Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar günaydınn, ben 75.9u gördüm bu sabahhh. minik hedeflerimden birini daha yakalamış oldumm. Şimdi sıra bayram hedefindee. Sonra ver elini 70 ardından 65...
Ayy ne güzel canım bayram hedefi kaldı şimdi ilk hedef olarak onu da görürsün umarım ,

Bol sanslar kuzum insallah guzel geçer
Kizlar günaydınn, ben 75.9u gördüm bu sabahhh. minik hedeflerimden birini daha yakalamış oldumm. Şimdi sıra bayram hedefindee. Sonra ver elini 70 ardından 65...
cok sevindim canim
Boyle boyle bir bakmışsın hedef kiloya birsey kalmamis olacak

Senin için Çok değil sen çok iyi veriyorsun canım bugün tam tamına 3 hafta kaldı ve 75küsursun yine hafta da 1.5 versen 3haftada 71oluyor zaten
Çok heyecanlıyım vallaa. Benim kayınpeder biraz tuhaftir. Şişman insanlarla konuşmaz, ezikler hep, laf sokar falan. En son kızım 3 haftalıktı geldi görüştük. Bu bayram eşim gidelim bayramlaşmaya diyo. Ben de kırmak istemiyorum. En azından görünce kilo vermeye başlamış desin. Uzak tutsun pis dilini

Kizlar dun biraz normal beslendim, hem esim tatile gidiio arkadaslariyla aksam yemek fln yedik disarda hem de 3 gunluk bi liste var onu yapiorum hazir o yokken. Genelde 1 kilo ustu veririm o listeyle. Sabah kilo almis kalktim haliyle 63.2 ama bu cuma 61' i hedefliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…