- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.241
Türk kahvesi ishale çok iyi geliyo ya. Biraz limon damlatıp hüpletiyosun. Ama pişirip içince de tuvalete çıkarıyor olabilir bilemedimkafein kabiz yapar diyordu nette bende kesmiştir sırf bu yüzden
Biliyorum canım. Annemle olunca hep hazır oluyor. Bende o yüzden öğlen yemedim kahveyle geçiştirdim ama yarın sabah tartılcam bugün bol sıvı zayıflama çayı, kahve, meyve ile günü tamamlıycam.Kizlar bu hafta pazartesi bildirimleriniz kötücogunuz artıda birseyler yapmaniz lazim cumaya kadar eksiye gecmek için cumaya kadar boyle devam edersek sonuncu oluruz
B Baharyagmuru35 canim yine ufak ufak kacamaklar var
sucuk sosis borek falan gordum ufaklar ama hic olmasa artıları atana kadar daha dikkat et canim
ucukgenclik pogaca lahmacun simit olmamis kuzum
amin kuzumBelki baslangictir ilerlemesn diye ilac vermistr doktor da rabbim korusun meleklerimizibuhar makinasi artik sart bence bizde oype hastalik yok sukur ama bende almak istiyorum rahatlatiyo cocuklari hasta olunca
3 parça sadeceLavaş canım keşke 3 tane yemeseydin sanki fazla karbonhidrat geldi
3 parça sadece3 tane nerde yazıyor kuzum
biraz da lavaş yazmış ama
İnsanlar ergenlik döneminden sonra süt şekerini sindiremiyor. Hatta bazıları bebeklikten itibaren laktoz intolerans hastalığından dolayı sürekli ishal şişkinlik yaşıyor. Yoğurdu bulan Türk insanı sütü zaten sindiremediği için bu şekilde tüketme yolunu öğrenmiş.inek sütü kabız yapar mı kızlar. 1hafyadir her akşam içiyorum bu sürede sadece 2 kez falab wcye çıktım
ama sadece 1 bardak içiyorum
öğlen yoğurt da yedigim oluyor. süt mü böyle yaptı acaba
Bilmiyordum güzel bir bilgi oldu.3 parça sadece
3 parça sadece
İnsanlar ergenlik döneminden sonra süt şekerini sindiremiyor. Hatta bazıları bebeklikten itibaren laktoz intolerans hastalığından dolayı sürekli ishal şişkinlik yaşıyor. Yoğurdu bulan Türk insanı sütü zaten sindiremediği için bu şekilde tüketme yolunu öğrenmiş.
Afiyet olsun. Yürüme sonrası deniz iyi geliyorMerhava kızlar. Deniz çok güzel. 20 dakika yürüyüş ardından 20 dakika yüzme ve bayağı bayağı abartı kahvaltı yaptım. 3 yumurta 16 zeytin, 1 dilim peynir
3 kavaş yiyemem kiBilmiyordum güzel bir bilgi oldu.
Ben onu gece yanlış okumuşum canım kusura bakma. Parça deyince niye adet sandıysam. Dün karbonhidrat krizine girdim ya ondandır.
Düşününce ancak bir aile o kadar yiyebilir ekmek yerine onu yerse tabi3 kavaş yiyemem kizaten
Devlet hastanesinde acilde hemen buhar veriyolar artik biz oraya gittik bi hasta olduydu bedavaamin kuzum
buhar makineside almak lazım 80 lira verdik hava için makine zaten 150 liraymışo nedenle almak daha ekonomik
İşiniz çok zor kızlar eskiden buhar mı vardı teknoloji gelişti hastalık çeşidi arttı tedavi zorlaştı sanki tedavi bulundukça daha başka hastalıklar türediDevlet hastanesinde acilde hemen buhar veriyolar artik biz oraya gittik bi hasta olduydu bedava
Sucuklar gerçekten aşırı minik cnm sosis dr öyle küçük parmağı geçmez börek de aylardır yemedim.diye yedim.ama.aynen artılar geçene kdr sıkı diyet devam.haklisinKizlar bu hafta pazartesi bildirimleriniz kötücogunuz artıda birseyler yapmaniz lazim cumaya kadar eksiye gecmek için cumaya kadar boyle devam edersek sonuncu oluruz
B Baharyagmuru35 canim yine ufak ufak kacamaklar var
sucuk sosis borek falan gordum ufaklar ama hic olmasa artıları atana kadar daha dikkat et canim
ucukgenclik pogaca lahmacun simit olmamis kuzum
Kesinlikle katılıyorum. Sürekli yeni bi hastalık duyuyoruz. Küçük çocuğu olan çoğu tanıdığımın evinde buhar makinası var. Bu sene biz de alıcaz hatta şart oldu gerçekten. Hamileyken alıncaklar listesine gircek nerdeyseİşiniz çok zor kızlar eskiden buhar mı vardı teknoloji gelişti hastalık çeşidi arttı tedavi zorlaştı sanki tedavi bulundukça daha başka hastalıklar türedi
Canım yıllık izindeyim yuruyus yüzme olaylarım oluyor ama sen yine de dönüşe kadar beni sil listeden29 temmuz pazartesi - 4 ağustos pazar spor listemiz
Mavi95=
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
SchonerDuft=
verano_porteno=
Eklenmek veya çıkmak isteyen varsa beni etiketleyebilir
burda devlet hastanesi acillerinde çocuk acillik değilse de acillik olurDevlet hastanesinde acilde hemen buhar veriyolar artik biz oraya gittik bi hasta olduydu bedava
Tmm cnm siliyorumCanım yıllık izindeyim yuruyus yüzme olaylarım oluyor ama sen yine de dönüşe kadar beni sil listeden
Ben spor yapınca daha az çıkıyorum ama cnm tartilmiycam bu hafta zaten cumaya kadarspor sonrası çok yanıltıcı olur canım tartılma sakın
perşembede spor yapma lütfen bu hafta
cumaya da eksiye geçmiş ol
valla yasaklamak lazım size şu tartı işini
haftada sadece 2 gün p.tesi ve cuma
Puhahayellow napsın bol bol geziyor
bende burda hasedimden çatlıyorum
neyse kilo alarak geri dönsünde keyfim yerine gelsinblonde ambition
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?