Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben yemek yedim 4 gibi simdi oglusu uyutuyorum yarin misafirler gelcek onlara hazirlik yapcam , allahtn bugin gelmiyolar
Evet ya tam cuma tarti sonrasi harika bir gün misafirleri hep cuma çağırmak lazım benimde karnım aç ama canım artk patates istemiyor mecbur son bir kez daha yiycez

Evet ya tam cuma tarti sonrasi harika bir gün misafirleri hep cuma çağırmak lazım benimde karnım aç ama canım artk patates istemiyor mecbur son bir kez daha yiycez
Kabiz olcaniz kizzzz eger kilo verirsem.kendime ödül vercem veremezeem yemicem

Benşm

Benim kız birkaç gündür gündüz uyumuyor. Sporu akşam yapıyorum o yüzden genelde. şimdi de ev toparlamaca ama, almış başını gitmiş valla.
Çocuklu kadınların genel ev hali canım çok normal hem o neki sen az büyüsün ozaman gör salonda ne var sa yatak odasına yatak odasında ne varsa mutfağa mutfakta ne varsa balkona taşıyıp evi 1 saat içinde altını üstüne getirip 5saattlik toplamayla anca düzelecek şekle sokma yeteneğine sahip oluyorlar

Vay halime benim mutfağımçok sakat bir de. Çocuk yaralanmasına çok açık. Bakalim napcam. Küçük çocuklu misafir geldiğinde aklım gidiyor çocuğa bi şey olcak diye. Ayaklanmadan hal çare bulmam lazım.

Yok canım tam tersine magnezyum oranı yüksek olduğu için ishal yapıyor hatta uçuk da bende 2gündür wc den çıkamadık
Aa cok iyiymis bende oglusa haslicam simdi patates dis cikartuyo ondn herhalde bugun 4 5 kere kaka yapti insallah ise yarar

Bizim kediye ne demeli bugün masaya attığı patisiyle kaşar tabağını yere bir çekti yetişemedim. Bu da yetmiyormuş gibi artık masa örtüsünü de çekiyor. Masada ne varsa indiriyor aşağya. Masada telefon melofon ne varsa atıyor aşağya yatıyor sonra keyfi alem

slm kizlar napiosunuz, ja ben buhafta hic spor yapamadim biraz sorunlar vardi bitürlü asiilamiyan pek moralimde yoktu ki hala yok ama insallah haftaya yine güzel baslicam spora hatta is yerinde beachvolleyballa yazildim her hafta bir iki Saat oynicaz disarda hem plates Hemde body workout baya iyi olcak haftaya insallah. buhaftadan sade ve sadece öglenleri 25 dakika tempolu yürüyüsüm var onu hergün yaptim blonde ambition onu katabilirmisin?

Ben burada neler neler öğreniyorum.
Benimde diş çıkarasım geldi.
bizde artik cikma eksilir o disler
Kuzuu napiyosun nasilsin noldu niye moralin bozuk

Canm bugunki son alıntıya ekleye bilirsin yürüyüşlerini bugün listenin 4. Günü oluyor 4günlük yürüyüşünü hesaplayıp ekleyebirsin canım

kart adaylara gelirsin canım
takılırız orda

ay hiç korkmam ben
o kadar alışığım o koltuğa ki
Olur canimsuper olur

[/QUOTE]
Günde 3 öğün yiyorum öğlen işyeri yemekhanesinde çıkan yemekleri yiyorum bugün sabah kahvaltısı hariç güzeldi menum

blonde ambition canım senin bu detoksu ben 2 günlük yapmak istiyorum. Yarın ve öbür gün olmak üzere. Bildiğim kadarıyla 3 öğün yağsız tuzsuz sadece patates yiyoruz , birde detoks suyumuz var . Onun dışında başka bişey var mı sanırım 2 bardak yesilcay ve 2 maden suyu bide

Evt canım detoks şekilde ama 3gün yapılmıyor 3gun zararlı eğer yenirse ters etki eder metobolizmayı bozarsın demişti diyetisyen ondan okuyanlar oluşa yanlış bilgilenmesinler diye söyliyeyim canım zaten detoks 2gün yapılmalıymış canım tam uygun sana yani 2gün patates sonrası 2günlük detoks sonrası programı var protein ağırlıklı yapılıyor ve detoks ile attigin kilonun kalıcı olmasını destekliyor istiyorsan onu da yazarım biz de yarın ona geçicez

Çok iyi olur canım onu da bana atarsın onu da yaparım tam olur üstüne zaten wc sorunu var patates bana çok iyi gelir yarın başlıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…