- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.301
Bende balkonda sandalyede süzdürüp oyle asiyorum demirlere bizimde sorun oluyo yaEllerine sağlık canım. Valla benimde halı tül ne varsa yıkayasım var da bizim apartman huysuz balkona asamıyoruz. Bende ufak temizliğe başladım valla
Yapacak bişey yok bende proymusum gibi renkli yazarım artıkBende ondan diye düsünüyorum canim
Evet canim ben seni heveslendirmek istemedim gizli kriter olmazsa diye muhtemelen gizli kriterin içerisinde eski üye olmak var cunku siz ikinizde yeni sayilirsiniz
Siz gönülülerin PROsusunuz
Ama ben teeeee 2012den beri misafir olarak takılırdım buralarda üzüldüm yaBende ondan diye düsünüyorum canim
Evet canim ben seni heveslendirmek istemedim gizli kriter olmazsa diye muhtemelen gizli kriterin içerisinde eski üye olmak var cunku siz ikinizde yeni sayilirsiniz
Belki bir gün bizde pro oluruz yaaAma ben teeeee 2012den beri misafir olarak takılırdım buralarda üzüldüm ya
Ve kızlarrr şu an 63 kiloyken giydiğim pantolonun içine sığdım. Azcik sıktı ama sığdım valla bana ne.daha geçen p tesi denedim de kapanmamıştı. Anneme gösterip ne zaman kapanır acaba bayrama giyebilir miyim demiştim. Bayrama daha da rahat olur
Siz gönülülerin PROsusunuz❤
Dimii kııızzz renkli yazalım bizde ahahahaahahYapacak bişey yok bende proymusum gibi renkli yazarım artıkumut fakirin ekmeği
Hadi bundan sonra sende renkli yaz bakDimii kııızzz renkli yazalım bizde ahahahaahah
Allahtan pro degilsin yoksa yazdigini okuyamayacakmışızYapacak bişey yok bende proymusum gibi renkli yazarım artıkumut fakirin ekmeği
O zaman brn mezun olunca kesin olurumBende ondan diye düsünüyorum canim
Dokusunu bilemedigim için birşey diyemiycem cnm netten araştır bakalım ona gore yikarsin sen nerede oturuyorsunHavalar hafif serinkn guzel oluyo temizlkbnde yatak örtümı yikicm daha once hic yikamadm makinada mi yikasam bisey olur mu acaba korkuyorm
Gizli takip gizli kritere gidiyomuşAma ben teeeee 2012den beri misafir olarak takılırdım buralarda üzüldüm ya
Bu nasıl kaptanımAllahtan pro degilsin yoksa yazdigini okuyamayacakmışız
Battaniye seklinde kenarlarinsa güpurle taslar var. Taslara bisey olur diye korkuyorm yoksa atcmDokusunu bilemedigim için birşey diyemiycem cnm netten araştır bakalım ona gore yikarsin sen nerede oturuyorsun
Hadi insallahO zaman brn mezun olunca kesin olurum
Kiz mavi deli gibi incelicen vallaha ben geçen gün 100taneyi zor atladimBi ezogelin corbasi yaptım restorant usulü oldu valla . Öğlen yemegimi yedim.simdi yemeeden önce 20 dk dambil ile bölgesel çalıştım 1000 tanede ip atladım bi saate de spor salonuna gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?