- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.781
Tebrik ederim canimBen de geçen cuma 77.8 idim
Bugün 76.3 olmuşum
-1.5 kilo
Hala regli olmadım inşallah pazar olurum da haftaya cumaya daha çok ekşi görürüm. Bayram hedefimi biliyorsunuz. Çookk gitmesi lazım çok.
Bende 5 kiloCUK verdim mi tamamdir
Gecmis olsun canim doktora gittin miSelam kızlar, bu sabah 56,2 çıktım. Yüzdem 0,5. İki gündür tuvalete çıkamıyorum ama. Çok çok hastayım ateşim düşmüyor
iyim canim idare ediom aman sorma benim zaten tek bi derdim vardi buraya geldigimden beri esimin okulu sonunda bitti ama bitiremeden bitti… yine sivalar cikmaza girdi ve benim yeni yollar deneyecek denetecek gücümde yok artik Burda bitirdik bu konuyu bundan sonra okul yok meslek yada herangi baska bisey olcak insallahbizde artik cikma eksilir o disler
Kuzuu napiyosun nasilsin noldu niye moralin bozuk
Ben tartildim dunle ayni 65.7 cikti
İzinden geliyorumTebrik ederim canim
5 kilocuk mu o ney ki çerez çerez boyle gidersen o bes kiloyu da vermek cok uzun surmez kuzum
Gecmis olsun canim doktora gittin mi
Hayirlisi olsun kuzum belki boylesi daha iyi olcaktir sizin icin ya gercektn cok zor orda okumasi yada esin istekli degildi calismaya baslarsa belki anlar zorlugunu bitirir okulu sen kendini üzmeiyim canim idare ediom aman sorma benim zaten tek bi derdim vardi buraya geldigimden beri esimin okulu sonunda bitti ama bitiremeden bitti… yine sivalar cikmaza girdi ve benim yeni yollar deneyecek denetecek gücümde yok artik Burda bitirdik bu konuyu bundan sonra okul yok meslek yada herangi baska bisey olcak insallah
minnaklara ekle kuzum kendini en acilindenBen tartildim dunle ayni 65.7 cikti
Ekledim kuzumminnaklara ekle kuzum kendini en acilinden
**14.Takım 631.Etap***
Mavi95 (76.5///%)
ucukgenclik (66.6///%)
dugi (56.5///%)
kaptinn(59.3/58.8/0.5/0.84%)
Silent Scream (71.3///%) Kendi isteği ile ayrılmak istiyor.
antiaging (69.1/68.9/0.2/%0.29)
cakilinannesi (77.8/76.3/1.5/%1.93)
Dlrykc (54.0/53.8/0.20/%0.37)
yellow girl (62.5///%)
Verano_porteno (58.5/62.6/+4.1/%-0.25) 604. etapta bildirimsiz izine ayrılan üye kilo artışı ile geri döndü. (%5 ve 6 ay kuralından faydalanarak) Yüzdesi 28 e bölündü.
14. Takım ortalaması
kendimi denemek istiyorum dersen aday listesinde başla kuzum bu hafta, baktın diyete adaptesin haftaya listeye alırızEkledim kuzum
Mezun olduktan 6 ay sonra girilmiyirmuydu fistikkendimi denemek istiyorum dersen aday listesinde başla kuzum bu hafta, baktın diyete adaptesin haftaya listeye alırız
ahahahaatugbaFB
Benim rakip kopmuş gidiyor her hafta 1,5 kg den aşağı vermiyor maşallah benim ona yetişmem imkansız haftada dört dönsemde 1 kilo bile gitmiyor hiç bir zaman . Valla o 69 u gördüğünde ben 73 lerde olucam büyük ihtimal . TebriklerKizilbodur
kendimi denemek istiyorum dersen aday listesinde başla kuzum bu hafta, baktın diyete adaptesin haftaya listeye alırıztugbaFB canım 59.2 kilom aday listesindenmi baslayacam
ay ben onu bigarip için yazmıştım sana mı gitmişMezun olduktan 6 ay sonra girilmiyirmuydu fistik
Aday listesinde veririm kuzum zaten cok degil ki 2.5 kilo versem tamam yine 63 olur
canım son listeyi alıntılayıp [QUOTE kısımlarını silip paylaşman gerekiyorCildiricam vallahi bi 75 i ucundan göremedim ya her tartildigimda mutsuzum . Neden bi kere olsun sasirtip 1 1.5 kg gtmiyor anlamadım
tugbaFB 76.1 cikti
Hatlar karıştıay ben onu bigarip için yazmıştım sana mı gitmiş
ne listesi sen aday listesinde 2 haftada toparlarsın
Hatlar karıştıonceki mesajlari okuyunca anlafim kuzum
Yok naparsam yapayım benim kilo aşırı yavaş iniyor sanırım gerçekten yağdan vermeye başladım ve çok yavaş ilerliyorahahahaaelini çabuk tut o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?