Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar günaydın, regl olmama az kaldi regl öncesi tartıda farklılık olur mu sizce?tartilicam ona göre yada regl sonrası tartilirim
Benim cok etmio canim ya ama kisiden kisiye degisik galiba. Daha once nasil oluodu senin ? Moraln bozulmayacaksa tartil bence

Canim regl öncesi değil de regl zamanı +1500 Gr olduğum oldu. Reglken tartilmamam lazım kesinlikle 😂🤣🤣
Baya fark varmis yaa moral bozucu cidden, benim de eskiden 1 kilo fln ediodu ama cok etmio artik nedense. Detoks bitti dimi senin, detokstan sonra tartilmadin mi ?

Ne kadar verdin toplamda sonrasında protein beslenmen gerekiyordu öyle yaptın dimi canım.
Evet canım protein ağırlıklı beslendim tavuk yoğurt et ayran şeklinde beslendim . Ekmek dün harici normalde bayadir yemiyorum dünde elektrik kesildi sağolsun kaza kursununa kurban gittik :KK70: 61.9dan 60.5e düştüm canım

Rahat biraksinlar gercektrn ya tasinma sansim olsa sehir fln degistiririm o derece biktim
Valla ben farklı şehirdeyim canım kayinvalidemle çok şükür bi sıkıntım yok çok seviyorum kendisini ama sanırım farklı şehirde olmak çok güzel tüm akrabalarla arada mesafe olması çok iyi 😅

Back
X