- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.941
Patates detoksu yapıyorum canım bakalım ne kadar gidecekAy benim algim kit bu aralarhangi detoksu yapiosun bugun
Onu Ben de kilo vermem durunca denicemPatates detoksu yapıyorum canım bakalım ne kadar gidecek
Sonucunu bize de bildir bu aradaPatates detoksu yapıyorum canım bakalım ne kadar gidecek
Aslında 48 falan olmak istiyorum ama bi 50'yi göreyim de dünya gözüyle. En son ilkokuldayken 48 kiloydum sanırım.Gayet guzel hedef canim, boy kilo arasi fark 10 olsun fln denilio da o bence uzun boylular icin gecerli. Bizim icin esit ile 4 fln ideal.
Insallah canim, azcik da cabuk olsa fena olmaz. Sporla kilo verince kas agirligi da arttigi icin daha yuksek bi kiloda bile iyi gorunebiliosun. Ben de 59 fln olunca daha yogun spor yapmaya baslicam. Insallah bayramdan sonra Yani.Aslında 48 falan olmak istiyorum ama bi 50'yi göreyim de dünya gözüyle. En son ilkokuldayken 48 kiloydum sanırım.ama hiç böyle spor yaparak kilo vermedim. Şimdi sporla destekleyince 50 iyi bi karar olur belki de. Hep söylerim herkes mutlu olduğu kiloda olsun. Herkes hedefine güzelce sıkıntısız ulaşsın
Hadi bakalım canım inşlh cumaya 61 olucazKizlar dun biraz normal beslendim, hem esim tatile gidiio arkadaslariyla aksam yemek fln yedik disarda hem de 3 gunluk bi liste var onu yapiorum hazir o yokken. Genelde 1 kilo ustu veririm o listeyle. Sabah kilo almis kalktim haliyle 63.2 ama bu cuma 61' i hedefliyorum.
Benimki biraz zor ama sen kesin olursun. Bu hafta guzel vereceksin gibi gelio banaHadi bakalım canım inşlh cumaya 61 olucaz
Kesinlikle katılıyor bizim eşite indikten sonra normal oluyoruz ben şuan 162 ye 62 oldum ve birkaçgün önce foto atmıştım görmüşsünüzdür karın göbek filan hiçbişey kalmadı karın bel çok güzel tam istediğim gibi oldu ve etraftaki herkesde yeter artk sen bu kilonun altını ne yapıcaksın daha fazlasına gerek yok bişeyin kalmamis filan demeye başladı eşimde 2kilo daha ver 60sana tamam diyor 60ın altına gerek yok ne yapcan daha zayıfı diyo oda ☺kesinlikle bizim boylarda ya eşit olamalı ya 4 altı olmalı ben de şimdi 4 altı nı istiyorum 162 ye 58Gayet guzel hedef canim, boy kilo arasi fark 10 olsun fln denilio da o bence uzun boylular icin gecerli. Bizim icin esit ile 4 fln ideal.
Ya aslinda mantiken de bizim boylarda 1 kilo bile cok sey ifade edio. Yani 1.70 lik birindeki 10 fark 1.60 ve alti birinde 4-5 farka esdegerdir. Senin resminde ben de ayni seyi dusundum. Baya iyisin suan, 2 kilo da nolur nolmaz kilon olur. Duz hesap 60 guzel. 58 fazla bile olabilir, ama tabi kendini nerde guzel hissedeceksen. Benim de hedefim 54 ama siki sporlu bi 54Kesinlikle katılıyor bizim eşite indikten sonra normal oluyoruz ben şuan 162 ye 62 oldum ve birkaçgün önce foto atmıştım görmüşsünüzdür karın göbek filan hiçbişey kalmadı karın bel çok güzel tam istediğim gibi oldu ve etraftaki herkesde yeter artk sen bu kilonun altını ne yapıcaksın daha fazlasına gerek yok bişeyin kalmamis filan demeye başladı eşimde 2kilo daha ver 60sana tamam diyor 60ın altına gerek yok ne yapcan daha zayıfı diyo oda ☺kesinlikle bizim boylarda ya eşit olamalı ya 4 altı olmalı ben de şimdi 4 altı nı istiyorum 162 ye 58
O nasıl şey kız tam tersi olması gerekmez miYa aslinda mantiken de bizim boylarda 1 kilo bile cok sey ifade edio. Yani 1.70 lik birindeki 10 fark 1.60 ve alti birinde 4-5 farka esdegerdir. Senin resminde ben de ayni seyi dusundum. Baya iyisin suan, 2 kilo da nolur nolmaz kilon olur. Duz hesap 60 guzel. 58 fazla bile olabilir, ama tabi kendini nerde guzel hissedeceksen. Benim de hedefim 54 ama siki sporlu bi 54Boy 158 bu arada
Kesinlikle canmInsallah canim, azcik da cabuk olsa fena olmaz. Sporla kilo verince kas agirligi da arttigi icin daha yuksek bi kiloda bile iyi gorunebiliosun. Ben de 59 fln olunca daha yogun spor yapmaya baslicam. Insallah bayramdan sonra Yani.
Zaten belli bir kemik, su, kas agirligi var cm basina dusen onlar bizde default var. Onu azaltamayiz. Napabiliriz yagi azaltabiliriz. Uzun birinin atacagi yag fazladir ama daha kisa birinde oransal olarak daha Az. Bilmiyorum yanlis mantik mi kuruyorumO nasıl şey kız tam tersi olması gerekmez mi
Canm öyle değil sonucta 150 ye 50 yada 160a 60 gayet normal kilodu hiç fazlası yok gibi oluyor insanlar ama 180 e 80 normal olabilirmi sence ? 80 kilo bir kadı boyu ne olursa olsun şişman olur hatta 180e 70kilo bile olsa 70kiloda bir kadın ince olamaz anca şişmanlıktan boy uzun diye çıkar belki ama görüntü çok iri ve çok kalın olur asla ince bir görüntüsü olamaz 180de olsa ince olmak icin 65 ve hatta altı olması şart yani 80e cikinfark 15e çıkıyor hatta 20ye çıkıyor ama 150de fark 15 olursa 35 olma gibi bisi söz konusu olamaz yada 150 ye 30kilo olamaz tabikideO nasıl şey kız tam tersi olması gerekmez mi
Aynen Ben olculerimi de aldim bakalim. Daha once kilo verip kendimi iyi hissettigim culerimi de biliyorum. Hedefim onlara ulasmak olacakKesinlikle canmbenim mesela önceden 62de karnım böyle diildi özellikle bu son iki haftada karnım inanılmaz oldu sporsuz 61-62 ile sporlunun ki arasında dağlar kadar fark var bende ondan biran önce mezun olmak istiyorym ve aynen senin gibi 59dan sonra tamamen spor ve incelme odakla ilerlemek istiyorum zaten ozamanda artk belli bir süre sonra 1-2 daha gene gidecek 58 belki 57olacak bizim için artk 60 dan sonra 59dan sonra önemli olan tartı diil mezure kesinlikle
Aşırı mantıklı. 30 kilo olmak istemiyorumCanm öyle değil sonucta 150 ye 50 yada 160a 60 gayet normal kilodu hiç fazlası yok gibi oluyor insanlar ama 180 e 80 normal olabilirmi sence ? 80 kilo bir kadı boyu ne olursa olsun şişman olur hatta 180e 70kilo bile olsa 70kiloda bir kadın ince olamaz anca şişmanlıktan boy uzun diye çıkar belki ama görüntü çok iri ve çok kalın olur asla ince bir görüntüsü olamaz 180de olsa ince olmak icin 65 ve hatta altı olması şart yani 80e cikinfark 15e çıkıyor hatta 20ye çıkıyor ama 150de fark 15 olursa 35 olma gibi bisi söz konusu olamaz yada 150 ye 30kilo olamaz tabikidesonuçta 65-66 lı kiloların üstünde kimse ince olamaz bence zaten 2.mantık ilede 6cm 4parmak ediyor 4parmaklık bir alan için anca 1kilo ekstradan alma hakkı olur 4parmak uzunluk için 10 kilo fark olabilir mi bence uzun boylularin 70kilolarda kalmak icin kendini kandırmalarindan başka birşey diil o hesap yoksa gerçekte tam tersi oluyor ve ondan 175 yada 180 olan mankenler bile 56 kilo en uzunları bile en fazla 58 kilo öyle olmasa 180boya 70 kilo olurlardı 50kilo olmazlardı
Aynen canım doğru diyorsun ben 70 kiloda hiç begenmiyordum vücudumu yağlı geliyordu , çoğu mankenler de 175 boy 57 58 kilo falan , bence 170 birinin 55 56 olması güzel , çok zayıf olmaya da gerek yokCanm öyle değil sonucta 150 ye 50 yada 160a 60 gayet normal kilodu hiç fazlası yok gibi oluyor insanlar ama 180 e 80 normal olabilirmi sence ? 80 kilo bir kadı boyu ne olursa olsun şişman olur hatta 180e 70kilo bile olsa 70kiloda bir kadın ince olamaz anca şişmanlıktan boy uzun diye çıkar belki ama görüntü çok iri ve çok kalın olur asla ince bir görüntüsü olamaz 180de olsa ince olmak icin 65 ve hatta altı olması şart yani 80e cikinfark 15e çıkıyor hatta 20ye çıkıyor ama 150de fark 15 olursa 35 olma gibi bisi söz konusu olamaz yada 150 ye 30kilo olamaz tabikidesonuçta 65-66 lı kiloların üstünde kimse ince olamaz bence zaten 2.mantık ilede 6cm 4parmak ediyor 4parmaklık bir alan için anca 1kilo ekstradan alma hakkı olur 4parmak uzunluk için 10 kilo fark olabilir mi bence uzun boylularin 70kilolarda kalmak icin kendini kandırmalarindan başka birşey diil o hesap yoksa gerçekte tam tersi oluyor ve ondan 175 yada 180 olan mankenler bile 56 kilo en uzunları bile en fazla 58 kilo öyle olmasa 180boya 70 kilo olurlardı 50kilo olmazlardı
Kötü olmuş canım. Hafta sonu yalnız mı takılcak şimdi seni umursamadan arkadaşlarıyla mı olacak. Sen yanlarında olmayacak mısın?
Şimdi o boya bu kiloda artk harika durmaya başlamıştırAynen canım doğru diyorsun ben 70 kiloda hiç begenmiyordum vücudumu yağlı geliyordu , çoğu mankenler de 175 boy 57 58 kilo falan , bence 170 birinin 55 56 olması güzel , çok zayıf olmaya da gerek yok170 boy 70 kilo kesinlikle vücut kitle indeksinde normal diyor ama bence değil löp löp yağlı duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?