- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.201
Lavaş canım keşke 3 tane yemeseydin sanki fazla karbonhidrat geldiAkşam yemeğinde servis döner yedim biraz da lavaşından aldım. Çok yoruldum. Tam tahıllı ekmek 1 dilim kadar oluyordu ama bu da olur mu acaba. Şekersiz 5. Günüm
Hey maşallah çakıl ne yaptın oyle müthişsin ya ben spor yaptıkça daha çok çıkıyorum şimdi de 78.1 cıktı inanılmaz 3 kilo fark var ilginc29 temmuz pazartesi - 4 ağustos pazar spor listemiz
Mavi95= 568+
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=865
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
SchonerDuft=
verano_porteno=
5000 ipsiz zıplama 625
40dk kardiyo 240
Toplam 865 puan
kızlar be neeePAZARTESİ KONTROL KİLO
Mavi95 ------75.9 / 77.7
ucukgenclik --------66 / 66.4
dugi ----------56.1/56.5
kaptinn ---------58.8 / 59.7
antiaging ---------68.5 / 68.5
cakilinannesi ---------74.5 / 75.2
Dlrykc ---------53.6
yellow girl ---------62.3
Verano_porteno -----------62.2 / 62.8
Çok geçmiş olsun cnm nesi var
tugbaFB kaptanım. Bağışıklık sistemi çok zayıf belliki takviye edici gıdalar mı verseniz. Kreş okul mikrop çabuk yayılıyor çocuklar arasında
tugbaFB çok geçmiş olsunn
teşekkürler kızlar, sadece birazcık öksürük vardı kontrol amaçlı götürdük bronşit dedi zatüreden şüphelendi biz şok olduk basit bi öksürüktü oysa ki (daha öncede bronşit olmuştu ama o öksürük çok başkaydı) anlamadık bizde güvenmediğimiz bi doktor olmasa ilaçları bile kullanmayacağız o derece bişeyi yok kızımın, kreşteki öğretmeni bile şaşırdı hafif bi soğuk algınlığıdır diye düşünmüştüm diyeGeçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşir. Benimkiler büyük ama hafta sonu iki yiğenim hastalandı. Ne kadar zor olduğunu hatırladım.
spor sonrası çok yanıltıcı olur canım tartılma sakınHey maşallah çakıl ne yaptın oyle müthişsin ya ben spor yaptıkça daha çok çıkıyorum şimdi de 78.1 cıktı inanılmaz 3 kilo fark var ilginc
yellow napsın bol bol geziyorYellow da tatilde diye hiç girmiyor sayfaya neler yapiyor acaba
29 temmuz pazartesi - 4 ağustos pazar spor listemiz
Mavi95= 478+
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
SchonerDuft=
verano_porteno=
15 dk cardio 90 puan
1030 ip atlama 206 puan
3000 adim 45 puan
3 dk koşu 12 puan
48 dk tempolu yürüyüş 120 puan
5 dk bölgesel 5 puan
Toplam
478 puan
kızlar bu ne29 temmuz pazartesi - 4 ağustos pazar spor listemiz
Mavi95= 568+
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=865
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
SchonerDuft=
verano_porteno=
5000 ipsiz zıplama 625
40dk kardiyo 240
Toplam 865 puan
3 tane nerde yazıyor kuzumLavaş canım keşke 3 tane yemeseydin sanki fazla karbonhidrat geldi
canım dün yoğundum ilgilenemedim burayla mavi de hesaplamış spor puanlarınıtugbaFB canim spor listesini senmi takip ediodun buhafta? eger öyleyse benim tek ilave etmemiz gereken bi 300 puanim var
Haftasonu cezası kestim kendime.Hey maşallah çakıl ne yaptın oyle müthişsin ya ben spor yaptıkça daha çok çıkıyorum şimdi de 78.1 cıktı inanılmaz 3 kilo fark var ilginc
Yanılıyordur umarım doktorteşekkürler kızlar, sadece birazcık öksürük vardı kontrol amaçlı götürdük bronşit dedi zatüreden şüphelendi biz şok olduk basit bi öksürüktü oysa ki (daha öncede bronşit olmuştu ama o öksürük çok başkaydı) anlamadık bizde güvenmediğimiz bi doktor olmasa ilaçları bile kullanmayacağız o derece bişeyi yok kızımın, kreşteki öğretmeni bile şaşırdı hafif bi soğuk algınlığıdır diye düşünmüştüm diye
Cok gecmis olsun kuzum ateşi falan cikti mi cabucak atlatin Insallahteşekkürler kızlar, sadece birazcık öksürük vardı kontrol amaçlı götürdük bronşit dedi zatüreden şüphelendi biz şok olduk basit bi öksürüktü oysa ki (daha öncede bronşit olmuştu ama o öksürük çok başkaydı) anlamadık bizde güvenmediğimiz bi doktor olmasa ilaçları bile kullanmayacağız o derece bişeyi yok kızımın, kreşteki öğretmeni bile şaşırdı hafif bi soğuk algınlığıdır diye düşünmüştüm diye
Gidince haber verirsin canim ufak bi incinmedir umarimYarın ortopediye gidicem canım. Zorlarsam ağrım oluyor. Dünde bütün gün mutfağı temizledik hep ayaktaydım. Ağrı kesici içiyorum bakalım yarın ne dicek. Şuan iyiyim ama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?