- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.321
Evet hele ki o kıyafetler bir de yeniyse daha güzeltebrik ederim eski kiyafrtlere girmek ne guzeldir
Elde yıkama hafif sıkmayla düşük dercede belki benim de var güpurlu ben de düşünüyorum ben de bilemedim.makinada yikanirmiBattaniye seklinde kenarlarinsa güpurle taslar var. Taslara bisey olur diye korkuyorm yoksa atcm
Kilo gidim gidim gidiyor bari cm den yana yüzümüz gülseKiz mavi deli gibi incelicen vallaha ben geçen gün 100taneyi zor atladim
Emojiler olmasa mrsparanoid bisey yazmamis der geçerim o kadar yokBu nasıl kaptanımgriye karşı bir ılgım vrdi hep
Yaz yazKilo gidim gidim gidiyor bari cm den yana yüzümüz gülseben de mavi yazayım bari
Ay ama sende renkli yaz gerçekten okunmuyo bu ahahahaahHadi bundan sonra sende renkli yaz bak
Tamam canım ben de bununla yazicamAy ama sende renkli yaz gerçekten okunmuyo bu ahahahaah
Ellerine saglik canim pek severim ezogelini ama midemi yakiyo brnim yiyemiyorm. Sporda ne guzel yapmissin spordan once sporBi ezogelin corbasi yaptım restorant usulü oldu valla . Öğlen yemegimi yedim.simdi yemeeden önce 20 dk dambil ile bölgesel çalıştım 1000 tanede ip atladım bi saate de spor salonuna gidecegim
Ben dogumdn onceki butun kiyafetlerime giriyorum o yizdn yeni almam lazimEvet hele ki o kıyafetler bir de yeniyse daha güzel
Yikamaya verdem en az 20 tl alirlar denicemElde yıkama hafif sıkmayla düşük dercede belki benim de var güpurlu ben de düşünüyorum ben de bilemedim.makinada yikanirmi
Hic bilmiyorum ben 27 beden hic giyemedimKizlar bilginiz varmı hiç 27beden pantolona kalcam kaç cm olunca girerim . Benim eski zayıf kıyafetim olmadığı için internetten kendine küçük beden ciciler almıştım 3 tane pantolon aldim hepsi de 27 beden
İnsallah devam edersin disiplinli olÖğlen yürüyüşe ciktim 1.5 saat
Şimdide step-aerobik e gidiyorum ilk ders günüm insallah devamını getiririm ✌
Bizde direk alttaki huysuz olduğu için aşağya çekip toprağa düşürücek korkusu var canım. Altımızda psikopat paralı bir kadın ve her türlü pis iş yapan erkek var. Baya karışık yani evi yeni alan adam pisliğin teki çıktı bizde yeni eve geçmek şu bu uğraşmaktansa sus pus oturuyoruz işte.Bende balkonda sandalyede süzdürüp oyle asiyorum demirlere bizimde sorun oluyo ya
Gunu guzel gecir bari oradan kurtar kuzumAy insallahhh gelsinde eriyelm artikinnn
Bnmde bi kuzen var oyle hamileyken 53 kilo mu neydibide sistim fln diyodu sövuyodm
Bnm annem hala der vampor senin cocugun diyecok cektm ben emziremedm mastit oldm gogsüm patladi o sol tarafta hasar var su an sekil bozuklugu fln atesler icinde yattim haftalarca cocuga bakamadm fln o ara zayiflamistm bak
Bn yine cok yedim kahvaltidadoymuyorm bu ara +500 deyim
Bende ondan diye düsünüyorum canim
Evet canim ben seni heveslendirmek istemedim gizli kriter olmazsa diye muhtemelen gizli kriterin içerisinde eski üye olmak var cunku siz ikinizde yeni sayilirsiniz
Baktım canım 92 olması gerekiyormuşHic bilmiyorum ben 27 beden hic giyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?