- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.381
birde sortlu normalini de begenmedi dimek
Bogazlisini bulayim hemenBunun da yakası açık olmaz
Herkes kendi versin cezasınıtugbaFB kaptanım artı çıkanların cezası ne oldu zorla ceza aldırcam kendime
Ceza almadan zora girmeden kendimi sıkıştırmadan rahata veriyorum.
100 kalori diyor canım. İlk birkaç gün ishal yapma ihtimali varmış. Bir de yasaklı listesi var.Allah Allah poposunu çıkarıyor diye mı öyle dedi acaba
Hiç denemedim ama kefirin kalorisi de pek az değil. Bence ac karna kefir içip kahvaltı ve akşam olmak üzere 2 öğün yenirse işe yarayabilir
Denemek lazım aslında..100 kalori diyor canım. İlk birkaç gün ishal yapma ihtimali varmış. Bir de yasaklı listesi var.
Ben 500 taneyi atlarken öteki tarafa gidip geliyorum. Sonra da kaburgam ağrıyoUzun bir aradan sonra başlangıç için 1000 ip atladim yarın nerelerim tutulur bilmiyorum artık
Bas gaza verano bas gazaBen de yarim saat pilates yaptim. Ilk gun kisa tuttum. Ebru sallinin 21 gunde yaglarinizdan kurtulun videosunu yapcam. Bayramda denize gidelim Dio esimtatil eylulde diye rahattim
Bas gaza verano bas gaza
Oda olmadi dalgıç kıyafeti giyersin kuzumBogazlisini bulayim hemen
Ben 500 taneyi atlarken öteki tarafa gidip geliyorum. Sonra da kaburgam ağrıyo
Darisi bana rabbiiiimmm. Ya ben gcen ay eşim gittikten 5 gun sonra regl oldm ayi. 18 inde bu ay daha olmadim hamile olma ihtimalim yoktur dimiİyi akşamlarrrr. Sanırım regli oluyorum ufaktan geliyo sanki karnım taş gibi ve kasığım belim çok ağrıyor.birazdan kalkarsam kardiyo yapıcam biraz ama yapamayabilirim de
Tatilin kanunuBi tatile de hazir olalim arkadas yaaa, walla biktim
Görünmemek onemliOda olmadi dalgıç kıyafeti giyersin kuzumdenizinde ustunde yuzmezsin altina dalarsin gorunmez olursun nasil fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?