Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bu hafta pazartesi bildirimleriniz kötü cogunuz artıda birseyler yapmaniz lazim cumaya kadar eksiye gecmek için cumaya kadar boyle devam edersek sonuncu oluruz
B Baharyagmuru35 canim yine ufak ufak kacamaklar var
sucuk sosis borek falan gordum ufaklar ama hic olmasa artıları atana kadar daha dikkat et canim
ucukgenclik pogaca lahmacun simit olmamis kuzum

Biliyorum canım. Annemle olunca hep hazır oluyor. Bende o yüzden öğlen yemedim kahveyle geçiştirdim ama yarın sabah tartılcam bugün bol sıvı zayıflama çayı, kahve, meyve ile günü tamamlıycam.

Belki baslangictir ilerlemesn diye ilac vermistr doktor da rabbim korusun meleklerimizi buhar makinasi artik sart bence bizde oype hastalik yok sukur ama bende almak istiyorum rahatlatiyo cocuklari hasta olunca
amin kuzum
buhar makineside almak lazım 80 lira verdik hava için makine zaten 150 liraymış o nedenle almak daha ekonomik

Lavaş canım keşke 3 tane yemeseydin sanki fazla karbonhidrat geldi
3 parça sadece
3 tane nerde yazıyor kuzum
biraz da lavaş yazmış ama
3 parça sadece
inek sütü kabız yapar mı kızlar. 1hafyadir her akşam içiyorum bu sürede sadece 2 kez falab wcye çıktım
ama sadece 1 bardak içiyorum
öğlen yoğurt da yedigim oluyor. süt mü böyle yaptı acaba
İnsanlar ergenlik döneminden sonra süt şekerini sindiremiyor. Hatta bazıları bebeklikten itibaren laktoz intolerans hastalığından dolayı sürekli ishal şişkinlik yaşıyor. Yoğurdu bulan Türk insanı sütü zaten sindiremediği için bu şekilde tüketme yolunu öğrenmiş.

Bilmiyordum güzel bir bilgi oldu.
Ben onu gece yanlış okumuşum canım kusura bakma. Parça deyince niye adet sandıysam. Dün karbonhidrat krizine girdim ya ondandır.

Sucuklar gerçekten aşırı minik cnm sosis dr öyle küçük parmağı geçmez börek de aylardır yemedim.diye yedim.ama.aynen artılar geçene kdr sıkı diyet devam.haklisin nasılsın

İşiniz çok zor kızlar eskiden buhar mı vardı teknoloji gelişti hastalık çeşidi arttı tedavi zorlaştı sanki tedavi bulundukça daha başka hastalıklar türedi
Kesinlikle katılıyorum. Sürekli yeni bi hastalık duyuyoruz. Küçük çocuğu olan çoğu tanıdığımın evinde buhar makinası var. Bu sene biz de alıcaz hatta şart oldu gerçekten. Hamileyken alıncaklar listesine gircek nerdeyse

29 temmuz pazartesi - 4 ağustos pazar spor listemiz

Mavi95=
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
SchonerDuft=
verano_porteno=

Eklenmek veya çıkmak isteyen varsa beni etiketleyebilir
Canım yıllık izindeyim yuruyus yüzme olaylarım oluyor ama sen yine de dönüşe kadar beni sil listeden

29 temmuz pazartesi - 4 ağustos pazar spor listemiz

Mavi95= 568+
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi= 865+
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=80
Dlrykc=
verano_porteno=

Güncel listemiz buradan alıntılayıp spor puanlarınızı ekleyin kizlar

spor sonrası çok yanıltıcı olur canım tartılma sakın
perşembede spor yapma lütfen bu hafta
cumaya da eksiye geçmiş ol
valla yasaklamak lazım size şu tartı işini
haftada sadece 2 gün p.tesi ve cuma
Ben spor yapınca daha az çıkıyorum ama cnm tartilmiycam bu hafta zaten cumaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…