Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin kizlar ❤
Aksam boyozlar,profiterol le,patatesli ekmekler havada uçuşmuş güne bunlari okuyarak baslamak istemezdim hedefime varamazsam sorumlusu hepinizsiniz ona göre (ohhh üzerimden büyük bi yük attım )
Kizim ateslendi giremedim aksam simdide krese gönderdim ama aklim onda

Gecmis olsun tubim grip falan mi oldu neden ateslendi ki

Gecmis olsun tubim grip falan mi oldu neden ateslendi ki
2-3 kere öksürdü boğazda sıkıntı var sanırım
kaç aydır hastalanmıyordu o yüzden evde açılmış ilaçlarda çok etki göstermedi
gece en son 3 gibi fitil vermek zorunda kaldım ondan sonra düşmeye başladı

@yellow girl canım 26 temmuza kadar 1 beden incelmem mümkün mü sence biraz yoga biraz bölgesel biraz yürüyüş ve kilo vererek
1 beden 4 kilo . O kadar hızlı kastan kaybettirir. Riskli bence.
Geçmiş olsun. Havalar kararsız bugünlerde. Yaz gribi salgını da var sanırım.

Insallah hemen toparlar kuzum bizimkide öksürüyor 1 2 gundur hapsirik da var ara ara burnu akiyor
Kış gecsin dedim dedim ama bitmiyor hastalıklar

Geçmiş olsun. Şimdi nasıl

Senin adına çok sevindimmm. İnşallah bir an önce mutlu olduğun kiloya kavuşursun ve geri almazsın kilolarınıı. hamilelikten de korkma gerçekten. Dilerim sağlıklı bir gebelik geçirirsin. O zaman sağlıklı beslenme ve bol yürüyüşle kendine değil bebene alıyorsun kiloyu. Bak ben 9 kilo aldım. Doğumdan 12 gün sonra 9.6 kilo gitmişti. Tabi sonra sağlıksız beslenmeyle doğum kilomun da üstüne çıktım ama sen onu yapma. Denedim tavsiye etmiyorum ben de inanıyorum kendime. Doğumdan sonrs kaç kez diyete başladım. Eşim dahil herkes diyeti en fazla 2 hafta sürdürceğime emindi. Aman yapamaz bırakır sonra daha fazlasını alır deyip ciddiye almıyolardı. Hele kayınvalidemin laf sokmaları. Çok ağrıma gidiyordu. Ama bu sefer sadece eşimle paylaştım. Dedim ki mutlu değilim vu şekilde olmak istemiyorum. Üzerimi giyinirken terliyorum, aynaya bakmak istemiyorum, eşimin kıyafetlerini giyiyordum. Sağolsun görüntümden hiçbir zaman şikayetçi olmadı ama sen nasıl mutlu olcaksan destekçinim dedi. Bu sefer olcak ve bir daha asla bunları yaşamak istemiyorum

Kendim için istediğim kadar bebeğim için de istiyorum bunu. Yarın öbür gün ayaklancak, koşmak oynamak isticek. Yanında terden ölmüş, nefes nefese kalmış, onu taşımakta zorlanan bi annesi olmasın. Onunla oynamak, koşmak istiyorum. Evimizde sağlıklı yiyecekler pişsin ki ilerde o da kilo problemi yaşamasın istiyorum. Sanırım bu hayal güç veriyor bana

Geçmiş olsunn.

Kızlarr günaydın bu aradaaa. Ben tartıldım. P.tesi 78.8dim. Bu sabah 77.3 olmuşum. 2 gündür değiştirdiğim sporun etkisi. eşim kızıyordu kendini çok yoruyorsun diye ama bu şekilde yağ yakabilirim diyordum. Şimdi de kilomu duyunca şaşırdı vay be diyo. bi de reglim 2 gün gecikti ne zaman olcam acaba. Ödem çayı da içiyorum ödemiş yok sanki, gelen giden de yok hayırlısı.

ayrintiyida atlamiyorsun citirrr citiirr kizarmiş patates dilimleriiii nasil aşkla anlatiyorsun ucuk
Yıllardır yemiyorum ama o lezzet o görüntü silinmedi gitti. Dünkü sporumu unuturum onu unutmam. O kadar lezizdi. Ama sonuç toto ve basen. Görüntü bozukluğu kızlar. Lezzetine değmediğini 92 kilo olunca anladım.

Çok güzel sana böyle destek vermesi seni daha da motive eder. Çirkinleştin şişmanladın dese moralin bozulur. Daha çok yiyebilirdin. Çok şanslısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…