- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #323.641
He strec sar hem ter atarsinUyuyamıyorum kızlar süt mü içsem ya da mideme sargı mı yapsam belki sıkışınca sesi de susar boşlukta sıkılaşınca açlık hissim kalkar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He strec sar hem ter atarsinUyuyamıyorum kızlar süt mü içsem ya da mideme sargı mı yapsam belki sıkışınca sesi de susar boşlukta sıkılaşınca açlık hissim kalkar![]()
Benim cok etmio canim ya ama kisiden kisiye degisik galiba. Daha once nasil oluodu senin ? Moraln bozulmayacaksa tartil benceKızlar günaydın, regl olmama az kaldi regl öncesi tartıda farklılık olur mu sizce?tartilicam ona göre yada regl sonrası tartilirim
Canim regl öncesi değil de regl zamanı +1500 Gr olduğum oldu. Reglken tartilmamam lazım kesinlikleBenim cok etmio canim ya ama kisiden kisiye degisik galiba. Daha once nasil oluodu senin ? Moraln bozulmayacaksa tartil bence
Baya fark varmis yaa moral bozucu cidden, benim de eskiden 1 kilo fln ediodu ama cok etmio artik nedense. Detoks bitti dimi senin, detokstan sonra tartilmadin mi ?Canim regl öncesi değil de regl zamanı +1500 Gr olduğum oldu. Reglken tartilmamam lazım kesinlikle![]()
Valla dün gece bende aç aç uyudum midem çığlık atıyordu resmen evdekilere terör estirdimHe strec sar hem ter atarsinbu sicakts kurdesen dök sonra
![]()
Bitti canım detoks sonrası tartildim benBaya fark varmis yaa moral bozucu cidden, benim de eskiden 1 kilo fln ediodu ama cok etmio artik nedense. Detoks bitti dimi senin, detokstan sonra tartilmadin mi ?
Kac cikti Ben kacirmisimBitti canım detoks sonrası tartildim ben![]()
60.5 a düştüm detoks sonrası canimmKac cikti Ben kacirmisim![]()
Moralin bozulmasın artı çıkma ihtimalin yüksek canımKızlar günaydın, regl olmama az kaldi regl öncesi tartıda farklılık olur mu sizce?tartilicam ona göre yada regl sonrası tartilirim
Ne kadar verdin toplamda sonrasında protein beslenmen gerekiyordu öyle yaptın dimi canım.60.5 a düştüm detoks sonrası canimm
Tamam canım en iyisi bitince tartilmak dikkat edersem 10 günde regl zamanı güzel kilo veriliyorMoralin bozulmasın artı çıkma ihtimalin yüksek canım
Evet canım protein ağırlıklı beslendim tavuk yoğurt et ayran şeklinde beslendim . Ekmek dün harici normalde bayadir yemiyorum dünde elektrik kesildi sağolsun kaza kursununa kurban gittikNe kadar verdin toplamda sonrasında protein beslenmen gerekiyordu öyle yaptın dimi canım.
Çok güzel bir düşüş olmuş çok sevindim.Evet canım protein ağırlıklı beslendim tavuk yoğurt et ayran şeklinde beslendim . Ekmek dün harici normalde bayadir yemiyorum dünde elektrik kesildi sağolsun kaza kursununa kurban gittik61.9dan 60.5e düştüm canım
Sağol canımm ay hadi gidene kadar da bı 57 olsamÇok güzel bir düşüş olmuş çok sevindim.![]()
![]()
Eşim isyan etti çünkü bulgur pilavindan canım onun için yaptım zaten yemiyorum ben maleseffçok sevmeme rağmendiyet ve pirinc pilavi algilayamiyorum
birlestiremiyorum yanyana gelmemesi gereken iki kelime diye kodlamisim
![]()
Maşallah bacaklar ne kadar ince ve güzel duruyor
Valla ben farklı şehirdeyim canım kayinvalidemle çok şükür bi sıkıntım yok çok seviyorum kendisini ama sanırım farklı şehirde olmak çok güzel tüm akrabalarla arada mesafe olması çok iyiRahat biraksinlar gercektrn ya tasinma sansim olsa sehir fln degistiririm o derece biktim