Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydınn kızlar. Nasılsınız hepiniz? Ben sonunda iyileşebildim biraz. Doktor antibiyotik ve 1 hafta istirahat verdi ama evden çalışacağım 4 gündür yataktan hiç kalkmadım desem yeridir. Kesin artıya geçmişimdir, henüz tartılmadım. Yarın sabah bakacağım artık. İnşallah hepiniz eksilerdesinizdir <3

Çok geçmiş olsunn. İyileş biran önce :)

Nigdeli miydin sen kuzuu köy yerinde nenarasin havuz bizde dereye giriyodk köye gittigimizde tabi o zmnlar kucugumuz dizimize kadar su geliyo yetiyodu

Gecmis olsun canim bence tarilma simdi ilaclar hareketsizlik fln bosver cuma tartilirsinnn

Guzelce iyileş artiyi halledersin canim
Nigdeli miydin sen kuzuu köy yerinde nenarasin havuz bizde dereye giriyodk köye gittigimizde tabi o zmnlar kucugumuz dizimize kadar su geliyo yetiyodu
Bizim de bir tane çay vardi iste o da her zaman akmazdi bazen kururdu simdi hic akmıyormus hepten kurumuş

Geçmiş olsun, canım. Sağlığın daha önemli.

Teşekküt ederimm. Evettt buraya geldiğimden beri 9.1 kilo verdim 34 gün oldu. Ama benim için aslında 35 gün ve tam -10 kilodayım aslında. önemli olan buraya geldikten sonra verdiğim tabi kii
Muhteßem ❤10 kilo ciddi rakam nde bukadar kısa sürede maşallah canım yaptıkları ı hiç bozma değiştirme süper gidiyorsun 70lere veda etemne çok az kaldı
blonde ambition canım bir sorun yok dimi bugün seni hiç görmedim canım merak ettim.
Ablamdaydım canm doğumuna çok az kaldı doğum temizliği yapıyoruz temizliği evini dip köşe sildim geceye kadar onla uğraştım ondan teli elime hiç almadım sağol bir solsun yok canım

Teşekkür ederimmm. Böyle gittiğini gördükçe mutlu oluyorum. Devam etmek için sabırsızlanıyorum ablan ve bebeği de sağ salim kavuşsunlar inşallah. Sıkıntısız bir doğum olsun

Göbek 103 filandı 92 lerde bel 88 di 78 oldu kol 5 cm inceldi omuz 1 cm bacak 2 cm basen aynı öyle cnm . Ow 5000 çok o kdr atlatamam helal olsun valla

Kızlar dün öğlen çorbayla 2 köfte 50 gr tavuk yiyip akşam sadece yarım kase çorba ıctim çok az meyve yedim . Normalde alsam hep yemek yerdim birde böyle deneyeyim olursa devam ederim diyordum ki bi tartilayim dedim iniş olursa cumaya kadar tartılmadan böyle devam etmeye çalışırım dedim ve kilom 75.4 cıktı dün 76.0 di çok mutluyum

Harikasin canim cozumu buldun gibi Bu arada olculer baya iyi

sen düşük kalorili çok beslenmediğin için vucudu şaşırtmışın, bi süre devam et ama sporunu azalt cünkü güçsüz düşersin

Göbek 103 filandı 92 lerde bel 88 di 78 oldu kol 5 cm inceldi omuz 1 cm bacak 2 cm basen aynı öyle cnm . Ow 5000 çok o kdr atlatamam helal olsun valla
Maşallah ya çok iyi
Akşam sadece kabak çorbası ve salata yiyorlardı öyle bı detoks gibi bişey vardı gündüz de normal diyet tabakları baya güzel sonuçlar alıyor lardi özellikle duraklamalar da bende denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…