Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bilginiz varmı hiç 27beden pantolona kalcam kaç cm olunca girerim . Benim eski zayıf kıyafetim olmadığı için internetten kendine küçük beden ciciler almıştım 3 tane pantolon aldim hepsi de 27 beden

Bi ezogelin corbasi yaptım restorant usulü oldu valla . Öğlen yemegimi yedim.simdi yemeeden önce 20 dk dambil ile bölgesel çalıştım 1000 tanede ip atladım bi saate de spor salonuna gidecegim
Ellerine saglik canim pek severim ezogelini ama midemi yakiyo brnim yiyemiyorm. Sporda ne guzel yapmissin spordan once spor

Kizlar bilginiz varmı hiç 27beden pantolona kalcam kaç cm olunca girerim . Benim eski zayıf kıyafetim olmadığı için internetten kendine küçük beden ciciler almıştım 3 tane pantolon aldim hepsi de 27 beden
Hic bilmiyorum ben 27 beden hic giyemedim

Bende balkonda sandalyede süzdürüp oyle asiyorum demirlere bizimde sorun oluyo ya
Bizde direk alttaki huysuz olduğu için aşağya çekip toprağa düşürücek korkusu var canım. Altımızda psikopat paralı bir kadın ve her türlü pis iş yapan erkek var. Baya karışık yani evi yeni alan adam pisliğin teki çıktı bizde yeni eve geçmek şu bu uğraşmaktansa sus pus oturuyoruz işte.

Gunu guzel gecir bari oradan kurtar kuzum
Olabilir odem mi oldu neden oyle cikti ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…