- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.621
her opu zamanı serum takıldığında bayıldımyok artık
ne tatlı canın varmış
tedavi sürecini iyi yaptırabiliyorsun bari bu korkaklıkla
canım bana yazdı listeden çıkarın ailevi sebepten dedi
ban değil kapattı o zaman
Evet kuzum cok degilÇalışsın kız ama dşçiden çıkınca
çok almamışsın canım 1 kilo ödemdir zaten. 2 haftada devam edersen diyete hemen 63e düşersin. spor ne alemde
hesabını kapatmamışır ya
Normalde wc sonrası tartılıyorum ama su içmeden tartılıyorum bu kez dengeleyince wc ye çıkmamış gibi olduwc ve su birbrini dengeler
Canm sürekli düşüş oluyo ondan umursmadm bide geçen sefer yaptgm dan sonucu biliyorumucukgenclik ve blonde ambition anlaşmış gibi ne kadar vereceklerini bizden gizliyorlar kızlar
birisi su içip tartılmış diğeri patates yiyip
ben detoks yapıcam çatlarım sabah kaç çıkacam diye
korkak korkakher opu zamanı serum takıldığında bayıldım
iğnelerde ağlıyordum
..
sümeyye ye üzüldüm umrım kötü birşey yoktur.
Artısız dönmene sevindim şuan bende en son kilomdayım almadım ama veremiyorum da dikkat edemiyorum bazen öğün atladığım filan oluyor ağustos sonuna ancak aktif olabilirim gibi geliyor şuan için baksan mesai saatleri nasıl geçiyor anlamıyorum ama mesai bitimi işler yoğunlaşıyor karışık durumlardayız bi 5 gün izin alabilirsem bende çocukları denize götüreyim istiyorum evde sıkıldı onlarda senin adına çok sevindim inşallah bayram öncesi hedefe ulaşır mezun olursunBizde seni merak ediyorduk hatta daha gecen gun htc ve tuğba ile seni konustuk napiyo nezamn döner acaba filan diyeiyuki uğradn canm keßke yoğunlukda bitseymisde geri başlasaymışsın olsun bitince gelirsin sende biz buralardayız bekleriz takımcanak bayram hedefi koyduk bizde bakalm onu tutturmaya çalışıcaz hep beraber bide spor listesi yapıyoruz gine kişisel kapışmalarda yaptk yakın kilolar da 2li kapışıyor herkes gene harektlenip hızlandırmak ve hirslandirmak için birşeyler yaptk gene devam ediyoruz ✌ benim de son 3-4 kilom kaldı mezun olmak üzereyim canım tatilden hiç artisiz dondum ve haftaya ikinci tatilde olup gene hiç bozmadan donucem çok kararlı gidiyorum şuan 62 kilo oldum elif ❤ 1.takima basladigimizda ben ilk hafta 75.8 mişim yaa inamiyorum ordan 62 ye geldim sonunda 60a da veda etmek üzereyim
inslh kuzumArtısız dönmene sevindim şuan bende en son kilomdayım almadım ama veremiyorum da dikkat edemiyorum bazen öğün atladığım filan oluyor ağustos sonuna ancak aktif olabilirim gibi geliyor şuan için baksan mesai saatleri nasıl geçiyor anlamıyorum ama mesai bitimi işler yoğunlaşıyor karışık durumlardayız bi 5 gün izin alabilirsem bende çocukları denize götüreyim istiyorum evde sıkıldı onlarda senin adına çok sevindim inşallah bayram öncesi hedefe ulaşır mezun olursun
Aynen hadi bakalım kızlar eksiler olsun artık ben sabah yürüdüm spor yaptım ama öğlenden sonra da ziplicam durmak yok artı girmek istemiyorum yarin listeyeKızlar tuz içtiğiniz tüm sıvıların vücutta tutumumundu sağlar karbonhidrat kendinin 4katı kadar vücutta su tutulumu yapar takımın durumu kötü olağan üstü hal ilan ediyoruz detoks yapanlar hariç hepimiz an itibari ile sabaha kadar sıfır karbonhidrat sıfır tuz yapalım herkesin ödemi atılsın ve ödem atıcı sporlardan tercih edin bugün koşu,lisle,zıplama hoplama,dans gibi bunlarda hızla ödem attırıŕ hadi bastıralım kızlar sabaha bu takımda kimse de artı kalmayacak eksiler görünecek
Aralikta kuzuÇok aminnnn...
Ahaha okurken benimde aklıma geldi
ucukgenclik sesten karın gurultun arada kaynarda cırcır olursan ne olcak
Eşin ne zaman gelecek canım
Tatlı kız ne ara bu kadar aldın beni geride bırakmaya için el vermedi kilo almaya mı karar verdin
Ayy ayni benkorkak korkak
ben çatır çatır yapıyordum iğneleri eşim şok geçiriyordu
en son 3 iğne vuruyosun ya (çatlatma iğnesi) 2 bacaktan bi göbekten di benim eşim dedi hemşire vursun gel gidelim yok dedim ya nolacak kendim vururum, bacak bacak üstüne attım önce birini sonra diğerini en son göbek, yuh dedi nasıl bi acı eşiğin var
aynı şekilde doğumda suni sancı verdiler yan odadaki kızada vermişler kız nasıl bağırıyor ama duvarları yumrukluyor acıdan ben sinirden gülüyorum hep, yan taraftakinin eşi kıza beni anlatıyomuş gülüyo o sen niye bu kadar bağırıyosun diye(kız bana sinir olmuştur eminim) , sonra tabi o kadar sancıya rağmen kızım gelmedi sezeryan oldum ilk gece dışında hiç yatmadım
valla bende öle hiç yatak açılmadı banada evdeAyy ayni benbana da sanci etki etmemisti sezeryan oldum daha hastanede ayaklanmistm eve geldk yatmadm fln millet ne kiziyodu
İlkinde o kadar hareket ikincisinde duble enerji yapmasın.valla bende öle hiç yatak açılmadı banada evde
benim kızım sarılık oldu hastanede yattı 2 gün süt sağıp götürüyoduk devamlı , annem eşim götürsün gelsin diyordu ama ben kaçıp taksiye binip gidiyordum, eşimde beni bildiğinden anneme çaktırmayalım koş koş diyordu bende tamam çabuk ayaklandım ama abartma koşacak kadar değil dedim
diyorum bunda arada kaynadı ama ikincide memlekette doğum yapıp prensesler gibi ağırlanmak istiyorum diyorum annem o şansı kaçırdın ilkte yapacaktın diyor
yok yok naz yapıp yatacamİlkinde o kadar hareket ikincisinde duble enerji yapmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?