Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Az once tartildim fistik 65.7 cikti mezun olurken 63.3 du fark 2.4 ama 1 kilosu hemen gider bence cunku normal ve bazende fazla fazla yiyorum diyete baslasam odem gidecek 1 kilo eksik olur

Öğlenleri vaktimi yürüyüş için kullanıyorum. O yüzden hafif birşeyler yiyorum. Aslında 2,5 öğüne alışmaya başlamıştım. Kilo vereyim diye şaşırtmaca yapayım dedim ve 6 öğüne geçtim bir ara. Hızlıca 2 kiloyu o şekilde verdim.
Akşama tavuk göğsü haşlama olabilir. Organik tavuk alıyordum hep ama hazmı zor bugünlük klasik piliçten alayım. Yanına da yoğurt sindirimi hızlandırır. Çocuklara da şinitzel yaparım artık .
Sabah erken uyanabilirsem ben de leslie ile başlayım güne. Boyun ve bel için esneme yapıyordum bir ara iyi oluyordu.

Bende öyle kahvaltı öncesi çıkmıyorum. Kızlar benim şuan sizin yazdıklarınızdan korkudan tuvaletim geldi içeri girmeden

Sabah bir patates yedim direk WC gittim. Çeyrek bardak su şimdide dişçiye geç kaldım diye içerdeki hastayı bekliyorum. İnşallah korkudan bağırsağım çalışmaz.
Sabah wc sonrası tartıldın mı canm tartılmadı isen eve gider gitmez bisey yiyip içmeden önce bir tartıp bakalım
Tatlım 5dakka sonra tartılcam ama tartı işi biraz karıştı inanilmaz susamış olarak kalktım wc ye de çıkmadım wc yi bekliyim öyle tartılırım dedim hala gelmeyince heralde dün çok çıktım gelmiycek dedim susuzluktan da için yanıyor gittim 500ml soğuk suyum hepsini içtim bu seferde wc ye çıktım şimdi tartılcam ama 500ml şu içmiş olarak o su tartıyı ne kadar etkiler bilmiyorum artk

yok artık
ne tatlı canın varmış
tedavi sürecini iyi yaptırabiliyorsun bari bu korkaklıkla
tugbaFB sümeyye ban yemiş fark ettiniz mi
canım bana yazdı listeden çıkarın ailevi sebepten dedi
ban değil kapattı o zaman

başla canım hem yağ yakımını hzlandırırız böylece
dün gece wcden çıkmadın sabah çıkmaman normaldi kuzum
hadi tartılın merak ediyoruz

kızlar bu hafta sonunculuk gelecek sanırım
daha ben eksiyim bu hafta diyeninizi duymadım ve bugün perşembe
bi ceza gelecek bize ama hadi hayırlısı
ben bi menüleri geziyim neler yemişiniz bakıyım
Uçuk kızla ben kesin eksiye geçmiş oluruz canım detoks etki edecek bugün bile dünki +900 ün 600ü gitmiş bile hemde 500ml su içip tartılmıştım o halde bile öle çıktı yani kesin o 300de gitmiştir su içtiğimden görünmedi ama yarına eksi gelir bugün bol bol zıplıycam ve yürücem çakılda güzel ekside imiş bence yarına herkes baya toparlar

Son düzenleme:
Kızlar tuz içtiğiniz tüm sıvıların vücutta tutumumundu sağlar karbonhidrat kendinin 4katı kadar vücutta su tutulumu yapar takımın durumu kötü olağan üstü hal ilan ediyoruz detoks yapanlar hariç hepimiz an itibari ile sabaha kadar sıfır karbonhidrat sıfır tuz yapalım herkesin ödemi atılsın ve ödem atıcı sporlardan tercih edin bugün koşu,lisle,zıplama hoplama,dans gibi bunlarda hızla ödem attırıŕ hadi bastıralım kızlar sabaha bu takımda kimse de artı kalmayacak eksiler görünecek

Şimdi dişçiden çıktım 67.4 çıktı ama patates sonrası tartıldım unuttum evden çıkmadan tartıldım

hadi kuzum inşallah size güveniyorum

Sabah bir patates yedim direk WC gittim. Çeyrek bardak su şimdide dişçiye geç kaldım diye içerdeki hastayı bekliyorum. İnşallah korkudan bağırsağım çalışmaz.
Çalışsın kız ama dşçiden çıkınca
Az once tartildim fistik 65.7 cikti mezun olurken 63.3 du fark 2.4 ama 1 kilosu hemen gider bence cunku normal ve bazende fazla fazla yiyorum diyete baslasam odem gidecek 1 kilo eksik olur
çok almamışsın canım 1 kilo ödemdir zaten. 2 haftada devam edersen diyete hemen 63e düşersin. spor ne alemde
Silent scream mi kuzum bende fark ettim ban degil direk hesabini mi kapatti ne yapti tubiye soracaktim unuttum kaldı
hesabını kapatmamışır ya

wc ve su birbrini dengeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…