Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Deme öyle deme deme karnım şiş zaten aman ya ben mekik çekeyim bari uyumadan.
Canm gitcek kendini öyle düşünüp aksine neden olma çünkü bende nohut detoksu ile +oldum elma detoksu ile + oldum bana da diğerleri ters tepti ama patates de müthiş iyi sonuç aldım ondan diğer detoksları hiç yapmıyorum bende bi hurmayoğurt bide bunla düşüş yaşadım zaten sürekli wc ye çıkıyoruz ordan belli yani gitti bile ödemlerin hepsi

Valla WC gelmesinden uykuya dalamadım ne yalan diyim.

Ahh kilolar ah gidin bizden
Çok aminnnn...
Dişçi koltuğunda cırcır olmayasın
Ahaha okurken benimde aklıma geldi
ucukgenclik sesten karın gurultun arada kaynarda cırcır olursan ne olcak
Evet hizlica gitsin esim gelmeden forma girmem lazim spora da basliuorim evde yaoilck bisiler bakcm yavastan
Eşin ne zaman gelecek canım
En son gecen hafta tartilmistim fistik simdi ne durumda bilmiyorum gecen hafta 65 di

Oyle kuzum kacinilmaz son
Tatlı kız ne ara bu kadar aldın beni geride bırakmaya için el vermedi kilo almaya mı karar verdin

Ay benimde hep tuvalettim gelir o koltukta bide kanal tedavisi 1 saat sürer off beklemek işkence olurdu

Kızlar ben Ağustos ortasında tatile cikicam zaten vernek istediğim 2 3 kilo daha da var dönünce sizin takimda listeye girmek isterim çok aktif ve çok tatlisiniz hepiniz
Kart adaylara mı geleceksin kuzu dörtledik kart adayları tugbaFB htc71

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…