- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.561
Deme öyle deme deme karnım şiş zaten aman ya ben mekik çekeyim bari uyumadan.Valla her detoks bana gelmiyor ayran detoksunu ne vardi nohutlu felan ben o detoksa 500 gram almistimama sen bana bakma yarin güzel bi düşüş olacak bencw
O şişlik sabaha inecek merak etmeDeme öyle deme deme karnım şiş zaten aman ya ben mekik çekeyim bari uyumadan.
Canm gitcek kendini öyle düşünüp aksine neden olma çünkü bende nohut detoksu ile +oldum elma detoksu ile + oldum bana da diğerleri ters tepti ama patates de müthiş iyi sonuç aldım ondan diğer detoksları hiç yapmıyorum bende bi hurmayoğurt bide bunla düşüş yaşadım zaten sürekli wc ye çıkıyoruz ordan belli yani gitti bile ödemlerin hepsiDeme öyle deme deme karnım şiş zaten aman ya ben mekik çekeyim bari uyumadan.
Valla onun emeği çok üstümde o olmasa ben nirdeeeeee detoks yapıcam.
Valla WC gelmesinden uykuya dalamadım ne yalan diyim.Canm gitcek kendini öyle düşünüp aksine neden olma çünkü bende nohut detoksu ile +oldum elma detoksu ile + oldum bana da diğerleri ters tepti ama patates de müthiş iyi sonuç aldım ondan diğer detoksları hiç yapmıyorum bende bi hurmayoğurt bide bunla düşüş yaşadım zaten sürekli wc ye çıkıyoruz ordan belli yani gitti bile ödemlerin hepsi
Canım benim faydam oluyorsa ne mutlu bana ❤ bak 1gün bitti bile yarını da bitirdik mı tamamValla onun emeği çok üstümde o olmasa ben nirdeeeeee detoks yapıcam.
Valla WC gelmesinden uykuya dalamadım ne yalan diyim.
Ben cuma gününden fazla çıkıyorum hala.bende hala wc deyim sürekli gir çık devam ediyor ve bu sabah aç karna tartıldığım dan daha az çıkıyorum bu saatte şimdiden
En son gecen hafta tartilmistim fistik simdi ne durumda bilmiyorumEvet 66 bile bana yeter aslında bu ara ama veriyorkende devamı gelsin artık.
Sen kaç oldun
Oyle kuzumAhahah
Bir gün herkes o listede olacak
Ccanm cumadan fazla çıkıcaz tabi şuan gece sabaha 1kilo düşecek onu hesapliyormusunBen cuma gününden fazla çıkıyorum hala.
Patatesi çok yedim ben çokkkk
Ya kuzum benim akşamla sabah arasında 300 hadi bazen 400 oynar normal değil dimi gece bağırsaklarım çalışmıyor muCcanm cumadan fazla çıkıcaz tabi şuan gece sabaha 1kilo düşecek onu hesapliyormusun
Çok aminnnn...Ahh kilolar ah gidin bizden
Ahaha okurken benimde aklıma geldiDişçi koltuğunda cırcır olmayasın
Eşin ne zaman gelecek canımEvet hizlica gitsin esim gelmeden forma girmem lazim spora da basliuorimevde yaoilck bisiler bakcm yavastan
Tatlı kız ne ara bu kadar aldın beni geride bırakmaya için el vermedi kilo almaya mı karar verdinEn son gecen hafta tartilmistim fistik simdi ne durumda bilmiyorumgecen hafta 65 di
Oyle kuzumkacinilmaz son
Günaydın canim ❤Günaydın kizlarrr
Ay benimde hep tuvalettim gelir o koltuktaÇok aminnnn...
Ahaha okurken benimde aklıma geldi
ucukgenclik sesten karın gurultun arada kaynarda cırcır olursan ne olcak
Eşin ne zaman gelecek canım
Tatlı kız ne ara bu kadar aldın beni geride bırakmaya için el vermedi kilo almaya mı karar verdin
Ben wc 10 kere girerim sıram gelene kadarAy benimde hep tuvalettim gelir o koltuktabide kanal tedavisi 1 saat sürer off beklemek işkence olurdu
Valla olur geliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?