Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bölgesel benim sorunum yaa

Bizde genetik anemi var ben de de öyle ya. Benim de bazı günler cok dökülüyor. Dökülünce de kafaya takıyorum daha kotu oluyor. Sanırım kel kalmaktan korkuyorum 🤣

Yılmadan devam etmek gerekiyor canım. Detoks vs yapılabilir . Spor arttırılabilir
Bende öyleyim saçım kötü gözükünce psikolojim bozuluyor.
Sözde 2 günde 5 kilo verdiren 6 saat spor barındıran diyeti yapacaktım. Gene yapamadım.

Ben saçımı kendim kesiyorum 🤣
Kuaförde takıntı oldu bı kere mahvetti saçımı hemde herkesin kafasına degiyo o taraklar.
Kuaförlere eskiden bende takmıştım. Onlar yüzünden yanmıştı. Hatta cuma günü babamın saçı hızlı uzuyor diye babamın berberine kestirdim o da düzeltiyorum sadece boyuna dokunmuycam dedi. Ama şimdi toplarken saçım gözümde of of offffff

Çok geçmiş olsun aa ben okumadım o gün denizdeydim nerde düştün?? Şuan iyi mi nasıl durumun çok üzüldüm
O gün yazmadım zaten mavim İzmirde konak orduevinde yokuş varya kuzum arabayı park ettik aşağya yürürken ayağım kaydı bildiğin totomun üstünde yerde kayak yaptım. Önemli bir şey değilde. Üstüne direk adet olunca bu hafta zehir işte benim için.

Kizlar bugün iş çıkışı alışverişe gidicem. Biraz kendime bakım malzemeleri falan almak istiyorum. Bugün internette dolanırken bazı ürünler gördüm ama çoğu reklam için kullanmadığı ürünü kullandı gibi gösteriyor. Bende sizlere sorayım dedim aklıma gelmişken. Şampuan ve sac maskesi almak istiyorum (saçları parlatan yumuşacık yapan ürünler arıyorum)
var mı tavsiyeler :KK37:
Saçın boya değilse hindistan cevizi yağııı😍 hem yumuşacık yapıyor hem de dökülmeye çok iyi geliyor

Ben saçımı kendim kesiyorum 🤣
Kuaförde takıntı oldu bı kere mahvetti saçımı hemde herkesin kafasına degiyo o taraklar.
Ben de kendim kesiyorum. Herkes psikolojisi bozuk gözüyle bakıyor ama öyle değil böyle daha memnunumm. Kuaförlere hiç güvenmiyorum 🤣🤣

Saçın boya değilse hindistan cevizi yağııı😍 hem yumuşacık yapıyor hem de dökülmeye çok iyi geliyor
Hindistan cevizi yağı cok iyi ya her yerde kullanabiliyorsun, almıştım ama yemeklere katiyordum🤣🤣 tekrar alayım sağol kuzumm 😍😍
Ben de kendim kesiyorum. Herkes psikolojisi bozuk gözüyle bakıyor ama öyle değil böyle daha memnunumm. Kuaförlere hiç güvenmiyorum 🤣🤣
Aynen ben de güvenmiyorum 🤣🤣

Ip atlamayi 500 e tamamladım .
30 dk cardio 180 puan
500 ip atlama 100 puan
1000 adim 15 puan
Daha ekleme yapicam sporuma belki daha ip atlar akşam da yürüyüş yaparim

Back
X