Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah eline sağlık .
Ben de klorakli suyla ve cifle mutfak dolaplarini ve kapilari sildim süpürge yapıp bahçeyi yıkadım
Havalar hafif serinkn guzel oluyo temizlk bnde yatak örtümı yikicm daha once hic yikamadm makinada mi yikasam bisey olur mu acaba korkuyorm

Havalar hafif serinkn guzel oluyo temizlk bnde yatak örtümı yikicm daha once hic yikamadm makinada mi yikasam bisey olur mu acaba korkuyorm
Makinaya sığdığı sürece sorun olmaz herhalde canım. Ben hep makinaya atıyorum. Devrini düşürüyorum sadece 800 yapıyorum kırışmasın diye ütülemediğim için

aypare ackerman canım proluk vermemişler sana aynı şekilde melisa- 'a da
Aaa neden mezun olmak işe yaramıyor mu ilk hedefim 55' de mi verecekler bana da o zaman ama tek arzum buydu. Bunun için şok diyetler yapacaktım ben bak şimdi hayal kırıklığı oldu.
Cidden niye vermemişler kaptanım. Merak ettim bende.

Bazı gizli kriterler varmış biz berkasla saglamadik sırf 2019da kayıt olduk diyeyse üzüldüm

Ya şimdiden üzüntüden çikolataya kendimizi verip daha kilo alırsak halbusi sabah 61.3 çıktı bu şahıs
59a kadar düşmem lazım benim hatta 58.tatile gidecem kendime 2kg pay bırakıyorum ama 25 gün sürecek tatilim ve onu yemem bunu yemem diyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…