Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben hergün WC çıkamayan ben üçüncüyü çıktım. Bu benim için mükemmel bir şey ama karnım şişti. Sanırım çayları büyük bardakta yapmamın sonucu şişirdi.

Durumunu görmüş olmuş canım şimdi o da daha çok çalışır kendini daha zorlar. Sen sıkma canını. Menopoz olayını çok takma bence vücudun rahat ve huzurlu alışsın değişime

Merhaba
bende 15 gün önce başladım.
15 günde 2400 yağ kaybı var.
4 kg ödem atmissin dedi diyetisyenim.
tartıda 6.400 eksik göründü.
birşey anlamadım.Yardimci olursan sevinirim

Sana atarim instgram dan canım benim takip ettiğim bir astrolog var o paylaşıyor her hafta.
Manavgattan kilo almadan dönecem inşalalh gelince de listeye devam edecem eğer duraksama olursa direk patates detoksu yapacam son kilolarımı öyle verecem zaten 60 62 arası olyum şimdilik bana yeter

Yarin kaç çıkacağını merak ediyorum
Napim kuzum 67.beni 1 hafta kadar zorladı adet oldum bugün yarın umarım 66lari görürüm.
Haftaya cuma manavgata gitme ihtimalim var 65 olursam düz benden iyisi yok orda zaten sürekli hareket halinde oluruz görümcem ile yediklerim etki etmez zaten herkes diyette
Niye oyle oldu ki acaba ilac aliyo musun onlardan mi acaba 2 gun gecti bnmde ama zatn bi kac gun aksayabiliyo
Antibiyotik kullandım dişçiye gittim kilo kaybim oldu 3 kilo kadar normal aslında .
2 3 günlük aksamayi normal sayıyor drler canım

Yavas yavas gitsin saglam gitsin kuzu yaa ama acelemizde var iste

Olsun kuzum 65 olmasan da 67 nin altina düşersin regli de olmussun oradan da gider ne kadar olsa kar
Iyi olmus gorumcemde diyetteymis beraber diyet mod takilirsiniz

Ben hergün WC çıkamayan ben üçüncüyü çıktım. Bu benim için mükemmel bir şey ama karnım şişti. Sanırım çayları büyük bardakta yapmamın sonucu şişirdi.
Evt da çaylardan şiş oluyor karın ama dediğim gibi sürekli wc ye çıkartıyor sonrada çok güzel düşüş oluyor çok sevindim ☺ sabah gelsin eksiler

Olsun kuzum 65 olmasan da 67 nin altina düşersin regli de olmussun oradan da gider ne kadar olsa kar
Iyi olmus gorumcemde diyetteymis beraber diyet mod takilirsiniz
Evet 66 bile bana yeter aslında bu ara ama veriyorkende devamı gelsin artık.
Sen kaç oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…