- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.921
Ayy ne güzel canım bayram hedefi kaldı şimdi ilk hedef olarak onu da görürsün umarım ,Kizlar günaydınn, ben 75.9u gördüm bu sabahhh.minik hedeflerimden birini daha yakalamış oldumm. Şimdi sıra bayram hedefindee. Sonra ver elini 70 ardından 65...
İnşallahhhAyy ne güzel canım bayram hedefi kaldı şimdi ilk hedef olarak onu da görürsün umarım ,❤
Görürsün bu azimle devam edersen. İnşallah bende 59u görürüm. Detoksa başlıyorum inşallah güzel kilo attırırİnşallahhhbayrama 72yi görürsem çook mutlu olcamm. Uzun süredir görmediğim bir rakamm.
İnşallahhh. Takipteyim bekliyorum güzel haberi.Görürsün bu azimle devam edersen. İnşallah bende 59u görürüm. Detoksa başlıyorum inşallah güzel kilo attırır
Hadi inşallah canım yaahaber ederim yeterki gitsin yapışan yağlarİnşallahhh. Takipteyim bekliyorum güzel haberi.
Bol sanslar kuzum insallah guzel geçerKızlar bizde babamla İzmire geldik kpss alan bilgisi sınavım var iki gün hiç ümidim yok ama bana şans dileyin lütfen. Otobüsle gelmediğimize çok pişman oldum. Yorgun düşmem sandım ama yolda babam uyumasın diye uyanık kalınca çok yoruldum. WC olayım da devam ediyor ne yersem tuvaletteyim bir şey yemeğe korkar oldum. Tıkanmasın gene. Böyle iyi gidiyor.
Kizlar günaydınn, ben 75.9u gördüm bu sabahhh.minik hedeflerimden birini daha yakalamış oldumm. Şimdi sıra bayram hedefindee. Sonra ver elini 70 ardından 65...
Tebrikler canımİnşallahhhbayrama 72yi görürsem çook mutlu olcamm. Uzun süredir görmediğim bir rakamm.
72 için çok mu uçtum diyordum ama olcak gibi sanki. BakalimTebrikler canım75i görmüşsün ooo oooo artık 72yi garantiledin bence ama sen böyle devam edersen bayram da 72nin bile altında olursun
İnşallahhhcok sevindim canim
Boyle boyle bir bakmışsın hedef kiloya birsey kalmamis olacak
Senin için Çok değil sen çok iyi veriyorsun canım bugün tam tamına 3 hafta kaldı ve 75küsursun yine hafta da 1.5 versen 3haftada 71oluyor zaten72 için çok mu uçtum diyordum ama olcak gibi sanki. Bakalim
Çok heyecanlıyım vallaa. Benim kayınpeder biraz tuhaftir. Şişman insanlarla konuşmaz, ezikler hep, laf sokar falan. En son kızım 3 haftalıktı geldi görüştük. Bu bayram eşim gidelim bayramlaşmaya diyo. Ben de kırmak istemiyorum. En azından görünce kilo vermeye başlamış desin. Uzak tutsun pis diliniSenin için Çok değil sen çok iyi veriyorsun canım bugün tam tamına 3 hafta kaldı ve 75küsursun yine hafta da 1.5 versen 3haftada 71oluyor zaten
Nasil bi detoksmus o oyleKızlar dün detoks yapacağım diye 20tane köfte yedim
Bence kesin olur canim , masallahin var guzel gidiosun. Boyun kacti bu arada hedefin 50 baya azmis, merak ettim.72 için çok mu uçtum diyordum ama olcak gibi sanki. Bakalim
Detoksu bugün yapicam kız dün yeim kofteleri ama ufak boyduNasil bi detoksmus o oyle
Bence kesin olur canim , masallahin var guzel gidiosun. Boyun kacti bu arada hedefin 50 baya azmis, merak ettim.
ucukgenclik basarilar
Boyum 1.50Bence kesin olur canim , masallahin var guzel gidiosun. Boyun kacti bu arada hedefin 50 baya azmis, merak ettim.
ucukgenclik basarilar
Gayet guzel hedef canim, boy kilo arasi fark 10 olsun fln denilio da o bence uzun boylular icin gecerli. Bizim icin esit ile 4 fln ideal.Boyum 1.50
Ay benim algim kit bu aralarDetoksu bugün yapicam kız dün yeim kofteleri ama ufak boydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?