelirsin canımben 58-59 u en son 10yıl önce gördüm tam 10yıl sonra tekrar görücem ama ne farkeder arada 20yil da olsa kafaya koyduysak görürüz her şey kafada bitir inanırsan oluyor ✌
Canm dün güzel spor yaptm ya ondan bugun halsizlik oldu gecen hafta da zaten mesela yuksek puanlı sporlar yaptgm entarileri hiç yapmadım 4gün spor yapmıştımNidennnnn
Benim annem de ister 5 kilo alayım ister 35 kilo alayım 5 kilo versen yeter kızım diyo.Bnm annemde niye diyet yapiyon senin kilon iyi diyip duruyo ana var ana var iste
Benim annem de ister 5 kilo alayım ister 35 kilo alayım 5 kilo versen yeter kızım diyo.
Canim alintilayincs QUOTE leri silersen puan listeye eklenmiş oluyor282,5 puan bugün benimde
Bende öyle canım 12 yaşında ayağım kırıldı 1 ay yattım o 1 ay da 45 kilodan 60 kilo olup öyle başladı kilo maceram sonra 60 dan 73 e 73 den 60 a inip sonra tekrar 73 e çıkıp bikac yıl kalıp 76 ya çıkıp 69 a geri inip sonra hastalık geçirdim akciğerime pıhtı attı ölümden dondum hastanede Surekli kan aliyolardi çok acıkıyordum orda tostları yiyince hastaneden 72 kiloyla çıktım evlenene kdr geri 76 evlendikten sonra 82 oldum . Sonra 82 den 76 ya inip 76 dan 88 e çıktım . 88 den 80 e inip tekrar 88 e çıkıp tekrar 80 e inip bu sefer 91 e çıktım. Ve yıllardır 5 yıldır inemedigim evlendiğim kilom 76 ya sonunda indim . Ben de 69 u bi görsem dünyalar benim olacak . Baya uzun anlattım . Içımi dökesim geldiBen hayatım boyunca kilo aldım verdim maalesef. En büyük başarım 72.9dan 50ye inmekti. Ama artık çok sıkıldım. O kadar gayretle veriyorum sonra geri alıyorum emeklerine yazık. Ki doğumdan sonra 73 kiloydum nasıl bir cahilliktir 85lere çıktım çok kızıyorum kendime. Bu sefer başka olcak ama olmak zorunda. Tamamen kurtulup bir daha eskiye dönmek istemiyorum.
En altta yaptım cnm oldu muCanim alintilayincs QUOTE leri silersen puan listeye eklenmiş oluyorkendimiz ekliyoruz ben gitmeden oturtalim kendi puanımızı kendimiz ekleme sistemini ki ben yokken tatildeykende aynı devam edin listeye
Canm bence en büyük başarı bunu söylemek bu bilince varabilmek yoksa 50de olsak işte bi önemi olmuyor çünki geri gelcek ama o bilince ulaştıysak kalıcı olcak demektir bende çok alıp verdim ama o bilince bende bu yıl ulaştım şimdi kendime çok kızıyor ama bir okadar da hayret ediyorum inanamıyorum nasl o kiloya ulaştım hemen hızlıca geri kurtulmak için yada kurtulduğunda korumak için nasıl çabalamadım insan sırf damak zevki için bunu kendine nasl yapar o halde nasl dolaştım kendimi hiç mi görmedim diye çok kızıyorum çok ama senin bebegin daha ufak ben de bebek okadarken de 67lere kadar gelip tekrar 70lere çıkmıştım kackez yazık bedenimize ama bak sana o aydınlanma şimdiden gelmiş sen daha bebeğin ufakken hemn kurtulcaksin canım bu bilinclede zaten kilonda kalıcı olucak bundan sonra ömür boyu koriycaz bu kiloları daha önce nasıl olduysak gene olucak 50 de olursun yeterki isteBen hayatım boyunca kilo aldım verdim maalesef. En büyük başarım 72.9dan 50ye inmekti. Ama artık çok sıkıldım. O kadar gayretle veriyorum sonra geri alıyorum emeklerine yazık. Ki doğumdan sonra 73 kiloydum nasıl bir cahilliktir 85lere çıktım çok kızıyorum kendime. Bu sefer başka olcak ama olmak zorunda. Tamamen kurtulup bir daha eskiye dönmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?