Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok artık
ne tatlı canın varmış
tedavi sürecini iyi yaptırabiliyorsun bari bu korkaklıkla

canım bana yazdı listeden çıkarın ailevi sebepten dedi
ban değil kapattı o zaman
her opu zamanı serum takıldığında bayıldım
iğnelerde ağlıyordum
..
sümeyye ye üzüldüm umrım kötü birşey yoktur.

Çalışsın kız ama dşçiden çıkınca

çok almamışsın canım 1 kilo ödemdir zaten. 2 haftada devam edersen diyete hemen 63e düşersin. spor ne alemde

hesabını kapatmamışır ya
Evet kuzum cok degil
Spor da genelde yürüyüş lesli yapiyordum tekrar baslayacagim yuruyuslere
Zaten agirlikla falan birsey yapamıyorum kolumda sıkıntı var
Yuruyusle de guzel vermiştim yine yurumeye baslarim hafta da 3 gun esim evdeyken cikarim pazrt. Sali carsamba izinli o gunler benim yuruyus gunu

wc ve su birbrini dengeler
Normalde wc sonrası tartılıyorum ama su içmeden tartılıyorum bu kez dengeleyince wc ye çıkmamış gibi oldu neyse sorun diil zaten perşembe bugün canm yarın tartılmadan önce birşey yiyip içmem

Canm sürekli düşüş oluyo ondan umursmadm bide geçen sefer yaptgm dan sonucu biliyorum öğlen patatesimi yemeden önce gene tartılırım bakalım

her opu zamanı serum takıldığında bayıldım
iğnelerde ağlıyordum
..
sümeyye ye üzüldüm umrım kötü birşey yoktur.
korkak korkak
ben çatır çatır yapıyordum iğneleri eşim şok geçiriyordu
en son 3 iğne vuruyosun ya (çatlatma iğnesi) 2 bacaktan bi göbekten di benim eşim dedi hemşire vursun gel gidelim yok dedim ya nolacak kendim vururum, bacak bacak üstüne attım önce birini sonra diğerini en son göbek, yuh dedi nasıl bi acı eşiğin var
aynı şekilde doğumda suni sancı verdiler yan odadaki kızada vermişler kız nasıl bağırıyor ama duvarları yumrukluyor acıdan ben sinirden gülüyorum hep, yan taraftakinin eşi kıza beni anlatıyomuş gülüyo o sen niye bu kadar bağırıyosun diye (kız bana sinir olmuştur eminim) , sonra tabi o kadar sancıya rağmen kızım gelmedi sezeryan oldum ilk gece dışında hiç yatmadım

Artısız dönmene sevindim şuan bende en son kilomdayım almadım ama veremiyorum da dikkat edemiyorum bazen öğün atladığım filan oluyor ağustos sonuna ancak aktif olabilirim gibi geliyor şuan için baksan mesai saatleri nasıl geçiyor anlamıyorum ama mesai bitimi işler yoğunlaşıyor karışık durumlardayız bi 5 gün izin alabilirsem bende çocukları denize götüreyim istiyorum evde sıkıldı onlarda senin adına çok sevindim inşallah bayram öncesi hedefe ulaşır mezun olursun

inslh kuzum inslh bayrama yetişir ama yetişmezse en geç ağustos sonu mezuniyet planlıyorum bende sende inşlh ağustos sonu döndüğünde mezun olmak üzere dönmüş olur tüm fazlalıklarından bu sefer kurtulursun inslh izin de olur 5gün sanada çocuklarada gerçekten çok iyi gelecektir

Aynen hadi bakalım kızlar eksiler olsun artık ben sabah yürüdüm spor yaptım ama öğlenden sonra da ziplicam durmak yok artı girmek istemiyorum yarin listeye

Aralikta kuzu

Ayy ayni ben bana da sanci etki etmemisti sezeryan oldum daha hastanede ayaklanmistm eve geldk yatmadm fln millet ne kiziyodu

Ayy ayni ben bana da sanci etki etmemisti sezeryan oldum daha hastanede ayaklanmistm eve geldk yatmadm fln millet ne kiziyodu
valla bende öle hiç yatak açılmadı banada evde
benim kızım sarılık oldu hastanede yattı 2 gün süt sağıp götürüyoduk devamlı , annem eşim götürsün gelsin diyordu ama ben kaçıp taksiye binip gidiyordum, eşimde beni bildiğinden anneme çaktırmayalım koş koş diyordu bende tamam çabuk ayaklandım ama abartma koşacak kadar değil dedim
diyorum bunda arada kaynadı ama ikincide memlekette doğum yapıp prensesler gibi ağırlanmak istiyorum diyorum annem o şansı kaçırdın ilkte yapacaktın diyor

blonde ambition canım bu nasıl bir şeydir. Ne yesem tuvalette buluyorum kendimi. Şimdi öğle yemeğimi yedim. Patates yanına yarım domates ve biber ve salatadan küçük kase salata yaptım. Patates üstüne doğradım. Bir limon sıktım. Daha masayı toplamadan WC te geldim. Ben bunu hergün yapmak istiyorum.

İlkinde o kadar hareket ikincisinde duble enerji yapmasın.

Kızlar bu rus ırkı nasıl birşey ya gerçekten farklı yaratılmışlar çok güzeller bu kız baya zayıf bundan biraz daha kilolu olacak şekilde olmak isterdim Ama yüzü çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…