- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #323.901
Bnce sabah tartıl en az 800 gr az cikarKizlar eve gelince tartildim gecen haftaki kilomdayim hala. Ton balikli salata yedim 3 de hurma, guzel de bi uykuyla eksi gorurum umarim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnce sabah tartıl en az 800 gr az cikarKizlar eve gelince tartildim gecen haftaki kilomdayim hala. Ton balikli salata yedim 3 de hurma, guzel de bi uykuyla eksi gorurum umarim![]()
Teşekkür ederim, canım. Kötü düşmedim ama ağrı yapıyor. Zorlamıyorum o yüzden
KK' nın bir sayfasında vardı deneyelim mi adı altında 2 günde 5 kilo diye linkini bulduğum an yollarım canım.O nasil bir diyetmis oyle![]()
Olur canim deneyelimKK' nın bir sayfasında vardı deneyelim mi adı altında 2 günde 5 kilo diye linkini bulduğum an yollarım canım.
Ay Hadi insallahBnce sabah tartıl en az 800 gr az cikar
Senin dizin nasıl oldu canım. Bir havuza gidiyordun öyle aklımda kaldı amaOlur canim deneyelim![]()
Ayni malesef agriyor, doktora gitcem. Boyle durumlarda dize zorlama yapmadigi icin yuzme oneriliyor spor olarak. Ama dis cektirmistim, Iltihap kapmasin diye 2 haftadir gitmiyorum. Haftaya yuzmeye devam ederim.Senin dizin nasıl oldu canım. Bir havuza gidiyordun öyle aklımda kaldı ama
Canim bu baya hareket isteyen biseymis , haftasonu yapabilirim anca ama onda da haftasonu biyerlere fln gidioruz. Ama yapmaya calisirim2 Günde 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi :)
2 Günde 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi :)
merhaba hanımlar :) bi kac haftadır dıyet programlarını araştıra araştıra nerdeyse kendımı diyetısyen ılan edebılıcek kıvama geldım desem yalan olmaz :) az once yıne bır araştırma ıcındeydımkı muthıs bı dıyet buldum ve altındakı yorumları okuyunca hemen yarın baslamaya karar verdım /k (zira...www.kadinlarkulubu.com
Verano_porteno canım bu
Çok teşekkür ederim canımmmGöğüs Ve Kalça Sıkılaştırma Egzersizleri Resimli Anlatım
![]()
Kalça Sıkılaştırma Egzersizleri Resimli Anlatım
Her kadın güzel göğüslere ve basenlere sahip olmak ister. Kalça sıkılaştırma egzersizleri resimli anlatım makalemizdewww.kadinlarkulubu.com
aypare ackerman canım bunu buldum.
Olsun canım moral bozma. Ben +500umGunaydin kizlar dune gore Sadece 400 gitmis. Sali gunu bu kiloyu gormustum
Gecen cuma 62.6
Bu cuma 62.2
Fark 0.4
Yuzde 0.6
3 gun muOlsun canım moral bozma. Ben +500um
Moral bozmuyorum 3 günlük wc birkti içimde hem regl Olcamregl oldum mu atarım ödemi en azından
![]()
Bugün 4.gun. ne yapicam hiç bilmiyorum3 gun muArtida olmayi gectim baya bi sisilik fln yapar rahatsiz eder insani. Diyet yaparken sik sik kabiz olunuo malesef
en yakin zamanda hem regl hem o rahatlarsin umarim
![]()
çok geçmiş olsun kuzumO gün yazmadım zaten mavim İzmirde konak orduevinde yokuş varya kuzum arabayı park ettik aşağya yürürken ayağım kaydı bildiğin totomun üstünde yerde kayak yaptım. Önemli bir şey değilde. Üstüne direk adet olunca bu hafta zehir işte benim için.