- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.281
Aaa varsa yap hareket berekettirKızlar bir temizlik yapasım var size anlatamam yani saatte geç oldu.
Zaten sonra dedim adet bekliyor ordan yandı ışıkYok canim rabbim isteyenlere versinbi bebem var 11 aylik
Maşallah eline sağlık .Aaa varsa yap hareket berekettirben dun aksam ustu 2 yolluk yikadim banyoda mis gibi kuruyolar simdi
Bekliyem bekliyem gelmiyeeeZaten sonra dedim adet bekliyor ordan yandı ışıkAllah bagislasin ama emziriyorsanda içme yeşil çayı
Havalar hafif serinkn guzel oluyo temizlkMaşallah eline sağlık .
Ben de klorakli suyla ve cifle mutfak dolaplarini ve kapilari sildim süpürge yapıp bahçeyi yıkadım
Ellerine sağlık canım. Valla benimde halı tül ne varsa yıkayasım var da bizim apartman huysuz balkona asamıyoruz. Bende ufak temizliğe başladım vallaAaa varsa yap hareket berekettirben dun aksam ustu 2 yolluk yikadim banyoda mis gibi kuruyolar simdi
Benim yerime de yap. O hissi çok özledim. Artık mecburiyetten yapıyorumKızlar bir temizlik yapasım var size anlatamam yani saatte geç oldu.
Evet hangi kriteri saglamadik acaba
Bende kaç gündür evde yoktum ya onunda vermiş olduğu ev özlemi var sanırımBenim yerime de yap. O hissi çok özledim. Artık mecburiyetten yapıyorum
Makinaya sığdığı sürece sorun olmaz herhalde canım. Ben hep makinaya atıyorum. Devrini düşürüyorum sadece 800 yapıyorum kırışmasın diye ütülemediğim içinHavalar hafif serinkn guzel oluyo temizlkbnde yatak örtümı yikicm daha once hic yikamadm makinada mi yikasam bisey olur mu acaba korkuyorm
Aaa neden mezun olmak işe yaramıyor mu ilk hedefim 55' de mi verecekler bana da o zaman ama tek arzum buydu. Bunun için şok diyetler yapacaktım ben bak şimdi hayal kırıklığı oldu.
Bazı gizli kriterler varmış biz berkasla saglamadik sırf 2019da kayıt olduk diyeyse üzüldümAaa neden mezun olmak işe yaramıyor mu ilk hedefim 55' de mi verecekler bana da o zaman ama tek arzum buydu. Bunun için şok diyetler yapacaktım ben bak şimdi hayal kırıklığı oldu.
Cidden niye vermemişler kaptanım. Merak ettim bende.
Veriliyo muyduuuuu
Neden ama ya öyle bi hakkımız varsa niye gizli ki kriterlerBazı gizli kriterler varmış biz berkasla saglamadik sırf 2019da kayıt olduk diyeyse üzüldüm
Keşke bizde olsaydık %90 başarıyla mezun oldukNeden ama ya öyle bi hakkımız varsa niye gizli ki kriterler
Ya şimdiden üzüntüden çikolataya kendimizi verip daha kilo alırsak halbusi sabah 61.3 çıktı bu şahıs
59a kadar düşmem lazım benimYa şimdiden üzüntüden çikolataya kendimizi verip daha kilo alırsak halbusi sabah 61.3 çıktı bu şahıs
Bende ondan diye düsünüyorum canimBazı gizli kriterler varmış biz berkasla saglamadik sırf 2019da kayıt olduk diyeyse üzüldüm
Evet canim ben seni heveslendirmek istemedim gizli kriter olmazsa diye muhtemelen gizli kriterin içerisinde eski üye olmak var cunku siz ikinizde yeni sayilirsinizVeriliyo muyduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?