- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.601
Az once tartildim fistikgel gel beslenme şeklin nasıl
geçen haftalarda ilk gittiğimde tansiyonum fırladı orda bayılacaktım korkudan . ki bayılmışlkığım çoktur dişçiden sonrahele kan aldırırken
beni beklesende olurdu aslındaaramızda 2 kilodan az var sanırım tartılın mı
Silent scream mi kuzum bende fark ettim ban degil direk hesabini mi kapatti ne yapti tubiye soracaktim unuttum kaldıtugbaFB sümeyye ban yemiş fark ettiniz mi
Öğlenleri vaktimi yürüyüş için kullanıyorum. O yüzden hafif birşeyler yiyorum. Aslında 2,5 öğüne alışmaya başlamıştım. Kilo vereyim diye şaşırtmaca yapayım dedim ve 6 öğüne geçtim bir ara. Hızlıca 2 kiloyu o şekilde verdim.Cok az canım benim başlarda tam net 1kilo idi sabitti hiç degismiyordu ama şimdi artk yediklerimiz iyice azaldi kiloda az kadı diye galiba 800gram düştü ama şimdi de kaç haftadır hep sabit sabah akşam arası net 800grm oynuyor ana 300-400 çok çok az zaten 2bardak su 400yani sabaha kadar vucutta zaten okadar buharlaşma ve karbondioksit atılımı ile de yağ kaybı filan meydana gelmesi lazım bide wc çıkınca da farkın 1kilo civarı olması lazım neden senin öyle acaba
yoğurtlu semizotu gibi bir kase yoğurtlu bir sebze yiyebilirsin hiç tuz koymadan tüketirsen sabaha güzel etki eder yada protein olabilir balık yada tavuk ama yağsız tuzsuz tüket fakat protein geç saatte sindirimi zor olduğu için diyetisyenler genelde öğlen protein akşam sebze +yoğurt olarak öneriyorlar
Sabah erken uyanabilirsem ben de leslie ile başlayım güne. Boyun ve bel için esneme yapıyordum bir ara iyi oluyordu.aslında sabah erken kalkıp leslie ile güne başlayıp sonra tartılmak lazım
burda bi grup cuma yarışı öncesi hep öle yapıyordu (çalışanlar hariç tabi) , şiş halinizle tartılmayın diyorlardı
bugün gece kızımın ateşi olmazda uyursa sabah benimde öle yapma planım var
Bende öyle kahvaltı öncesi çıkmıyorum. Kızlar benim şuan sizin yazdıklarınızdan korkudan tuvaletim geldi içeri girmedensuyu gün içinde daha fazla içiyorum akşam çok içemiyorum 1 bardak belki ama büyük 400 ml lik bardakla içerim, gece wc yede kalkarım ama bence biraz şiş halimle tartılıyorum cünkü c.tesi evde olduğum için sabah kalkar kalkmaz tartldım sonra kızın kahvaltısını hazırladım yatakları topladım bi 45 dk sonra tartıldım 200 gram farketmişti
bir de benim sabah wc ye çıkma ihtimalim %0, kahvaltı yapıcamda anca öle
Sabah wc sonrası tartıldın mı canm tartılmadı isen eve gider gitmez bisey yiyip içmeden önce bir tartıp bakalımSabah bir patates yedim direk WC gittim. Çeyrek bardak su şimdide dişçiye geç kaldım diye içerdeki hastayı bekliyorum. İnşallah korkudan bağırsağım çalışmaz.
Tatlım 5dakka sonra tartılcam ama tartı işi biraz karıştıblonde ambition tartılın mı
yok artıkgel gel beslenme şeklin nasıl
geçen haftalarda ilk gittiğimde tansiyonum fırladı orda bayılacaktım korkudan . ki bayılmışlkığım çoktur dişçiden sonrahele kan aldırırken
beni beklesende olurdu aslındaaramızda 2 kilodan az var sanırım tartılın mı
canım bana yazdı listeden çıkarın ailevi sebepten deditugbaFB sümeyye ban yemiş fark ettiniz mi
başla canım hem yağ yakımını hzlandırırız böyleceÖğlenleri vaktimi yürüyüş için kullanıyorum. O yüzden hafif birşeyler yiyorum. Aslında 2,5 öğüne alışmaya başlamıştım. Kilo vereyim diye şaşırtmaca yapayım dedim ve 6 öğüne geçtim bir ara. Hızlıca 2 kiloyu o şekilde verdim.
Akşama tavuk göğsü haşlama olabilir. Organik tavuk alıyordum hep ama hazmı zor bugünlük klasik piliçten alayım. Yanına da yoğurt sindirimi hızlandırır. Çocuklara da şinitzel yaparım artık.
Sabah erken uyanabilirsem ben de leslie ile başlayım güne. Boyun ve bel için esneme yapıyordum bir ara iyi oluyordu.
dün gece wcden çıkmadın sabah çıkmaman normaldi kuzumSabah wc sonrası tartıldın mı canm tartılmadı isen eve gider gitmez bisey yiyip içmeden önce bir tartıp bakalım
Tatlım 5dakka sonra tartılcam ama tartı işi biraz karıştıinanilmaz susamış olarak kalktım wc ye de çıkmadım wc yi bekliyim öyle tartılırım dedim hala gelmeyince heralde dün çok çıktım gelmiycek dedim susuzluktan da için yanıyor gittim 500ml soğuk suyum hepsini içtim bu seferde wc ye çıktım şimdi tartılcam ama 500ml şu içmiş olarak o su tartıyı ne kadar etkiler bilmiyorum artk
Uçuk kızla ben kesin eksiye geçmiş oluruz canım detoks etki edecek bugün bile dünki +900 ün 600ü gitmiş bile hemde 500ml su içip tartılmıştım o halde bile öle çıktı yani kesin o 300de gitmiştir su içtiğimden görünmedi ama yarına eksi gelir bugün bol bol zıplıycam ve yürücemkızlar bu hafta sonunculuk gelecek sanırım
daha ben eksiyim bu hafta diyeninizi duymadımve bugün perşembe
bi ceza gelecek bize ama hadi hayırlısı
ben bi menüleri geziyim neler yemişiniz bakıyım
Şimdi dişçiden çıktım 67.4 çıktı ama patates sonrası tartıldım unuttum evden çıkmadan tartıldımUçuk kızla ben kesin eksiye geçmiş oluruz canım detoks etki edecek bugün bile dünki +900 ün 600ü gitmiş bile hemde 500ml su içip tartılmıştım o halde bile öle çıktı yani kesin o 300de gitmiştir su içtiğimden görünmedi ama yarına eksi gelir bugün bol bol zıplıycam ve yürücemçakılda güzel ekside imiş bence yarına herkes baya toparlar
hadi kuzum inşallah size güveniyorumUçuk kızla ben kesin eksiye geçmiş oluruz canım detoks etki edecek bugün bile dünki +900 ün 600ü gitmiş bile hemde 500ml su içip tartılmıştım o halde bile öle çıktı yani kesin o 300de gitmiştir su içtiğimden görünmedi ama yarına eksi gelir bugün bol bol zıplıycam ve yürücemçakılda güzel ekside imiş bence yarına herkes baya toparlar
Çalışsın kız ama dşçiden çıkıncaSabah bir patates yedim direk WC gittim. Çeyrek bardak su şimdide dişçiye geç kaldım diye içerdeki hastayı bekliyorum. İnşallah korkudan bağırsağım çalışmaz.
çok almamışsın canım 1 kilo ödemdir zaten. 2 haftada devam edersen diyete hemen 63e düşersin. spor ne alemdeAz once tartildim fistik65.7 cikti mezun olurken 63.3 du fark 2.4 ama 1 kilosu hemen gider bence cunku normal ve bazende fazla fazla yiyorum diyete baslasam odem gidecek 1 kilo eksik olur
hesabını kapatmamışır yaSilent scream mi kuzum bende fark ettim ban degil direk hesabini mi kapatti ne yapti tubiye soracaktim unuttum kaldı
wc ve su birbrini dengelerSabah wc sonrası tartıldın mı canm tartılmadı isen eve gider gitmez bisey yiyip içmeden önce bir tartıp bakalım
Tatlım 5dakka sonra tartılcam ama tartı işi biraz karıştıinanilmaz susamış olarak kalktım wc ye de çıkmadım wc yi bekliyim öyle tartılırım dedim hala gelmeyince heralde dün çok çıktım gelmiycek dedim susuzluktan da için yanıyor gittim 500ml soğuk suyum hepsini içtim bu seferde wc ye çıktım şimdi tartılcam ama 500ml şu içmiş olarak o su tartıyı ne kadar etkiler bilmiyorum artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?