- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.901
Saol canim , sen de guzel verdin tebrik ederim. Benim avantajim yeni baslamis olmakti. Istiosan haftaya tekrar kapisalimVerano_porteno rakibim seni tebrik ederim çok güzel vermişsin beni yakalamıssn aramız da sadece 300grm kalmış haftaya o gider hatta elimi sıkı tutmazsam haftaya senin öne geçeceğin belli
Evet iki gün kalıcaz canım. Yok kesinlikle öğle akşam yemeklerinde çorba ve varsa soğuk zeytinyağlı pırasa yemeği en sevdiğim şeydi İzmirde ordu evinde mevsimi değil ama ümit iştePazartesi dönmüş olacakmisinozman hafta sonuda böyle öglen tavuk salta, akşam da yoğurtsebze yapmaya çalış pazartesiye harika bir düşüş gelir pazartesi sende 65'ler bende 61'ler yazacak
Neden öyle düşünüyorsunuz. Hepimiz zor verdiğimiz zamanlara denk geliyoruz. Bazen sabit kalmayı bırakın +1 çıktığımız zaman bile oluyor ama napıyoruz pes etmiyoruz sizde lütfen etmiyin.Ben zayiflayamiyorum o yüzden isteyerek gruptan ayrılmak istiyorum boşa sizi meşgul etmiyim size kolay gelsin
Kötü olmuş canım. Hafta sonu yalnız mı takılcak şimdi seni umursamadan arkadaşlarıyla mı olacak. Sen yanlarında olmayacak mısın?Moralim çok bozuk . Haftasonu tatile gidecektik pazar günü dukkana müşteri gelecekmis sehir dışından. Sırf onun için gidemiyoruz . Eşim ikinci el araba alıp satıyor . Müşteri şehir dışından gelicek genelde sehir dışı olunca alıyorlar. Ama almayadabilir . Neyse baska gun adsm çalışıyormuş sırf onun yüzünden otel rezervasyonu yaptıramadım . Eşim de pazar günü müşteriye bakıp arkadaşlarıyla denize gtcekms. Biz yarın günübirlik gtcez eşimle ama ben kalmak istiyordum tatil o zmn tatil oluyor günübirlik olunca olmuyor . Kendi pazarda takilicak benim pazarimin içine etti .
Beni de zorla geçen tanistigim kadının yanına götürdü eşiyle arkadaş eşim ailecek görüşelim istiyor geçen gitmistik yine cagirmislar hiç isteemesemde soz vermiş eşim gittik kadin ben konusmazsam konusmuyor konu acmazsam sus pus oturuyor çok sıkıldım . Hem bu aksamımin hem de hafta sonumun içine etti resmen . Off
İyi sanslar caniimKızlar bizde babamla İzmire geldik kpss alan bilgisi sınavım var iki gün hiç ümidim yok ama bana şans dileyin lütfen. Otobüsle gelmediğimize çok pişman oldum. Yorgun düşmem sandım ama yolda babam uyumasın diye uyanık kalınca çok yoruldum. WC olayım da devam ediyor ne yersem tuvaletteyim bir şey yemeğe korkar oldum. Tıkanmasın gene. Böyle iyi gidiyor.
Teşekkür ederim canım.İyi sanslar caniim ❤
Haklısın valla canım.boylarimiz yakın bizim 56falan olmamız gerekiyor,48 aşırı zayıf olur ama 56da efsane olurHiç birinci olamıyoruz. İki kilonun üstünde kilo verenler ne yapıyorsunuz ben de yapmak istiyorum. İdeal kilom bu değil benim. Oyuncular 1.66 boy 48 kilo ben 1.69 boy 66.2 kilo çok şişman değil miyim? Onlardan neyimiz eksik.
Ah keşke keşkeHaklısın valla canım.boylarimiz yakın bizim 56falan olmamız gerekiyor,48 aşırı zayıf olur ama 56da efsane olur
Bu sefer de 61yapisti üstüme , bugün patates detoksuna başlıyorumAh keşke keşke
Canım bol şans, çok güzel geçer umarım.Kızlar bizde babamla İzmire geldik kpss alan bilgisi sınavım var iki gün hiç ümidim yok ama bana şans dileyin lütfen. Otobüsle gelmediğimize çok pişman oldum. Yorgun düşmem sandım ama yolda babam uyumasın diye uyanık kalınca çok yoruldum. WC olayım da devam ediyor ne yersem tuvaletteyim bir şey yemeğe korkar oldum. Tıkanmasın gene. Böyle iyi gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?