Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimde annemi hep hollandalı sanıyorlar. Beni de gürcü. İnsanlar sürekli farklı slav dilleriyle benimle konuşmaya çalışıyor insanlara inandıramıyorum bazen. İyi hoş bazen türk nesli nasıldır onu da düşünmüyor değilim. O kadar çok büyük bir osmanlı devleti nasıl bu kadar küçülmüş.

Bir salatalık bir biber bir domates 3 çiğ badem yedim. Hala WC olayı devam ediyor. Bugün sıvıyı sona bıraktım şimdi onu bitiricem.

kaptinn bak ben sana oteldeki köpük partisinden foto atayım rahatla canım hepsi şişman hatta burda bana ekli arkadaşlarda var instegramimdan gördüler yani şişmandı kız coğunluk ama sahnedeki 3 kıza bakma sonuçta onlar dansçı sen ortada oynayanların fiziklerine bak hepsi rus

Iyiymis cnm

Kesin uzak bir kaç nesil önce genlerimiz de vardır birşeyler ya yoksa bukadar benzerlik olmaz yani bazı kişiler gerçekten türke benzemiyor çünki onlarda bir kac kuşak önceden gelen birseyler vardr benim babamda beyaz ten rekli gözlü uzun kirpikli ben de göz rengi hariç aynı ona benziyorum ablam anneme benzemis ama baba tarafimda onların taraf zaten böyle halalarımın ikiside bembeyaz ten,sarı saç, mavi göz uzun kirpikli ve ufak dik burunlular kuzenlerde öle bence büyük büyük nenelerden biri zamanında yabancı dir sizinde hollandalidiri

Son düzenleme:
Hepimiz hep beraber rekorumuzu kıralım canım şuan müzik açtım ben de.
Kediyi dışarı çıkarmaktı amacım yürüyüş taşmasını taktırırken patisinden bir çıt sesi geldi. Umarım bir şey olmadı ama dışarı çıkmamak için tüllerin arkasına saklanınca ben de dans edeyim dedim.

Ben işteyim. Önümüzdeki hafta da işlerimi hızlandırıp bitirip 3 hafta (bayramla beraber) uzun bir tatile çıkacağım.
Tatil harika imiş ama Diyet e devam edeceksin ve buraya dimi canım ? Sen Listeye yeni girmiştin listeden izne çıkamıyorsun diye biliyorum

Sen bize bakma kız hepsi çirkin
Evet anliyorum
Biz ruslardan mı konuşuyoruz yoooo sen yanlış okumuşsun biz onları hiç beğenmeyiz ıyyyakkk.
Bizim begenmemiz onemli deg esim begenmesin yetdr
Ay evet yaas bnde tatile gittigimde hic zayif rusa denk gelmedim hele erkekler bide öz guvenle daracik mayo giyiyolar

Evet anliyorum

Bizim begenmemiz onemli deg esim begenmesin yetdr

Ay evet yaas bnde tatile gittigimde hic zayif rusa denk gelmedim hele erkekler bide öz guvenle daracik mayo giyiyolar
Aynen ya o kiloyla adamlarda daracık minicik mayo kadınlarda da hep tanga var yani göbek möbek selülit umurlarında diil

Yoktur inşallah bir şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…