- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.821
kuzum netinle alakalı değil kk dan sanırım bende aynı sorunu yaşıyorum bugünYa netim o kadar kötü ki sayfa yenilenmiyo. Mesaj paylaşılmadı gözükmüyor tekrar cevapla diyorum. Meğer 3 kez paylaşmışım zaten.
canım 100 gram geçmişin beni 66.3 çıktım bende**14.Takım 631.Etap***
Mavi95 (76.5///%)
ucukgenclik (66.6/66.2/0.4/%0.60)
dugi (56.5/56.2/0.3/%0.53)
kaptinn(59.3/58.8/0.5/0.84%)
Silent Scream (71.3///%) Kendi isteği ile ayrılmak istiyor.
antiaging (69.1/68.9/0.2/%0.29)
cakilinannesi (77.8/76.3/1.5/%1.93)
Dlrykc (54.0/53.8/0.20/%0.37)
yellow girl (62.5///%)
Verano_porteno (58.5/62.6/+4.1/%-0.25) 604. etapta bildirimsiz izine ayrılan üye kilo artışı ile geri döndü. (%5 ve 6 ay kuralından faydalanarak) Yüzdesi 28 e bölündü.
14. Takım ortalaması
Bu gece babamla izmire gidicez canım pazartesi dönücez. Orada babam midye yerken gözümün önünde ben durabilir miyim ya da hazır yemek yicez o yüzden önümüzdeki hafta artı çıkarsam sizi kötü etkilerim. Döndüğümde zaten sıkı diyet ve spora başlıycam. Bayramda anneanneme gittiğimde 60 kilo olarak gitmeyi çok istiyorum çünkü. Biliyorsunuz ki her ihtimalle ben kaçamak gene yaparım. İradesizim ben. Dün gece bile annemle bunun tartışmasını yaptık. Ben de kararsızım. İzin konusunda. İzne ayrıldığımda en erken ne zaman dönebiliyorum mesela iki hafta kuralına göre bir cuma geçti diğer cuma girebiliyor muyum?blonde ambition buralarda kuzum ama wcyi bekliyor heralde
valla hiç ağlama 1 kilo fazlan olmasına rağmen güzel toparladınız
bu arada hala kararlımısın canım izine ayrılmakta
tamam tatlım sen bilirsin o zamanBu gece babamla izmire gidicez canım pazartesi dönücez. Orada babam midye yerken gözümün önünde ben durabilir miyim ya da hazır yemek yicez o yüzden önümüzdeki hafta artı çıkarsam sizi kötü etkilerim. Döndüğümde zaten sıkı diyet ve spora başlıycam. Bayramda anneanneme gittiğimde 60 kilo olarak gitmeyi çok istiyorum çünkü. Biliyorsunuz ki her ihtimalle ben kaçamak gene yaparım. İradesizim ben. Dün gece bile annemle bunun tartışmasını yaptık. Ben de kararsızım. İzin konusunda. İzne ayrıldığımda en erken ne zaman dönebiliyorum mesela iki hafta kuralına göre bir cuma geçti diğer cuma girebiliyor muyum?
Bayramdan sonra hmm o zamana hedefim 64 inerim zaten. Bir de böyle deneyelim.tamam tatlım sen bilirsin o zaman
ben listede olmadığında kendini salmandan korkuyorum ki (saldın gördük)
bu hafta izine ayıralım seni bayramdan sonraki hafta tekrar girersin (tabi eksi gelirsen)
Canım cumaya göre 400grm sa harikaKızlarblonde ambition uyanmadı mı daha ben şimdi uyandım. Aslında salı günkü kiloma bakarsak iyi vermişim. Fakat cumaya bakarsak 400 gramcık
aynen canim zaten artik devami yok Hayatina yön vermesi gerekio ve bende bunu ona anlattim cünki böyle devam edemzHayirlisi olsun kuzum belki boylesi daha iyi olcaktir sizin icin ya gercektn cok zor orda okumasi yada esin istekli degildi calismaya baslarsa belki anlar zorlugunu bitirir okulu sen kendini üzme ❤
Tamam canım öyle yapalımkendimi denemek istiyorum dersen aday listesinde başla kuzum bu hafta, baktın diyete adaptesin haftaya listeye alırız
Canm mavi 7gun diyet yaptı oyle -400 sen 5gun istediğini yiyip 2gun patates ile -400 oldun dana ne olsun az dikkat etsen 2gun sonra 65e gidiceksin çünki bu bünyeni şaşırtıp hızlı kilo vermeni sağlıyor yani devamında diyet yaparsan daha hızlı kilo veriyorsun ayrıca bunu yapmasak şuan 67.7 filan gibi bisey di kilon ama şuan 66.2 daha ne olsunBende sinir oldum. 65.9 çıksaydı bari ya keşke
Tamam canım öyle yapalımkendimi denemek istiyorum dersen aday listesinde başla kuzum bu hafta, baktın diyete adaptesin haftaya listeye alırız
Canm mavi 7gun diyet yaptı oyle -400 sen 5gun istediğini yiyip 2gun patates ile -400 oldun dana ne olsun az dikkat etsen 2gun sonra 65e gidiceksin çünki bu bünyeni şaşırtıp hızlı kilo vermeni sağlıyor yani devamında diyet yaparsan daha hızlı kilo veriyorsun ayrıca bunu yapmasak şuan 67.7 filan gibi bisey di kilon ama şuan 66.2 daha ne olsunBende sinir oldum. 65.9 çıksaydı bari ya keşke
+1 dim canım salı günü aynen. Ben de daha kahvaltı yapmadım. Şimdi yapıcam. WC gitmekten yorgun düştü bedenim. Bir de ben maden suyu çok sevmediğim için bir tane içtim keşke iki tane içseymişim bu kadar halsiz düşmezdim.Canım cumaya göre 400grm sa harikaçok iyi sen çarşamba sabah başlamadan önce en az +1kilo diilmiydin zaten hatta fazlası varmı bilmiyorum ama en +1 ise 2günde en az 1.400 gitmiş oldu dimi bütün ödemi atıp yarım kiloya yakında yağ attın daha ne olsun hafta sonu ve hafta başı zaten 5gün istediklerini yedin yasaklar yedin sadece son 2gun bunu yapıp -400 oldun bazen tüm hafta sıkı diyetle -400 anca zor veriyoruz eğer şimdi 2gunde proteini yaparsan dikkatli beslenirsen zaten birkacgun de 65leri de görürsün hem benden daha az gitti
Yine de bayagi gitti canim oyle deme o kadar artidan eksiye gectinBende sinir oldum. 65.9 çıksaydı bari ya keşke
Bende de ayni problem var canim cok yavas mesajlar cok geç gidiyorYa netim o kadar kötü ki sayfa yenilenmiyo. Mesaj paylaşılmadı gözükmüyor tekrar cevapla diyorum. Meğer 3 kez paylaşmışım zaten.
+1 dim canım salı günü aynen. Ben de daha kahvaltı yapmadım. Şimdi yapıcam. WC gitmekten yorgun düştü bedenim. Bir de ben maden suyu çok sevmediğim için bir tane içtim keşke iki tane içseymişim bu kadar halsiz düşmezdim.Canım cumaya göre 400grm sa harikaçok iyi sen çarşamba sabah başlamadan önce en az +1kilo diilmiydin zaten hatta fazlası varmı bilmiyorum ama en +1 ise 2günde en az 1.400 gitmiş oldu dimi bütün ödemi atıp yarım kiloya yakında yağ attın daha ne olsun hafta sonu ve hafta başı zaten 5gün istediklerini yedin yasaklar yedin sadece son 2gun bunu yapıp -400 oldun bazen tüm hafta sıkı diyetle -400 anca zor veriyoruz eğer şimdi 2gunde proteini yaparsan dikkatli beslenirsen zaten birkacgun de 65leri de görürsün hem benden daha az gitti
BENDE kendimi tutamayp o sporu yaptm ya hem akşama aşırı bir halsizlik fenalarıma geldi hem geceye doğru migren başladı hemde belki daha iyi düşüş olacaktı çünki sporla bir miktar kasta artıyor düşüş az görünüyor ama benimki baya az oldu üzüldüm valla+1 dim canım salı günü aynen. Ben de daha kahvaltı yapmadım. Şimdi yapıcam. WC gitmekten yorgun düştü bedenim. Bir de ben maden suyu çok sevmediğim için bir tane içtim keşke iki tane içseymişim bu kadar halsiz düşmezdim.
Valla ya ben de 75.9 çıksa böyle gıcık olmazdım cumartesi 76.3 çıkmışken nasıl taa cuma 76.1 çıkıyor . Hiç verememişim kiBende sinir oldum. 65.9 çıksaydı bari ya keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?